fbpx Skip to content

AFTERMOVIE LATEN MAKEN

aftermovie

Wil jij graag iets aankondigen? Iets in de spotlights zetten? Een evenement, congres, festival, activiteit, product, bedrijfsuitje of een andere leuke activiteit? Dan kun je een aftermovie laten maken door VYZUAL! Onze professionele bedrijfsvideograaf komt bij jou langs op locatie en maakt een toffe aftermovie. Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

BASIC

499
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 45 seconden
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1299
8 uur op locatie
12 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2,5 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes
Kort interview/quotes van werknemers
Grafische elementen

PRO+

2999
12 uur op locatie
16 uur montage tijd
Filmische montage
4K 3 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Kort interview/quotes van werknemers
Grafische elementen
Ondertiteling
Tweede cameraman
Voice over max. 1000 woorden

MEER WETEN?

Denk jij erover na om een aftermovie te laten maken? Maar weet je niet precies hoe het werkt, wat het oplevert en waar je het voor in kan zetten? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem een kijkje op onze website! Op onze website kun je vrijblijvende een offerte aanvragen. Ontdek welke mogelijkheden wij bieden!
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

AFTERMOVIE LATEN MAKEN

Een aftermovie laten maken? Goed plan! Een aftermovie is een film die weergeeft hoe een evenement is verlopen. Dit kan een complete film zijn, een compilatie of een combinatie van beide. Het is niet alleen een leuk aandenken voor de bezoekers en jouw team, maar het trekt ook nieuwe consumenten aan. Bewegende beelden zijn anno 2021 superhip! Het is de perfecte manier om iets aan de man te brengen en je doelgroep te triggeren. We kijken nou eenmaal graag naar bewegende beelden! Heb jij een supergaaf bedrijfsuitje gepland en wil je dit moment vast leggen om later te gebruiken op social media of de website? Of heb jij een evenement georganiseerd en wil jij dit naderhand promoten voor een volgende editie? Denk hierbij aan een beurs, festival, workshop of modeshow. Er zijn talloze mogelijkheden én redenen waarom een aftermovie laten maken een goede investering is voor jouw bedrijf. Wij houden van filmen en mooie momenten vastleggen. Onze professionele bedrijfsvideograaf komt bij jou langs op locatie en maakt een toffe aftermovie die jij in kan zetten voor verschillende doeleinden!

Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw video tot leven komt. Door de toevoeging van jouw logo en gebruik van muziek word je gelijk herkent en onthouden door de kijker. De juiste muziek versterkt de sfeer van een aftermovie. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de aftermovie met trots en zonder zorgen overal kunt delen. Met de juiste digitale aanlevering heb jij mooie en unieke aftermovie die je kan delen op alle denkbare kanalen. Wij willen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van de eerste versie altijd feedback geven, wij verweken deze feedback tot de video helemaal is zoals gewenst! Laat jij jouw aftermovie door VYZUAL maken? Dan wordt het gegarandeerd een toffe video waarmee jij de kijkers triggert!

De voordelen van een aftermovie laten maken van een evenement:

  • Leuk aandenken voor bestaande klanten.
  • Je bereikt nieuwe klanten op een originele manier.
  • Je kunt de aftermovie inzetten voor diverse doeleinden.

Wil je graag een toffe aftermovie laten maken? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren,

Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!