fbpx Skip to content

Grafische vormgeving

Jouw bedrijf is uniek. Dat begrijpen wij als geen ander. Dit wil je natuurlijk ook uitstralen in al je visuele uitingen, zoals je visitekaartjes, flyers of bijvoorbeeld cadeaubonnen. Of jouw bedrijf nou net gestart is of het familiebedrijf al veertig jaar bestaat, het is altijd een goed idee om je eens te buigen over jouw visuele uitingen. Het is namelijk misschien wel de eerste kennismaking die nieuwe klanten met jouw bedrijf hebben. En die eerste indruk telt! Wil jij dat jouw bedrijf een unieke uitstraling heeft en een sterke eerst indruk achterlaat? Je kunt Vyzual inschakelen als grafisch vormgever om van alles te laten ontwerpen en jouw merk te versterken.

Prijzen

SOORT
FORMAAT
BEDRUKKING
PRIJS
Visitekaartje
i.o.
Dubbelzijdig
€ 99,-
Briefpapier
A4
Enkelzijdig
€ 74,-
Envelop
i.o.
i.o.
€ 37,50
Flyer
A5/A6
Enkelzijdig
€ 149,-
Flyer
A5/A6
Dubbelzijdig
€ 224,-
Folder
i.o.
Dubbelzijdig
€ 449,-
Brochure
i.o.
i.o.
o.a.
With compliments card
DIN/A5/A6
Dubbelzijdig
€ 74,-
Poster
i.o.
Enkelzijdig
€ 149,-
Cadeaubon
i.o.
Dubbelzijdig
€ 99,-
Menukaart
i.o.
i.o.
o.a.
Offertemap
A4
Dubbelzijdig
€ 299,-
Advertentie (krant)
1/1
Enkelzijdig
€ 224,-
Advertentie (krant)
1/2
Enkelzijdig
€ 99,-
Iets anders nodig? Neem contact met ons op!

DOOR ONS ONTWORPEN

Grafisch vormgever

Jouw bedrijf is uniek. Dat begrijpen wij als geen ander. Dit wil je natuurlijk ook uitstralen in al je visuele uitingen, zoals je visitekaartjes, flyers, menukaart of bijvoorbeeld cadeaubonnen. Of jouw bedrijf nou net gestart is of het familiebedrijf al veertig jaar bestaat, het is altijd een goed idee om je eens te buigen over jouw visuele uitingen. Het is namelijk misschien wel de eerste kennismaking die nieuwe klanten met jouw bedrijf hebben. En die eerste indruk telt! Wil jij dat jouw bedrijf een unieke uitstraling heeft en een sterke eerst indruk achterlaat? Je kunt VYZUAL inschakelen als grafisch vormgever om van alles te laten ontwerpen en jouw merk te versterken.

Grafische vormgeving; onze specialiteit!
Grafische vormgeving, grafisch ontwerp of drukwerk opmaken. Hoe je het ook wil noemen, het is een zeer belangrijke factor voor ieder bedrijf. Wij helpen je graag als jouw persoonlijke grafisch vormgever. Denk bijvoorbeeld aan een flyer, folder, brochure, with compliments card, poster, cadeaubon, menukaart of offertemap. Als wij je logo en huisstijl hebben ontwikkeld dan gebruiken we dat altijd als uitgangspunt in de grafische vormgeving. Geen uitdaging is voor ons te groot! Vraag ook gerust een offerte aan voor ander grafisch ontwerp. Alles wat wij voor je ontwerpen is uiteraard zonder drukwerk en de kosten daarvoor.

De voordelen van Vyzual als grafisch vormgever voor jouw bedrijf:
– Jouw (eerste) indruk is altijd uniek!
– Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent
– Gebruik het ontwerp voor verschillende doeleinden

Dit kunnen wij o.a. voor jou ontwerpen:
Flyer
Folder
Brochure
Magazine
With compliments card
Poster
Cadeaubon
Menukaart
Offertemap
Advertentie
En nog veel meer, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!