fbpx Skip to content

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Bedrijfsvideo

Wil jij graag een mooie en professionele bedrijfsvideo laten maken? Voor bijvoorbeeld op de website of als omslagfoto op de Facebookpagina? Dan kun je bij VYZUAL een videograaf inhuren! Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de onderstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen. Mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

BASIC

599
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 50 seconden
Kleurcorrectie
Logo integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1499
8 uur op locatie
8 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes

PRO+

1859
8 uur op locatie
14 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Extra opties: Ondertiteling, grafische elementen, voice over, korte interviews werknemers, tweede camera, drone shots en speciale lenzen.

MEER WETEN?

Jouw bedrijf optimaal in de kijker spelen? Dan is een bedrijfsvideo laten maken het antwoord. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Een bedrijfsvideo laten maken begint met opnames bij jou op locatie en is de perfecte manier om je bedrijf te showen aan nieuwe en bestaande klanten. Met een bedrijfsvideo kun je klanten informeren, amuseren, inspireren en nog zo veel meer! Je kunt op een makkelijke en professionele wijze je verhaal vertellen. Met een bedrijfsvideo kun je ook een betrouwbaar en goed gevoel overbrengen. Bij een bedrijfsvideo kun je denken aan een sfeervolle video van jouw restaurant of een ontspannen video van jouw serene schoonheidssalon. Voor vrijwel ieder bedrijf is een bedrijfsvideo een zeer geschikt communicatiemiddel.

Alle beelden voor de bedrijfsvideo worden op aantrekkelijke wijze gemonteerd in full HD of 4K. Zo ontstaat er een pakkend verhaal die jouw doelgroep zeker niet weg zal drukken. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw bedrijfsvideo tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo ben je direct herkenbaar voor alle kijkers. Mag het nog een zinnetje meer zijn? Dat kan! Wij kunnen op verzoek tekst integreren in jouw bedrijfsvideo. Of wil jij jouw doelgroep liever verleiden met een pakkende voice-over? In maximaal 1000 woorden vertellen we jouw kijker alles over wat hij of zij moet weten. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de bedrijfsvideo. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen.

Met de juiste digitale aanlevering straalt jouw bedrijfsvideo op YouTube, social media en alle andere denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de bedrijfsvideo helemaal is zoals gewenst!

De voordelen van een bedrijfsvideo laten maken voor jouw bedrijf:

  • Door middel van een bedrijfsvideo laat je jouw bedrijfsidentiteit zien.
  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel.
  • Een bedrijfsvideo werkt effectiever dan tekst op een website. 

Bedrijfsvideo laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!