fbpx Skip to content

Bedrijfsvideo laten maken

Zoek jij een visueel aantrekkelijke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten?

Merk je dat de lappen tekst op je website geen aandacht meer trekken en wil je het op een andere manier proberen? Je kunt een imponerende bedrijfsvideo laten maken door Vyzual, waarbij wij jouw bedrijf in de spotlight zetten.

Pakketten

BASIC

599
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 50 seconden
Kleurcorrectie
Logo integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1499
8 uur op locatie
8 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes

PRO+

1899
8 uur op locatie
14 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Ons werk

Bedrijfsvideo laten maken

We bedenken samen met jou een concept om het bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en komen bij je langs met onze videograaf.

Waarom een bedrijfsvideo?

Wellicht vraag je je af wat de toegevoegde waarde is van een bedrijfsvideo. Stel je voor dat jij op zoek bent naar een bepaald bedrijf waar je mee wilt samenwerken of waar je graag in dienst zou treden. Je gaat online op onderzoek uit om erachter te komen met wat voor soort bedrijf je te maken hebt, wat de cultuur is en wat voor mensen er werken. Wanneer de site je lappen met tekst geeft, maak je weinig connectie met het bedrijf en zal je alsnog niet veel te weten komen. Door een bedrijfsvideo te plaatsen waarin je de werkplek, de collega’s en bijvoorbeeld de bedrijfsuitjes laat zien, krijgt de kijker een goede indruk van hoe het bedrijf écht is. Met een bedrijfsvideo kun je kijkers informeren, amuseren, inspireren en nog zo veel meer! Je kunt op een toegankelijke en professionele wijze je verhaal vertellen. Door een bedrijfsvideo te laten maken, creëer je een connectie met je doelgroep en laat je het bedrijf tot leven komen voor een onbekende.

Bedrijfsvideo laten maken

Bij een bedrijfsvideo kun je denken aan een sfeervolle video van jouw restaurant of een ontspannen video van jouw serene schoonheidssalon. Voor vrijwel ieder bedrijf is een bedrijfsvideo een zeer geschikt communicatiemiddel voor bijna elke doelgroep. Hoe gaan wij te werk? Een bedrijfsvideo laten maken begint met opnames bij jou op locatie. Alle beelden voor de bedrijfsvideo worden op aantrekkelijke wijze gemonteerd in full HD of 4K. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw bedrijfsvideo tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd, omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo ben je direct herkenbaar voor alle kijkers. Mag het nog een zinnetje meer zijn? Dat kan! Wij kunnen op verzoek tekst integreren in jouw bedrijfsvideo. Of wil jij jouw doelgroep liever verleiden met een pakkende voice-over? In maximaal 1000 woorden vertellen we jouw kijker alles over wat hij of zij moet weten. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de bedrijfsvideo. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen.

Een bedrijfsvideo waar jij trots op bent

Met de juiste digitale aanlevering straalt jouw bedrijfsvideo op YouTube, social media en alle andere denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de bedrijfsvideo helemaal is zoals gewenst!

Wat zijn de voordelen?

– Door middel van een bedrijfsvideo laat je jouw bedrijfsidentiteit zien.
– Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel, maar toegankelijk.
– Een bedrijfsvideo heeft een groter bereik, wanneer je deze op sociale kanalen deelt.
– Een video is een stuk effectiever dan tekst op een website

Welke video’s maken wij nog meer?

Naast bedrijfsvideo’s maken wij nog veel meer video’s voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan een aftermovie van een bijzonder evenement, een promotiefilm, video’s voor jouw sociale media, productvideo’s, interviews met het team of je klanten, wervingsvideo’s voor nieuwe collega’s, instructievideo’s van bijvoorbeeld jouw product of een testimonial. Staat jouw gewenste video er niet bij? Leg je idee aan ons voor en wellicht kunnen we dat ook nog voor je realiseren!

Wij zijn o.a. werkzaam in:
Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp. Maar we werken natuurlijk in de rest van Nederland.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.