fbpx Skip to content

aftermovie
laten maken

Blik op een gave manier terug op je evenement, congres, festival, bedrijfsuitje of een andere leuke activiteit. Onze professionele bedrijfsvideograaf komt graag bij jou langs op locatie en maakt een toffe aftermovie. Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken

PRIJZEN

BASIC

599
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 50 seconden
Kleurcorrectie
Logo integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1499
8 uur op locatie
8 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes

PRO+

1859
8 uur op locatie
14 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Extra opties: Ondertiteling, grafische elementen, voice over, korte interviews werknemers, tweede camera, drone shots en speciale lenzen.

MEER WETEN?

Denk jij erover na om een aftermovie te laten maken? Maar weet je niet precies hoe het werkt, wat het oplevert en waar je het voor in kan zetten? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem een kijkje op onze website! Op onze website kun je vrijblijvende een offerte aanvragen. Ontdek welke mogelijkheden wij bieden!

CASES

AFTERMOVIE

De impact van een aftermovie is bizar groot. Wist jij dat bewegend beeld online veel meer aandacht trekt dan een simpele tekst of afbeeldingen? Wil jij iets groots aankondigen of achteraf goed in de spotlights zetten? Je kunt een aftermovie laten maken om jouw bedrijf online beter te profileren. Met een hypermoderne aftermovie kun je iedereen, inclusief potentiële nieuwe klanten, een goed beeld geven van de sfeer van een evenement, productlancering of andere activiteit waar je trots op bent.

Een aftermovie laten maken door een extern bedrijf scheelt je niet alleen een hoop tijd en energie, maar dit zorgt er direct voor dat jij je gewoon op jouw werk kunt focussen. Zeker tijdens een belangrijk evenement heb jij al je aandacht nodig voor jouw eigen taken, in plaats van het beeldmateriaal. Je hoeft echt niet bezig te zijn met hoe jouw bedrijf over komt op beeld, want daar ontfermen wij ons over. Je aftermovie laten maken door Vyzual zorgt ervoor dat jij minder stress ervaart op de leuke avond of dag zelf en later kun je nog eens genieten van de geschoten beelden.

Aftermovie laten maken?

Onze professionele bedrijfsvideograaf komt bij jou langs op locatie en legt alles zo goed mogelijk vast met als resultaat een prachtige, korte film. Zo geef je mensen die erbij waren een leuk aandenken, maar zorg je er ook voor dat anderen het gevoel krijgen dat ze iets unieks gemist hebben. Zo zorg jij ervoor dat jouw volgende evenement nóg meer aandacht krijgt en beter bezocht wordt.

Aftermovie laten maken kosten

Het laten maken van een aftermovie door Vyzual heeft meerdere voordelen. Een van die voordelen is dat wij met pakketten werken, zodat je precies weet wat je krijgt voor welke prijs. Zou je graag een combinatie van twee pakketten willen ontvangen, dan kunnen we natuurlijk ook een offerte op maat maken die volledig bij jouw wensen past. Zou je graag nog iets extra’s willen toevoegen aan de aftermovie die wij in de pakketten (nog niet) bieden? Vragen mag altijd! Wij denken graag met je mee en zijn erg creatief, dus er zijn ons maar weinig ideeën te gek.

Maak impact met een aftermovie

Voor welke evenementen kun jij een aftermovie laten schieten? Dat ligt er volledig aan wat het doel is van de aftermovie. Wil jij nieuw personeel trekken, dan moet je de gave bedrijfsuitjes en -feestjes vastleggen. Wil jij meer bezoekers op je volgende evenement? Laat je congres, festival of beurs in beelden vastleggen, zodat je deze film kunt gebruiken om de volgende editie aan te kondigen. Geef men het gevoel dat ze hier écht bij moeten zijn en laat Vyzual nu jouw aftermovie maken!

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

  • Op locatie schieten van sfeervolle en bijzondere beelden
  • Montage van de video met logo integratie
  • Nabewerking en kleurcorrectie
  • Passende, rechtenvrije muziek om de beelden tot leven te wekken
  • Feedbackrondes, waarbij wij de video volledig naar jouw wens tweaken

Het resultaat? Een volledige en inspirerende aftermovie die jij met trots kunt delen op al jouw sociale media platformen! Bekijk onze pakketten om een goede keuze te maken voor jouw bedrijf.

Welke video’s maken wij nog meer?

Naast aftermovies maken wij nog veel meer video’s voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan een bedrijfsfilm, promotiefilm, video’s voor jouw sociale media, productvideo’s, interviews met het team of je klanten, wervingsvideo’s voor nieuwe collega’s, instructievideo’s van bijvoorbeeld jouw product of een testimonial. Staat jouw gewenste video er niet bij? Leg je idee aan ons voor en wellicht kunnen we dat ook nog voor je realiseren!

Wij zijn o.a. werkzaam in:

Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp. Maar we werken natuurlijk in de rest van Nederland.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!