fbpx Skip to content

SFEERFOTO’S LATEN MAKEN

sfeerfoto's

Je kunt sfeerfoto’s op heel veel verschillende manieren inzetten. Het is een toegevoegde waarde voor bijvoorbeeld je website of webshop of voor je social media kanalen. Bij sfeerfoto’s kun je bijvoorbeeld denken aan foto’s tijdens werktijd van werknemers. Geïnteresseerd in sfeerfoto’s laten maken? Mail of bel ons dan gerust om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

BASIC

499
2 uur fotografie op locatie
15 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Excl. kledingwissel
HR via we transfer

LITE

899
4 uur fotografie op locatie
25 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Excl. kledingwissel
HR via we transfer
Concept plan

PRO

1099
6 uur fotografie
35 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
1 kledingwissel
HR via we transfer
Concept plan
Op usb

PRO+

1299
8 uur fotografie
50 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
2 kledingwissels
HR via we transfer
Concept plan
Op usb
Licentie

MEER WETEN?

Mooie sfeerfoto’s laten maken voor je website? Bij VYZUAL huur je een goede en professionele bedrijfsfotograaf in, one bedrijfsfotograaf schiet voor jou het perfecte plaatje! Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfotografie? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten we met fotograferen

Keuze

Je ontvangt van ons een contactsheet met alle foto’s 

Opleveren

Na de keuze bewerken wij de foto’s en leveren we ze aan

SFEERFOTO’S LATEN MAKEN

Sfeerfoto’s laten maken van je bedrijf? Dan zit je goed bij VYZUAL. Sfeerfoto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken op je webshop of website en eventueel ook op je social media kanalen. Beeld zegt meer dan duizend woorden, mensen kijken graag naar beeld. De klant voelt de sfeer die op een foto wordt uitgedrukt. Van gezelligheid tot vakkundigheid. Een sfeerbeeld schept vertrouwen en interesse. Tijdens een bedrijfsshoot wordt de indentiteit van het bedrijf of de organisatie vastgelegd. Wij komen op de locatie van het bedrijf de sfeerfoto’s maken. Hierbij kun je denken aan sfeerfoto’s van hardwerkende medewerkers, een stylische hoek in het kantoor of een object dat staat voor het bedrijf. Wij leggen graag alles vast wat te maken heeft met de sfeer van het bedrijf.

Naast het fotograferen zorgen wij ook voor de nabewerking van de foto’s. Je ontvangt het perfect plaatje ontvangt door de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de foto tot leven komt. Daarnaast wordt een mooie eenheid gecreëerd omdat iedere foto dezelfde sfeer uitstraalt. Wij leveren de sfeerfoto’s aan in HR via WeTransfer, maar het is ook mogelijk de sfeerfoto’s op een usb mee te krijgen. Indien nodig kunnen wij de sfeerfoto’s in het juiste online formaat aanleveren voor bijvoorbeeld je webshop of social media kanalen. Door middel van een licentie hoef je bij online publicaties of in prints zoals magazines, onze naam niet te noemen. Neem je geen licentie af, dan is het verplicht om VYZUAL als fotograaf te noemen bij de foto’s die geplaatst worden. Weet je niet exact wat je wil of is er een plan nodig? Dan maken wij ook graag het conceptplan voor je. Je krijgt dan vooraf een moodboard met ideeën en zo krijgt je fotoshoot uiteindelijk vorm.

De voordelen van sfeerfoto’s laten maken voor jouw bedrijf:

  • De identiteit van het bedrijf wordt vastgelegd.
  • Door middel van sfeerfoto’s wek je het vertrouwen van de klant.
  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent.

Mooie sfeerfoto’s laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!