fbpx

Gifjes laten maken

Kan jij ook eindeloos scrollen tussen de GIFjes op Instagram maar vaak niet vinden wat je zoekt? Of past het net niet bij jouw bedrijf of merk? Laat dan je eigen GIFjes maken. GIFjes laten maken is niet alleen ontzettend leuk, maar ook een waardevolle aanvulling op de branding van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan je eigen ‘SWIPE UP’ sticker of een GIFje van jezelf welke we voor ons green screen maken. We hebben diverse pakketten, maar een offerte op maat is natuurlijk ook mogelijk.

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een huisstijl laten ontwerpen in?

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor Ilona?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Gifjes laten maken

Als bedrijf kun je sociale media bijna niet meer vermijden. Sterker nog, ontzettend veel bedrijven halen tegenwoordig veel handel uit deze kanalen. Precies om die reden is het dus een waardevolle investering om hier flink wat aandacht aan te schenken en met de trends mee te gaan. Hoe kun je dit beter doen dan jouw persoonlijkheid door te laten schemeren in jouw sociale media posts?

GIFjes laten maken

Wil jij jouw sociale kanalen een flinke boost geven met een goede dosis persoonlijkheid? Maak dan je eigen Giphy stickers. Dit zijn bewegende stickers die je kunt toevoegen aan je stories op Instagram en Facebook, waardoor ze direct een persoonlijke touch krijgen. Een bedrijf dat eigen gifjes heeft voelt direct een stuk professioneler aan voor een potentiële klant, maar laat ook zien dat je gevoel voor humor hebt en benaderbaar bent. GIFjes zijn echt op allerlei manieren in te zetten. Kortom, er is eigenlijk geen reden om geen GIFjes te laten maken voor jouw bedrijf!

 

 

Giphy stickers laten maken?

We kunnen allerlei GIFjes voor je maken. Zo kunnen we leuke stickers maken van je logo, welke wij op een grappige of stijlvolle manier animeren, maar we kunnen natuurlijk ook werk gerelateerde GIFjes voor je maken. Verkoop jij bijvoorbeeld bepaalde producten waar je graag Giphy stickers van wilt laten maken of wil je jouw slogan in een GIFje terugzien? Dat kan!

Daarnaast kun je ook gifjes laten maken bij ons in de fotostudio. Wij hebben een greenscreen waar jij dan voor kunt gaan staan als gezicht van jouw bedrijf. We schieten de gifjes niet alleen voor je, maar we helpen je ook met creatieve input om deze zo leuk mogelijk te maken. Ook als je niet zo goed weet wat goed werkt, kunnen wij je hier dus in bijstaan en adviseren.

Na de opnames bewerken wij de beelden en zorgen we ervoor dat je je eigen gemaakte GIFjes terug kunt vinden op sociale media. We voegen een divers aantal hashtags toe aan je GIFjes zodat je ze op meerdere manieren kunt vinden en dat ze dus makkelijk gebruikt kunnen worden door anderen.

Voordelen van GIFjes

  • Meer persoonlijkheid toevoegen aan je sociale media
  • Uitbreiding van de branding van je bedrijf
  • De kans om viral te gaan en daardoor naamsbekendheid te creëren
  • Opvallen bij je doelgroep en nieuwe klanten aanspreken
  • Meer betrokkenheid creëren op sociale media

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy