fbpx

20 leads per maand voor SYMBIONT

Bij VYZUAL voelen we ons vereerd om de marketingpartner van SYMBIONT Nederland B.V. te zijn, een vooraanstaande innovator in de wereld van fitness en gezondheid. Hun revolutionaire product, het SYMBIONT Smart Body Device, transformeert de manier waarop we denken over lichaamsbeweging en welzijn. Het SYMBIONT Smart Body Device is meer

Bij VYZUAL voelen we ons vereerd om de marketingpartner van SYMBIONT Nederland B.V. te zijn, een vooraanstaande innovator in de wereld van fitness en gezondheid. Hun revolutionaire product, het SYMBIONT Smart Body Device, transformeert de manier waarop we denken over lichaamsbeweging en welzijn.

Het SYMBIONT Smart Body Device is meer dan zomaar een fitnessgadget. Het vertegenwoordigt een samensmelting van geavanceerde technologie en een diep begrip van menselijke gezondheid. Dit apparaat, het eerste in zijn soort, combineert elektrische spierstimulatie (EMS) met realtime fitness-tracking, waardoor een volledig nieuwe dimensie aan training wordt toegevoegd. De bijbehorende SYMBIONT Tec Suit, voorzien van 24 gepatenteerde droge elektroden en biosensoren, verzamelt nauwkeurige gegevens over spieractiviteit en lichaamssamenstelling, en biedt gebruikers een unieke en gepersonaliseerde trainingservaring.

Voor SYMBIONT betekent digital health veel meer dan alleen het gebruik van technologie. Het gaat over het creëren van een naadloze en efficiënte verbinding tussen individuen en hun gezondheidsgegevens, hetgeen zowel trainers als eindgebruikers ten goede komt.

Bij VYZUAL, hebben we het privilege om SYMBIONT’s visie te ondersteunen door het leveren van op maat gemaakte marketingstrategieën. Met behulp van nauwkeurig getargete social media advertenties, die zowel boeiende video’s als overtuigende teksten bevatten, zijn we in staat om per maand 20 warme leads te genereren. Deze leads zijn specifiek afkomstig uit de niche van EMS-studio’s, fitnessstudio’s en personal trainers, een publiek dat perfect aansluit bij het innovatieve aanbod van SYMBIONT.

Onze samenwerking heeft SYMBIONT in staat gesteld hun voetafdruk in de fitness- en gezondheidsindustrie verder uit te breiden, terwijl we continu streven naar het optimaliseren van onze marketinginspanningen om hun groei en succes verder te stimuleren. Met VYZUAL aan hun zijde blijft SYMBIONT een baanbrekende kracht in de wereld van digitale gezondheid en fitness.

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Neem contact met ons op en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen.

Andere cases