fbpx Skip to content

Gifjes laten maken

Kan jij ook eindeloos scrollen tussen de GIFjes op Instagram maar vaak niet vinden wat je zoekt? Of past het net niet bij jouw bedrijf of merk? Laat dan je eigen GIFjes maken. GIFjes laten maken is niet alleen ontzettend leuk, maar ook een waardevolle aanvulling op de branding van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan je eigen ‘SWIPE UP’ sticker of een GIFje van jezelf welke we voor ons green screen maken. We hebben diverse pakketten, maar een offerte op maat is natuurlijk ook mogelijk.

Pakketten

BASIC

159
Goedgekeurd Giphy account
Twee logo stickers
Twee tekst stickers

LITE

319
Goedgekeurd Giphy account
Drie logo stickers
Drie tekst stickers
Drie persoon stickers

PRO

419
Goedgekeurd Giphy account
Vijf logo stickers
Vijf tekst stickers
Vijf persoon stickers
Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Ons werk

GIFjes laten maken

Als bedrijf kun je sociale media bijna niet meer vermijden. Sterker nog, ontzettend veel bedrijven halen tegenwoordig veel handel uit deze kanalen. Precies om die reden is het dus een waardevolle investering om hier flink wat aandacht aan te schenken en met de trends mee te gaan. Hoe kun je dit beter doen dan jouw persoonlijkheid door te laten schemeren in jouw sociale media posts?

GIFjes laten maken

Wil jij jouw sociale kanalen een flinke boost geven met een goede dosis persoonlijkheid? Maak dan je eigen Giphy stickers. Dit zijn bewegende stickers die je kunt toevoegen aan je stories op Instagram en Facebook, waardoor ze direct een persoonlijke touch krijgen. Een bedrijf dat eigen gifjes heeft voelt direct een stuk professioneler aan voor een potentiële klant, maar laat ook zien dat je gevoel voor humor hebt en benaderbaar bent. GIFjes zijn echt op allerlei manieren in te zetten. Kortom, er is eigenlijk geen reden om geen GIFjes te laten maken voor jouw bedrijf!

Giphy stickers laten maken?

We kunnen allerlei GIFjes voor je maken. Zo kunnen we leuke stickers maken van je logo, welke wij op een grappige of stijlvolle manier animeren, maar we kunnen natuurlijk ook werk gerelateerde GIFjes voor je maken. Verkoop jij bijvoorbeeld bepaalde producten waar je graag Giphy stickers van wilt laten maken of wil je jouw slogan in een GIFje terugzien? Dat kan!

Daarnaast kun je ook gifjes laten maken bij ons in de fotostudio. Wij hebben een greenscreen waar jij dan voor kunt gaan staan als gezicht van jouw bedrijf. We schieten de gifjes niet alleen voor je, maar we helpen je ook met creatieve input om deze zo leuk mogelijk te maken. Ook als je niet zo goed weet wat goed werkt, kunnen wij je hier dus in bijstaan en adviseren.

Na de opnames bewerken wij de beelden en zorgen we ervoor dat je je eigen gemaakte GIFjes terug kunt vinden op sociale media. We voegen een divers aantal hashtags toe aan je GIFjes zodat je ze op meerdere manieren kunt vinden en dat ze dus makkelijk gebruikt kunnen worden door anderen.

Voordelen van GIFjes

  • Meer persoonlijkheid toevoegen aan je sociale media
  • Uitbreiding van de branding van je bedrijf
  • De kans om viral te gaan en daardoor naamsbekendheid te creëren
  • Opvallen bij je doelgroep en nieuwe klanten aanspreken
  • Meer betrokkenheid creëren op sociale media

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.