fbpx Skip to content

Hosting website

Laat je je website of webshop bij ons maken dan kunnen wij ook je domeinnaam registreren en hosting verzorgen. Alles onder één dak! Wanneer je dit laat doen door VYZUAL wordt alles voor je geregeld, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefst doet.

Pakketten

BASIC

86
per jaar
SSL Certificaat
Domeinnaam .nl
Website 5GB
1000GB dataverkeer
5 mailboxen
Spamfilter uitgaande e-mails
Spamfilter inkomende e-mails

LITE

109
per jaar
SSL Certificaat
Domeinnaam .nl
Website 50GB
1000GB dataverkeer
15 mailboxen
Spamfilter uitgaande e-mails
Spamfilter inkomende e-mails

PRO

135
per jaar
SSL Certificaat
Domeinnaam .nl
Website 100GB
1000GB dataverkeer
25 mailboxen
Spamfilter uitgaande e-mails
Spamfilter inkomende e-mails

BASIC

90
per jaar
SSL Certificaat
Domeinnaam .com
Website 5GB
1000GB dataverkeer
5 mailboxen
Spamfilter uitgaande e-mails
Spamfilter inkomende e-mails

LITE

114
per jaar
SSL Certificaat
Domeinnaam .com
Website 50GB
1000GB dataverkeer
15 mailboxen
Spamfilter uitgaande e-mails
Spamfilter inkomende e-mails

PRO

139
per jaar
SSL Certificaat
Domeinnaam .com
Website 100GB
1000GB dataverkeer
25 mailboxen
Spamfilter uitgaande e-mails
Spamfilter inkomende e-mails
Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Hosting website

Wij hebben onze eigen VPS (virtuele server) en maken geen gebruik van shared hosting. Hierdoor heb je altijd een snelle website en de hoogste uptime.

Domeinnaam registreren?

Wanneer je een website of webshop wil laten maken heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Wij zorgen voor de domeinnaam, hosting, e-mailadressen, eventueel het doorsturen van pagina’s en/of e-mailadressen en een SSL-certificaat. Laat je bij VYZUAL je domeinnaam registreren? Goede keuze! Wij kunnen snel schakelen en er is geen tussenkomst van een derde partij. Daarnaast hebben wij onze eigen server, dat wil zeggen een snelle website en 99% uptime.

TIP: Wanneer je zelf een standaard domeinnaam en hostingpakket aanschaft wordt dit geplaatst op een gedeelde server, je deelt dit dus met heel veel anderen waardoor websites niet altijd even snel werken.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.