fbpx

Brand book laten maken

Bij VYZUAL begrijpen we dat jouw merkidentiteit cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Een brand book laten maken mag daarbij niet ontbreken. Daarom helpen we jou graag om een sterke en consistente merkidentiteit op te bouwen. Of je nu een start-up bent die een frisse uitstraling nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat zijn merk wil versterken, wij staan klaar om jou te helpen!

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een brand book laten maken in?

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor Ilona?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Huisstijl laten ontwerpen
Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Waarom een brand book laten maken?

Een brand book laten maken door ons betekent kiezen voor expertise. Ons team van ontwerpers, marketeers en webdevelopers heeft ruime ervaring met het bouwen van sterke merken. We garanderen dat jouw brand book niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief in het communiceren van jouw merkverhaal.

Wij geloven in maatwerk. Elk bedrijf is uniek en verdient een product dat perfect aansluit bij zijn specifieke behoeften en doelen. Daarom werken we nauw samen met jou om een brand book te ontwerpen dat jouw merkidentiteit weerspiegelt jou onderscheidt.

Het proces achter een brand book laten maken bij VYZUAL

Bij ons begint het proces van een brand book laten maken met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelmarkt en concurrentie. Samen met jou ontwikkelen we de visuele en verbale elementen van jouw merkidentiteit. Denk hierbij aan een logo laten ontwerpen, een kleurenpalet vaststellen en de typografie.

Na het ontwikkelen van deze elementen stellen we een concept voor jouw bedrijf samen. Deze wordt vervolgens verfijnd en aangepast op basis van jouw feedback. Uiteindelijk leveren we een brand book af dat niet alleen jouw merkidentiteit weerspiegelt, maar ook praktische richtlijnen biedt voor het implementeren ervan in jouw marketingstrategieën.

Elementen van een brand book

Een brand book omvat verschillende elementen die essentieel zijn voor het definiëren en communiceren van jouw merkidentiteit. Dit kan onder meer bestaan uit een beschrijving van jouw merkwaarden, missie en visie, richtlijnen voor het gebruik van logo’s, kleuren en typografie, tone of voice voor communicatie, voorbeelden van merktoepassingen en richtlijnen voor merkconsistentie.

Het belang van een brand book laten maken voor jouw bedrijf

Een brand book laten maken bij VYZUAL is niet alleen een investering in de visuele uitstraling van jouw merk, maar ook in de algehele consistentie en herkenbaarheid ervan. Door duidelijke richtlijnen te bieden voor jouw branding, kun je een duidelijke merkidentiteit terug laten komen tijdens een webshop laten maken of in je social media-uitingen!

Waarom jouw bedrijf een brand book moet laten maken

Het hebben van een brand book is niet alleen voor grote bedrijven weggelegd. Elk bedrijf, groot of klein, profiteert van een sterke merkidentiteit. Het helpt je om consistent en herkenbaar te zijn in al jouw marketing- en communicatie-uitingen. Hierdoor laat je een blijvende indruk achter bij jouw (potentiële) klanten. Het investeren in een goede uitstraling is investeren in de groei en succes van jouw bedrijf op de lange termijn.

Bij VYZUAL zijn we gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun merk te laten groeien en te gedijen in een competitieve markt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het laten maken van een brand book dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen.

Klaar om jouw merk te versterken? Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek en kom er achter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy