fbpx

Blog laten schrijven

Wij schrijven maandelijks een blog voor jouw website. Google loves content! En door blogs gaat Google ook van jouw website houden. Wanneer je content blijft toevoegen aan je website zal het organische verkeer op je website toenemen. Vind je het zelf lastig om teksten te schrijven? Dan doen wij dat graag voor je.

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een blog laten schrijven in?

Sharon

Welke uitdaging heb jij voor Sharon?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

blog laten schrijven

Wil jij een betere vindbaarheid in Google? Laat blogs schrijven! Waarom? Google loves content. Doordat de zoekmachines tegenwoordig steeds geavanceerder worden, kom je er helaas niet meer tussen door enkel wat zoekwoorden op je website te knallen. Je zult echt moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker, waarbij je alle gezochte informatie levert.

Geven jouw blogs de juiste antwoorden op de vragen die worden gesteld in Google en worden gebruikers volledig voorzien in hun informatiezoektocht? Dan zal je vindbaarheid onwijs stijgen. Een blog schrijven is tijdrovend en in de pen kruipen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom schrijven wij blogberichten voor jouw website of webshop. Leesbaar, unieke content en betere vindbaarheid in Google.

Waarom een blog?

Zijn blogs niet allang uit de mode? Absoluut niet! Sterker nog, blogs zijn bijna van levensbelang voor jouw website en we vertellen je graag waarom. Je website presteert optimaal wanneer je regelmatig nieuwe content toevoegt. In plaats van elke week je site te herschrijven, kun je het beste aan de slag gaan met gloednieuwe content in de vorm van blogs. Hierin kun je niet alleen gebruikers voorzien van alle informatie die zij zoeken, maar je kunt ook je bedrijf online beter profileren. Zo heb je elke week een nieuw item om op LinkedIn of Facebook te plaatsen, waardoor je potentiële klanten kennis kunnen maken met de personen achter het bedrijf.

Wekelijks schrijven niets voor jou?

Elke week nieuwe onderwerpen bedenken en hier een mooi bericht over maken is niet voor iedereen weggelegd. Laat jouw kunde niet overschaduwen door je zwakke plek en besteed dit lekker uit! Vyzual heeft dé copywriter voor jou die eens in de zoveel tijd aan de slag gaat met het produceren van nieuwe en unieke content voor op jouw website. Wil je elke week een nieuwe blog of liever eens per maand? Samen met jou maken we een gestructureerd plan, zodat je precies weet wanneer je een nieuwe blog kunt verwachten.

Ieder zijn expertise

Waarschijnlijk heeft jouw werk niets met het schrijven van teksten te maken. Hoewel je er veel over kunt vertellen en je zeer deskundig bent op jouw vak, betekent niet direct dat je dit goed kunt overbrengen op papier. Vergelijk het maar eens met je docenten op school vroeger. Sommigen wisten alles binnen hun vakgebied, maar waren simpelweg niet geschikt om voor de klas te staan. Precies om die reden kun je bloggen soms beter uitbesteden. Daarnaast bestaat er een grote kans dat jij het als ondernemer druk hebt, en dat is een goed teken! Bloggen kan dan nog wel eens een taak zien die erbij in schiet. Het gevolg hiervan is geen blog of een afgeraffelde blog die meer kwaad dan goed doet voor je imago. Bloggen uitbesteden zorgt ervoor dat jij extra tijd hebt om te doen waar jij het allerbeste in bent. Laat ons doen waar wij goed in zijn!

Wat kunnen blogs voor jouw bedrijf betekenen

  1. Blogs zijn goed voor je SEO. Door je website regelmatig aan te vullen met nieuwe content, word jouw website gezien als actieve informatieverschaffer. Hierdoor stijg je in Google zoekresultaten.
  2. Blogging zorgt voor een lagere Bounce Rate, wat betekent dat gebruikers je site binnen aanzienbare tijd verlaten. Bezoekers blijven langer op je website wanneer er interessante blogs zijn om te lezen. Dit verbetert de tevredenheid van bezoekers en de waarde van je website. Ook hierdoor verhoog je je positie binnen Google.
  3. Je trekt meer volgers aan op social media, zoals op LinkedIn of Facebook. Je kunt je blogs wekelijks delen via al jouw kanalen, waardoor men steeds herinnert wordt van je bestaan. Hoe vaker je voorbijkomt, des te eerder wordt er aan jou gedacht wanneer ze je diensten kunnen gebruiken.
  4. Je kunt je bedrijf goed vertegenwoordigen in blogberichten. Door blogberichten heb je de mogelijkheid om variërend en uitgebreid te beschrijven waar jouw bedrijf of merk voor staat.
  5. Door blogs kun je een persoonlijke draai geven aan je bedrijf. Je geeft de lezers een direct inkijkje in je bedrijf, waardoor je toegankelijker wordt voor eventueel contact.

Wat doen wij allemaal voor je?

Je kan ervoor kiezen om enkel een blog te laten schrijven, maar we kunnen deze ook voor je op je website plaatsen. Het voordeel hiervan is dat we er meteen voor kunnen zorgen dat je blog SEO geoptimaliseerd is. Wil je de link van je blog ook delen op social media? Dan kunnen wij deze zo optimaliseren zodat je link er perfect uitziet op bijvoorbeeld Facebook met een juiste afbeelding.

Een seo-update voor jouw website?

Het is natuurlijk supergoed dat je regelmatig een blog publiceert, want daar houdt Google van. Toch is het verstandig om af en toe de seo van je website een update te geven, omdat dit constant in beweging is. Toen jouw website gemaakt en opgeleverd werd, voldeed deze waarschijnlijk aan alle seo-richtlijnen. Inmiddels zijn die weer verandert en scoor je wellicht niet zo goed meer in Google. Laat ons een check voor je uitvoeren en de seo onder handen nemen, zodat jouw volledige website weer uitmuntend scoort in de zoekmachines.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy