fbpx Skip to content

BLOG

Wil jij een betere vindbaarheid in Google? Laat blogs schrijven! Waarom? Google loves content. Doordat de zoekmachines tegenwoordig steeds geavanceerder worden, kom je er helaas niet meer tussen door enkel wat zoekwoorden op je website te knallen. Je zult echt moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker, waarbij je alle gezochte informatie levert.

Geven jouw blogs de juiste antwoorden op de vragen die worden gesteld in Google en worden gebruikers volledig voorzien in hun informatiezoektocht? Dan zal je vindbaarheid onwijs stijgen. Een blog schrijven is tijdrovend en in de pen kruipen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom schrijven wij blogberichten voor jouw website of webshop. Leesbaar, unieke content en betere vindbaarheid in Google.

Prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan!

BASIC

89
per tekst
Tekst van ± 500 woorden

LITE

99
per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Afbeelding

PRO

119
per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Afbeelding
Plaatsing op website
SEO instellen

PRO+

129
per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Afbeelding
Plaatsing op website
SEO instellen
Social Media geoptimaliseerd

BLOG LATEN SCHRIJVEN

Waarom een blog?

Zijn blogs niet allang uit de mode? Absoluut niet! Sterker nog, blogs zijn bijna van levensbelang voor jouw website en we vertellen je graag waarom. Je website presteert optimaal wanneer je regelmatig nieuwe content toevoegt. In plaats van elke week je site te herschrijven, kun je het beste aan de slag gaan met gloednieuwe content in de vorm van blogs. Hierin kun je niet alleen gebruikers voorzien van alle informatie die zij zoeken, maar je kunt ook je bedrijf online beter profileren. Zo heb je elke week een nieuw item om op LinkedIn of Facebook te plaatsen, waardoor je potentiële klanten kennis kunnen maken met de personen achter het bedrijf.

Wekelijks schrijven niets voor jou?

Elke week nieuwe onderwerpen bedenken en hier een mooi bericht over maken is niet voor iedereen weggelegd. Laat jouw kunde niet overschaduwen door je zwakke plek en besteed dit lekker uit! Vyzual heeft dé copywriter voor jou die eens in de zoveel tijd aan de slag gaat met het produceren van nieuwe en unieke content voor op jouw website. Wil je elke week een nieuwe blog of liever eens per maand? Samen met jou maken we een gestructureerd plan, zodat je precies weet wanneer je een nieuwe blog kunt verwachten.

Ieder zijn expertise

Waarschijnlijk heeft jouw werk niets met het schrijven van teksten te maken. Hoewel je er veel over kunt vertellen en je zeer deskundig bent op jouw vak, betekent niet direct dat je dit goed kunt overbrengen op papier. Vergelijk het maar eens met je docenten op school vroeger. Sommigen wisten alles binnen hun vakgebied, maar waren simpelweg niet geschikt om voor de klas te staan. Precies om die reden kun je bloggen soms beter uitbesteden. Daarnaast bestaat er een grote kans dat jij het als ondernemer druk hebt, en dat is een goed teken! Bloggen kan dan nog wel eens een taak zien die erbij in schiet. Het gevolg hiervan is geen blog of een afgeraffelde blog die meer kwaad dan goed doet voor je imago. Bloggen uitbesteden zorgt ervoor dat jij extra tijd hebt om te doen waar jij het allerbeste in bent. Laat ons doen waar wij goed in zijn!

Wat kunnen blogs voor jouw bedrijf betekenen

  1. Blogs zijn goed voor je SEO. Door je website regelmatig aan te vullen met nieuwe content, word jouw website gezien als actieve informatieverschaffer. Hierdoor stijg je in Google zoekresultaten.
  2. Blogging zorgt voor een lagere Bounce Rate, wat betekent dat gebruikers je site binnen aanzienbare tijd verlaten. Bezoekers blijven langer op je website wanneer er interessante blogs zijn om te lezen. Dit verbetert de tevredenheid van bezoekers en de waarde van je website. Ook hierdoor verhoog je je positie binnen Google.
  3. Je trekt meer volgers aan op social media, zoals op LinkedIn of Facebook. Je kunt je blogs wekelijks delen via al jouw kanalen, waardoor men steeds herinnert wordt van je bestaan. Hoe vaker je voorbijkomt, des te eerder wordt er aan jou gedacht wanneer ze je diensten kunnen gebruiken.
  4. Je kunt je bedrijf goed vertegenwoordigen in blogberichten. Door blogberichten heb je de mogelijkheid om variërend en uitgebreid te beschrijven waar jouw bedrijf of merk voor staat.
  5. Door blogs kun je een persoonlijke draai geven aan je bedrijf. Je geeft de lezers een direct inkijkje in je bedrijf, waardoor je toegankelijker wordt voor eventueel contact.

Wat doen wij allemaal voor je?

Je kan ervoor kiezen om enkel een blog te laten schrijven, maar we kunnen deze ook voor je op je website plaatsen. Het voordeel hiervan is dat we er meteen voor kunnen zorgen dat je blog SEO geoptimaliseerd is. Wil je de link van je blog ook delen op social media? Dan kunnen wij deze zo optimaliseren zodat je link er perfect uitziet op bijvoorbeeld Facebook met een juiste afbeelding.

Een seo-update voor jouw website?

Het is natuurlijk supergoed dat je regelmatig een blog publiceert, want daar houdt Google van. Toch is het verstandig om af en toe de seo van je website een update te geven, omdat dit constant in beweging is. Toen jouw website gemaakt en opgeleverd werd, voldeed deze waarschijnlijk aan alle seo-richtlijnen. Inmiddels zijn die weer verandert en scoor je wellicht niet zo goed meer in Google. Laat ons een check voor je uitvoeren en de seo onder handen nemen, zodat jouw volledige website weer uitmuntend scoort in de zoekmachines.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!