fbpx Skip to content

BLOG LATEN SCHRIJVEN

blog

Wil jij een betere vindbaarheid in Google? Laat blogs schrijven! Waarom? Google loves content. Hoe meer content, hoe beter. En geven jouw blogs de juiste antwoorden op de vragen die worden gesteld in Google? Dan zal je vindbaarheid onwijs stijgen.

Een blog schrijven is tijdrovend en in de pen kruipen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom schrijven wij blogberichten voor jouw website of webshop. Leesbaar, unieke content en betere vindbaarheid in Google.

BLOGS DOOR VYZUAL

PRIJZEN

BASIC

99per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Bijpassende afbeelding

LITE

119per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Bijpassende afbeelding
Plaatsing op website

PRO

129per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Bijpassende afbeelding
Plaatsing op website
SEO instellen

PRO+

139per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Bijpassende afbeelding
Plaatsing op website
SEO instellen
Social Media geoptimaliseerd

MEER WETEN?

Ben jij op zoek naar een copywriter die voor jou unieke en professionele blogberichten schrijft? Vind jij schrijven zelf lastig of heb je weinig tijd en wil je een blog laten schrijven uitbesteden? Mail dan gerust, zodat wij samen kunnen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen!
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Realiseren

Na akkoord op de offerte starten we met het schrijven van de teksten

Feedback

Na het aanleveren van de teksten willen we graag feedback

Opleveren

Wij verwerken alle feedback en leveren de definitieve teksten aan je op

BLOG LATEN SCHRIJVEN

Steeds meer bedrijven zien welke grote toegevoegde waarde bloggen heeft voor ondernemers. Bloggen is een effectieve manier om je klanten te bereiken, aan te spreken en hun interesse te wekken.

Waarom is het belangrijk om bloggen uit te besteden?

Er bestaat een grote kans dat jij het als ondernemer druk hebt, een goed teken! Bloggen kan dan nog wel eens een taak zien die erbij in schiet. Het gevolg hiervan is geen blog, of een afgeraffelde blog. Bij bloggen is het belangrijk dat je kwalitatieve blogs hebt met genoeg content. Bloggen uitbesteden zorgt ervoor dat jij extra tijd hebt om te doen waar jij het allerbeste in bent. Een professional verzorgt dan jouw blogs!

Waarom een blog laten schrijven?

Een blog laten schrijven heeft veel voordelen! VYZUAL heeft voor jou deze voordelen op een rijtje gezet.

  • Blogs zijn goed voor je SEO

Een maandelijkse of wekelijkse blog zorgt voor nieuwe content op je website en door een blog te laten schrijven over interessante onderwerpen met een combinatie van SEO-optimalisatie ga jij zeker weten goed scoren in Google!

  • Blogging zorgt voor een lagere Bounce Rate

Bezoekers blijven langer op je website wanneer er interessante blogs zijn om te lezen. Dit verbetert de tevredenheid van bezoekers en de waarde van je website.

  • Meer volgers op social media door bloggen

Blogberichten kun je delen op social media, bijvoorbeeld op een facebookpagina. Door blogberichten te delen blijf je actief op social media. Als je actief bent op social media zullen meer mensen je volgen. Dit betekent voor jouw bedrijf meer potentiele klanten.

  • Je bedrijf goed vertegenwoordigen in blogberichten

Door blogberichten heb je de mogelijkheid om variërend en uitgebreid te beschrijven waar jouw bedrijf of merk voor staat.

Je kan ervoor kiezen een blog te laten schrijven, maar we kunnen deze ook voor je op je website plaatsen en er meteen voor zorgen dat je blog SEO geoptimaliseerd is. Wil je de link van je blog ook delen op social media? Dan kunnen wij deze zo optimaliseren zodat je link er perfect uitziet op bijvoorbeeld Facebook.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!