fbpx

Huisstijl laten ontwerpen

Wij ontwerpen voor jouw merk of bedrijf een eenduidige en krachtige stijl, een houvast voor al het andere wat later nog moet worden gemaakt.

Werk je bijvoorbeeld met meerdere personen of bedrijven aan jouw merk of bedrijf en wil je dat iedereen dezelfde stijl hanteert? Laat dan een huisstijl ontwerpen welke wordt samengevat in een brand book.

Pakketten

Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Ons werk

Huisstijl laten ontwepren

Wil jij graag een eenduidige en krachtige stijl voor je merk of bedrijf? Laat dan een brand book ontwerpen.

In dit document wordt het gebruik van het merk/bedrijf toegelicht. Zaken als kleur, typografie, logo, beeld, iconen en het gebruik daarvan staan hierin vastgelegd. Met een brand book heb je een houvast voor al het andere wat later nog ontworpen moet worden.

Een volledig verzorgde huisstijl geeft jouw bedrijf een perfecte eerste indruk en een professionele uitstraling. Een goede huisstijl zorgt er ook voor dat jouw bedrijf de klant bij blijft. Opvallen tussen alle andere ondernemers, dat is wat je wil! Wij ontwerpen een unieke huisstijl die bij jou past!

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

Het brand book is de bewaker van de identiteit van het bedrijf. In dit document wordt het gebruik van het merk/bedrijf toegelicht. Verschillende onderwerpen zoals kleur, typografie, logo, beeld, iconen en het gebruik daarvan staan hierin vastgelegd. Met het brand book heb je een houvast voor al het andere wat later voor jouw bedrijf nog ontworpen moet worden. Zoals bijvoorbeeld social media posts, flyers, visitekaartjes, een website etc. Voor we starten met het brand book moet er een bedrijfsnaam en een logo voor het bedrijf vastgesteld en ontworpen zijn.

Je huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf en je website. Hierdoor is het dus heel belangrijk dat deze goed aansluiten bij jouw ideeën en bij jouw bedrijf. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen je graag bij het vormgeven van jouw ideeën.

Hebben wij jouw logo al ontworpen? Dan gebruiken we jouw bestaande logo om de huisstijl verder uit te werken en vast te leggen in een brand book. Zo krijg je een eigen stijl die je overal in terug kan laten komen. Denk hierbij aan social media posts, flyers, visitekaartjes etc. Laat je je website of webshop ook bij ons maken? Dan gebruiken we het brand book ook voor de website of webshop als leidraad. Zo komen overal jouw gekozen kleuren, typografie, logo, beeld en iconen consistent terug. Dit zorgt voor een duidelijk, rustig en professioneel beeld en dat is nou precies wat jij met jouw bedrijf ook wil uitstralen!

Wat houdt het brand book in?

Brand statement
In een brand statement wordt kort en krachtig omschreven waar het merk of bedrijf voor staat.

Brand values
Wat zijn nou de unieke brand values van het merk of bedrijf die ervoor zorgen dat het merk of bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Tone of voice
De tone of voice omschrijft hoe het merk of bedrijf naar buiten communiceert.

Logo gebruik
Hoe mag het logo gebruikt worden en aan welke voorwaarden moet het voldoen.

Typografie
Een overzicht van de typografie en hoe deze digitaal en in druk gebruikt mag worden.

Icons
We ontwerpen icons de gebruikt kunnen worden op de zowel de website als social media en in drukwerk.

Branding
We ontwerpen een patroon of vorm welke je terug kan laten komen op zowel de website als in drukwerk.

Kleuren
Een overzicht van de hoofdkleuren die gebruikt mogen worden.

Steunkleuren
De steunkleuren die gebruikt mogen worden voor bijvoorbeeld titels en tekst.

Beeld richtlijnen
Welke soorten fotografie worden toegestaan om een eenduidig beeld te houden.

Social Media posts
Een aantal voorbeeld posts special ontworpen voor jouw merk of bedrijf voor een sterke social media feed.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.