fbpx

bedrijfsvideo laten maken

Zoek jij een visueel aantrekkelijke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Merk je dat de lappen tekst op je website geen aandacht meer trekken en wil je het op een andere manier proberen? Je kunt een imponerende bedrijfsvideo laten maken door Vyzual, waarbij wij jouw bedrijf in de spotlight zetten.

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een bedrijfsvideo laten maken in?

Amber

Welke uitdaging heb jij voor Amber

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

bedrijdsvideo laten maken

We bedenken samen met jou een concept om het bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en komen bij je langs met onze videograaf.

Waarom een bedrijfsvideo?

Wellicht vraag je je af wat de toegevoegde waarde is van een bedrijfsvideo. Stel je voor dat jij op zoek bent naar een bepaald bedrijf waar je mee wilt samenwerken of waar je graag in dienst zou treden. Je gaat online op onderzoek uit om erachter te komen met wat voor soort bedrijf je te maken hebt, wat de cultuur is en wat voor mensen er werken. Wanneer de site je lappen met tekst geeft, maak je weinig connectie met het bedrijf en zal je alsnog niet veel te weten komen. Door een bedrijfsvideo te plaatsen waarin je de werkplek, de collega’s en bijvoorbeeld de bedrijfsuitjes laat zien, krijgt de kijker een goede indruk van hoe het bedrijf écht is. Met een bedrijfsvideo kun je kijkers informeren, amuseren, inspireren en nog zo veel meer! Je kunt op een toegankelijke en professionele wijze je verhaal vertellen. Door een bedrijfsvideo te laten maken, creëer je een connectie met je doelgroep en laat je het bedrijf tot leven komen voor een onbekende.

Bedrijfsvideo laten maken

Bij een bedrijfsvideo kun je denken aan een sfeervolle video van jouw restaurant of een ontspannen video van jouw serene schoonheidssalon. Voor vrijwel ieder bedrijf is een bedrijfsvideo een zeer geschikt communicatiemiddel voor bijna elke doelgroep. Hoe gaan wij te werk? Een bedrijfsvideo laten maken begint met opnames bij jou op locatie. Alle beelden voor de bedrijfsvideo worden op aantrekkelijke wijze gemonteerd in full HD of 4K. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw bedrijfsvideo tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd, omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo ben je direct herkenbaar voor alle kijkers. Mag het nog een zinnetje meer zijn? Dat kan! Wij kunnen op verzoek tekst integreren in jouw bedrijfsvideo. Of wil jij jouw doelgroep liever verleiden met een pakkende voice-over? In maximaal 1000 woorden vertellen we jouw kijker alles over wat hij of zij moet weten. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de bedrijfsvideo. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen.

Een bedrijfsvideo waar jij trots op bent

Met de juiste digitale aanlevering straalt jouw bedrijfsvideo op YouTube, social media en alle andere denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de bedrijfsvideo helemaal is zoals gewenst!

Wat zijn de voordelen?

– Door middel van een bedrijfsvideo laat je jouw bedrijfsidentiteit zien.
– Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel, maar toegankelijk.
– Een bedrijfsvideo heeft een groter bereik, wanneer je deze op sociale kanalen deelt.
– Een video is een stuk effectiever dan tekst op een website

Welke video’s maken wij nog meer?

Naast bedrijfsvideo’s maken wij nog veel meer video’s voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan een aftermovie van een bijzonder evenement, een promotiefilm, video’s voor jouw sociale media, productvideo’s, interviews met het team of je klanten, wervingsvideo’s voor nieuwe collega’s, instructievideo’s van bijvoorbeeld jouw product of een testimonial. Staat jouw gewenste video er niet bij? Leg je idee aan ons voor en wellicht kunnen we dat ook nog voor je realiseren!

Wij zijn o.a. werkzaam in:
Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp. Maar we werken natuurlijk in de rest van Nederland.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy