fbpx Skip to content

Bedrijfsfotografie

Je kunt foto’s op heel veel verschillende manieren inzetten. Het is een toegevoegde waarde voor bijvoorbeeld je website of webshop of voor je social media kanalen. Bij bedrijfsfotografie kun je bijvoorbeeld denken aan foto’s tijdens werktijd van werknemers. Geïnteresseerd in foto’s laten maken? Mail of bel ons dan gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan!

BASIC

299
2 uur fotografie
15 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Excl. kledingwissel
HR via we transfer

LITE

749
4 uur fotografie
30 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Excl. kledingwissel
HR via we transfer
Concept plan

PRO

999
6 uur fotografie
45 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
1 kledingwissel
HR via we transfer
Concept plan

PRO+

1349
8 uur fotografie
60 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
2 kledingwissels
HR via we transfer
Concept plan

cases

Lifestylefotografie
Rasura
Bedrijfsfotografie
Skynz
Productfotografie
Elicious

Bedrijfsfotograaf Apeldoorn

Sfeerfoto’s laten maken van je bedrijf? Dan zit je goed bij VYZUAL. Sfeerfoto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken op je webshop of website en eventueel ook op je social media kanalen. Beeld zegt meer dan duizend woorden, mensen kijken graag naar beeld. De klant voelt de sfeer die op een foto wordt uitgedrukt. Van gezelligheid tot vakkundigheid. Een sfeerbeeld schept vertrouwen en interesse. Tijdens een bedrijfsshoot wordt de indentiteit van het bedrijf of de organisatie vastgelegd. Wij komen op de locatie van het bedrijf de sfeerfoto’s maken. Hierbij kun je denken aan sfeerfoto’s van hardwerkende medewerkers, een stylische hoek in het kantoor of een object dat staat voor het bedrijf. Wij leggen graag alles vast wat te maken heeft met de sfeer van het bedrijf.

Naast het fotograferen zorgen wij ook voor de nabewerking van de foto’s. Je ontvangt het perfect plaatje ontvangt door de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de foto tot leven komt. Daarnaast wordt een mooie eenheid gecreëerd omdat iedere foto dezelfde sfeer uitstraalt. Wij leveren de sfeerfoto’s aan in HR via WeTransfer. Indien nodig kunnen wij de sfeerfoto’s in het juiste online formaat aanleveren voor bijvoorbeeld je webshop of social media kanalen.

Door middel van een licentie hoef je bij online publicaties of in prints zoals magazines, onze naam niet te noemen. Neem je geen licentie af, dan is het verplicht om VYZUAL als fotograaf te noemen bij de foto’s die geplaatst worden. Weet je niet exact wat je wil of is er een plan nodig? Dan maken wij ook graag het conceptplan voor je. Je krijgt dan vooraf een moodboard met ideeën en zo krijgt je fotoshoot uiteindelijk vorm.

De voordelen van sfeerfoto’s laten maken voor jouw bedrijf:

  • De identiteit van het bedrijf wordt vastgelegd.
  • Door middel van sfeerfoto’s wek je het vertrouwen van de klant.
  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent.

Mooie sfeerfoto’s laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!