fbpx

Grafisch vormgever

Wij ontwerpen al jouw visuele uitingen!

Met behulp van professionele tools zoals Illustrator en InDesign kunnen wij (bijna) alles ontwerpen. Van visitekaartje tot brochure en van poster tot menukaart. Laat ons vooral weten wat je nodig hebt, dan doen we graag een voorstel.

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat doet een grafisch vormgever?

Celina

Welke uitdaging heb jij voor Celina?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

grafisch vormgever Apeldoorn
grafisch vormgever Apeldoorn
Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Grafisch Vormgever Apeldoorn

Wanneer het op jouw bedrijf aankomt, weet je één ding zeker: het is uniek. En dat willen we natuurlijk laten zien in al jouw visuele uitingen, of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, menukaarten of cadeaubonnen. Of je nu een gloednieuwe ondernemer bent die net begint of een familiebedrijf dat al veertig jaar bestaat, het is altijd slim om eens goed te kijken naar jouw visuele representatie. Het is immers vaak de eerste kennismaking die nieuwe klanten met jouw bedrijf hebben. En zoals ze zeggen, die eerste indruk telt! Dus als je wilt dat jouw bedrijf een unieke uitstraling heeft en een sterke eerste indruk achterlaat, dan is het tijd om een beroep te doen op de expertise van VYZUAL als jouw grafisch vormgever.

Grafische vormgeving: Onze specialiteit

Of het nu gaat om grafische vormgeving of het opmaken van drukwerk, het is een cruciaal element voor elk bedrijf. Bij VYZUAL staan we klaar om jou te helpen als jouw persoonlijke grafisch vormgever. Of je nu een flyer, folder, brochure, complimenten kaart, poster, cadeaubon, menukaart of offertemap nodig hebt, wij hebben het allemaal in huis. Jouw logo en huisstijl gebruiken we altijd als uitgangspunt voor het grafisch ontwerp. Geen uitdaging is ons te groot! Vraag gerust een offerte aan voor ander grafisch ontwerp. Alles wat we voor je ontwerpen, is natuurlijk zonder drukwerk en de kosten daarvoor.

De voordelen van VYZUAL als grafisch vormgever voor jouw bedrijf

 • Unieke Indruk: Bij VYZUAL zorgen we ervoor dat jouw eerste indruk altijd uniek is! We begrijpen dat jouw bedrijf anders is dan alle anderen, en dat willen we laten zien in jouw visuele uitingen.
 • Professioneel en consistent: Met onze hulp is het visuele beeld van jouw bedrijf altijd professioneel en consistent. Of het nu gaat om een flyer, folder of menukaart, wij zorgen ervoor dat het er fantastisch uitziet en perfect past bij de uitstraling van jouw bedrijf.
 • Gebruik voor diverse doeleinden: Het ontwerp dat we voor je maken, kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Of je het nu wilt gebruiken voor promotie, interne communicatie of iets anders, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw behoeften.

Wat kunnen we allemaal ontwerpen?

 • Flyer
 • Folder
 • Brochure
 • Magazine
 • With compliments card
 • Poster
 • Cadeaubon
 • Menukaart
 • Offertemap
 • Advertentie

En nog veel meer! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Niet gevonden wat je zocht?

Als je niet hebt gevonden wat je zocht, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om met je mee te denken en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw grafische ontwerpbehoeften. Bij VYZUAL streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf opvalt in de massa. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen doen!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy