fbpx

Consent mode v2 instellen

Ben je bekend met Consent Mode V2 en waarom het zo belangrijk is voor jouw online aanwezigheid? Bij VYZUAL begrijpen we de noodzaak van het correct instellen van Consent Mode V2 en we zijn er om jou te helpen dit te bereiken.
0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt consent mode v2 instellen in?

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor Ilona?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Laten we eens dieper ingaan op wat Consent Mode V2 is en waarom het cruciaal is voor jouw website.

Wat is Consent Mode V2?

Consent Mode V2 is een krachtige tool ontwikkeld door Google om website-eigenaren te helpen voldoen aan de privacywetgeving, zoals de GDPR. Het stelt jou in staat om op een transparante manier toestemming te vragen aan gebruikers voor het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. Met Consent Mode V2 kun je vertrouwen opbouwen bij jouw bezoekers door hen controle te geven over hun privacyvoorkeuren.

Waarom is het nodig?

Het is essentieel om Consent Mode V2 correct in te stellen vanwege de toenemende nadruk op privacybescherming en gegevensbeveiliging. Door te voldoen aan de privacywetgeving, laat je zien dat je het recht op privacy van jouw gebruikers serieus neemt. Dit kan resulteren in een verbeterde reputatie en vertrouwen bij jouw publiek.

Hoe kan VYZUAL je helpen?

Bij VYZUAL begrijpen we dat het instellen van Consent Mode V2 een uitdagende taak kan zijn. Daarom staan we klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces. Ons team van experts zal ervoor zorgen dat Consent Mode V2 correct wordt ingesteld op jouw website, zodat je kunt voldoen aan de privacywetgeving en tegelijkertijd de gebruikerservaring kunt verbeteren.

We bieden niet alleen technische ondersteuning, maar ook strategisch advies om ervoor te zorgen dat je het maximale uit Consent Mode V2 haalt. Van het aanpassen van toestemmingsberichten tot het monitoren van de prestaties, we zijn er om ervoor te zorgen dat jouw website volledig in overeenstemming is met de privacywetgeving.

Conclusie

Consent Mode V2 is een krachtige tool die jou in staat stelt om de privacy van jouw gebruikers te respecteren en tegelijkertijd te voldoen aan de privacywetgeving. Bij VYZUAL begrijpen we de uitdagingen waarmee je te maken kunt krijgen bij het instellen van Consent Mode V2, en we zijn hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een veiligere en transparantere online ervaring voor jou en jouw gebruikers.

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy