fbpx Skip to content

GIFjes

Kan jij ook eindeloos scrollen tussen de GIFjes op Instagram maar vaak niet vinden wat je zoekt? Of past het net niet bij jouw bedrijf of merk? Laat dan je eigen GIFjes maken. GIFjes laten maken is niet alleen ontzettend leuk, maar ook een waardevolle aanvulling op de branding van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan je eigen ‘SWIPE UP’ sticker of een GIFje van jezelf welke we voor ons green screen maken. We hebben diverse pakketten, maar een offerte op maat is natuurlijk ook mogelijk.

DOOR VYZUAL

Prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan!

BASIC

129
Goedgekeurd Giphy account
Twee logo stickers
Twee tekst stickers

LITE

269
Goedgekeurd Giphy account
Drie logo stickers
Drie tekst stickers
Drie peroon stickers

PRO

399
Goedgekeurd Giphy account
Vijf logo stickers
Vijf tekst stickers
Vijf persoon stickers

GIFjes laten maken

Als bedrijf kun je sociale media bijna niet meer vermijden. Sterker nog, ontzettend veel bedrijven halen tegenwoordig veel handel uit deze kanalen. Precies om die reden is het dus een waardevolle investering om hier flink wat aandacht aan te schenken en met de trends mee te gaan. Hoe kun je dit beter doen dan jouw persoonlijkheid door te laten schemeren in jouw sociale media posts?

GIFjes laten maken

Wil jij jouw sociale kanalen een flinke boost geven met een goede dosis persoonlijkheid? Maak dan je eigen Giphy stickers. Dit zijn bewegende stickers die je kunt toevoegen aan je stories op Instagram en Facebook, waardoor ze direct een persoonlijke touch krijgen. Een bedrijf dat eigen gifjes heeft voelt direct een stuk professioneler aan voor een potentiële klant, maar laat ook zien dat je gevoel voor humor hebt en benaderbaar bent. GIFjes zijn echt op allerlei manieren in te zetten. Kortom, er is eigenlijk geen reden om geen GIFjes te laten maken voor jouw bedrijf!

Giphy stickers laten maken?

We kunnen allerlei GIFjes voor je maken. Zo kunnen we leuke stickers maken van je logo, welke wij op een grappige of stijlvolle manier animeren, maar we kunnen natuurlijk ook werk gerelateerde GIFjes voor je maken. Verkoop jij bijvoorbeeld bepaalde producten waar je graag Giphy stickers van wilt laten maken of wil je jouw slogan in een GIFje terugzien? Dat kan!

Daarnaast kun je ook gifjes laten maken bij ons in de fotostudio. Wij hebben een greenscreen waar jij dan voor kunt gaan staan als gezicht van jouw bedrijf. We schieten de gifjes niet alleen voor je, maar we helpen je ook met creatieve input om deze zo leuk mogelijk te maken. Ook als je niet zo goed weet wat goed werkt, kunnen wij je hier dus in bijstaan en adviseren.

Na de opnames bewerken wij de beelden en zorgen we ervoor dat je je eigen gemaakte GIFjes terug kunt vinden op sociale media. We voegen een divers aantal hashtags toe aan je GIFjes zodat je ze op meerdere manieren kunt vinden en dat ze dus makkelijk gebruikt kunnen worden door anderen.

Voordelen van GIFjes

  • Meer persoonlijkheid toevoegen aan je sociale media
  • Uitbreiding van de branding van je bedrijf
  • De kans om viral te gaan en daardoor naamsbekendheid te creëren
  • Opvallen bij je doelgroep en nieuwe klanten aanspreken
  • Meer betrokkenheid creëren op sociale media