fbpx Skip to content

Grafisch vormgever

Wij ontwerpen al jouw visuele uitingen!

Met behulp van professionele tools zoals Illustrator en InDesign kunnen wij (bijna) alles ontwerpen. Van visitekaartje tot brochure en van poster tot menukaart. Laat ons vooral weten wat je nodig hebt, dan doen we graag een voorstel.

Prijzen

SOORT
FORMAAT
BEDRUKKING
PRIJS
Visitekaartje
i.o.
Dubbelzijdig
€ 169,-
Briefpapier
A4
Enkelzijdig
€ 139,-
Envelop
i.o.
i.o.
€ 109,-
Flyer
A5/A6
Enkelzijdig
€ 139,-
Flyer
A5/A6
Dubbelzijdig
€ 194,-
Folder
i.o.
Dubbelzijdig
€ 499,-
Brochure
i.o.
i.o.
o.a.
E-book
Online
Online
o.a.
With compliments card
DIN/A5/A6
Dubbelzijdig
€ 169,-
Poster
i.o.
Enkelzijdig
€ 329,-
Cadeaubon
i.o.
Dubbelzijdig
€ 164,-
Menukaart
i.o.
i.o.
o.a.
Advertentie (krant)
1/1
Enkelzijdig
€ 389,-
Advertentie (krant)
1/2
Enkelzijdig
€ 249,-

Hierboven vind je standaard mogelijkheden maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Ons werk

Grafisch vormgever Apeldoorn

Jouw bedrijf is uniek. Dat begrijpen wij als geen ander. Dit wil je natuurlijk ook uitstralen in al je visuele uitingen, zoals je visitekaartjes, flyers, menukaart of bijvoorbeeld cadeaubonnen. Of jouw bedrijf nou net gestart is of het familiebedrijf al veertig jaar bestaat, het is altijd een goed idee om je eens te buigen over jouw visuele uitingen. Het is namelijk misschien wel de eerste kennismaking die nieuwe klanten met jouw bedrijf hebben. En die eerste indruk telt! Wil jij dat jouw bedrijf een unieke uitstraling heeft en een sterke eerst indruk achterlaat? Je kunt VYZUAL inschakelen als grafisch vormgever om van alles te laten ontwerpen en jouw merk te versterken.

Grafische vormgeving; onze specialiteit!
Grafische vormgeving, grafisch ontwerp of drukwerk opmaken. Hoe je het ook wil noemen, het is een zeer belangrijke factor voor ieder bedrijf. Wij helpen je graag als jouw persoonlijke grafisch vormgever. Denk bijvoorbeeld aan een flyer, folder, brochure, with compliments card, poster, cadeaubon, menukaart of offertemap. Als wij je logo en huisstijl hebben ontwikkeld dan gebruiken we dat altijd als uitgangspunt in de grafische vormgeving. Geen uitdaging is voor ons te groot! Vraag ook gerust een offerte aan voor ander grafisch ontwerp. Alles wat wij voor je ontwerpen is uiteraard zonder drukwerk en de kosten daarvoor.

De voordelen van Vyzual als grafisch vormgever voor jouw bedrijf:
– Jouw (eerste) indruk is altijd uniek!
– Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent
– Gebruik het ontwerp voor verschillende doeleinden

Dit kunnen wij o.a. voor jou ontwerpen:
Flyer
Folder
Brochure
Magazine
With compliments card
Poster
Cadeaubon
Menukaart
Offertemap
Advertentie
En nog veel meer, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.