fbpx Skip to content

Blog laten schrijven

Wij schrijven maandelijks een blog voor jouw website.

Google loves content! En door blogs gaat Google ook van jouw website houden. Wanneer je content blijft toevoegen aan je website zal het organische verkeer op je website toenemen. Vind je het zelf lastig om teksten te schrijven? Dan doen wij dat graag voor je.

Pakketten

START

134
per tekst
Blogstrategie
Zoekwoordenonderzoek
Tekst van ± 500 woorden
Inclusief:
Meta data
Interne links
Eén correctieronde

LITE

149
per tekst
Blogstrategie
Zoekwoordenonderzoek
Tekst van ± 500 woorden
Inclusief:
Meta data
Interne links
Uitgelichte afbeelding
Eén correctieronde

PRO

179
per tekst
Blogstrategie
Zoekwoordenonderzoek
Tekst van ± 500 woorden
Inclusief:
Meta data
Interne links
Uitgelichte afbeelding
Plaatsing op website
SEO instellingen
Eén correctieronde
Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Blog laten schrijven

Wil jij een betere vindbaarheid in Google? Laat blogs schrijven! Waarom? Google loves content. Doordat de zoekmachines tegenwoordig steeds geavanceerder worden, kom je er helaas niet meer tussen door enkel wat zoekwoorden op je website te knallen. Je zult echt moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker, waarbij je alle gezochte informatie levert.

Geven jouw blogs de juiste antwoorden op de vragen die worden gesteld in Google en worden gebruikers volledig voorzien in hun informatiezoektocht? Dan zal je vindbaarheid onwijs stijgen. Een blog schrijven is tijdrovend en in de pen kruipen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom schrijven wij blogberichten voor jouw website of webshop. Leesbaar, unieke content en betere vindbaarheid in Google.

Waarom een blog?

Zijn blogs niet allang uit de mode? Absoluut niet! Sterker nog, blogs zijn bijna van levensbelang voor jouw website en we vertellen je graag waarom. Je website presteert optimaal wanneer je regelmatig nieuwe content toevoegt. In plaats van elke week je site te herschrijven, kun je het beste aan de slag gaan met gloednieuwe content in de vorm van blogs. Hierin kun je niet alleen gebruikers voorzien van alle informatie die zij zoeken, maar je kunt ook je bedrijf online beter profileren. Zo heb je elke week een nieuw item om op LinkedIn of Facebook te plaatsen, waardoor je potentiële klanten kennis kunnen maken met de personen achter het bedrijf.

Wekelijks schrijven niets voor jou?

Elke week nieuwe onderwerpen bedenken en hier een mooi bericht over maken is niet voor iedereen weggelegd. Laat jouw kunde niet overschaduwen door je zwakke plek en besteed dit lekker uit! Vyzual heeft dé copywriter voor jou die eens in de zoveel tijd aan de slag gaat met het produceren van nieuwe en unieke content voor op jouw website. Wil je elke week een nieuwe blog of liever eens per maand? Samen met jou maken we een gestructureerd plan, zodat je precies weet wanneer je een nieuwe blog kunt verwachten.

Ieder zijn expertise

Waarschijnlijk heeft jouw werk niets met het schrijven van teksten te maken. Hoewel je er veel over kunt vertellen en je zeer deskundig bent op jouw vak, betekent niet direct dat je dit goed kunt overbrengen op papier. Vergelijk het maar eens met je docenten op school vroeger. Sommigen wisten alles binnen hun vakgebied, maar waren simpelweg niet geschikt om voor de klas te staan. Precies om die reden kun je bloggen soms beter uitbesteden. Daarnaast bestaat er een grote kans dat jij het als ondernemer druk hebt, en dat is een goed teken! Bloggen kan dan nog wel eens een taak zien die erbij in schiet. Het gevolg hiervan is geen blog of een afgeraffelde blog die meer kwaad dan goed doet voor je imago. Bloggen uitbesteden zorgt ervoor dat jij extra tijd hebt om te doen waar jij het allerbeste in bent. Laat ons doen waar wij goed in zijn!

Wat kunnen blogs voor jouw bedrijf betekenen

  1. Blogs zijn goed voor je SEO. Door je website regelmatig aan te vullen met nieuwe content, word jouw website gezien als actieve informatieverschaffer. Hierdoor stijg je in Google zoekresultaten.
  2. Blogging zorgt voor een lagere Bounce Rate, wat betekent dat gebruikers je site binnen aanzienbare tijd verlaten. Bezoekers blijven langer op je website wanneer er interessante blogs zijn om te lezen. Dit verbetert de tevredenheid van bezoekers en de waarde van je website. Ook hierdoor verhoog je je positie binnen Google.
  3. Je trekt meer volgers aan op social media, zoals op LinkedIn of Facebook. Je kunt je blogs wekelijks delen via al jouw kanalen, waardoor men steeds herinnert wordt van je bestaan. Hoe vaker je voorbijkomt, des te eerder wordt er aan jou gedacht wanneer ze je diensten kunnen gebruiken.
  4. Je kunt je bedrijf goed vertegenwoordigen in blogberichten. Door blogberichten heb je de mogelijkheid om variërend en uitgebreid te beschrijven waar jouw bedrijf of merk voor staat.
  5. Door blogs kun je een persoonlijke draai geven aan je bedrijf. Je geeft de lezers een direct inkijkje in je bedrijf, waardoor je toegankelijker wordt voor eventueel contact.

Wat doen wij allemaal voor je?

Je kan ervoor kiezen om enkel een blog te laten schrijven, maar we kunnen deze ook voor je op je website plaatsen. Het voordeel hiervan is dat we er meteen voor kunnen zorgen dat je blog SEO geoptimaliseerd is. Wil je de link van je blog ook delen op social media? Dan kunnen wij deze zo optimaliseren zodat je link er perfect uitziet op bijvoorbeeld Facebook met een juiste afbeelding.

Een seo-update voor jouw website?

Het is natuurlijk supergoed dat je regelmatig een blog publiceert, want daar houdt Google van. Toch is het verstandig om af en toe de seo van je website een update te geven, omdat dit constant in beweging is. Toen jouw website gemaakt en opgeleverd werd, voldeed deze waarschijnlijk aan alle seo-richtlijnen. Inmiddels zijn die weer verandert en scoor je wellicht niet zo goed meer in Google. Laat ons een check voor je uitvoeren en de seo onder handen nemen, zodat jouw volledige website weer uitmuntend scoort in de zoekmachines.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.