fbpx Skip to content

HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN

BRAND BOOK

Wil jij graag een eenduidige en sterke stijl voor je merk of bedrijf? Laat dan een brand book ontwerpen.

In dit document wordt het gebruik van het merk/bedrijf toegelicht. Zaken als kleur, typografie, logo, beeld, iconen en het gebruik daarvan staan hierin vastgelegd. Met een brand book heb je een houvast voor al het andere wat later nog ontworpen moet worden. Wij bieden diverse mogelijkheden. Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

BASIC

349
Logo gebruik
Typografie
Kleuren
5 icons
Branding

LITE

559
Logo gebruik
Typografie
Kleuren
Steunkleuren
Fotografie
15 icons
Branding

PRO

999
Brand statement
Brand values
Tone of voice
Logo gebruik
Typografie
Kleuren
Steunkleuren
Fotografie
25 icons
Branding
Social Media posts

MEER WETEN?

Een volledig verzorgde huisstijl geeft jouw bedrijf een perfecte eerste indruk en een professionele uitstraling. Een goede huisstijl zorgt er ook voor dat jouw bedrijf de klant bij blijft. Opvallen tussen alle andere ondernemers, dat is wat je wil! Wij ontwerpen een unieke huisstijl die bij jou past! Wil je meer weten over wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Ontwerp

Na akkoord op de offerte starten we met het ontwerp

Feedback

Na het aanleveren van ons ontwerp willen we graag feedback

Opleveren

Wij verwerken alle feedback en leveren het eindontwerp aan je op

HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN

Het brand book is de bewaker van de identiteit van het bedrijf. In dit document wordt het gebruik van het merk/bedrijf toegelicht. Verschillende onderwerpen zoals kleur, typografie, logo, beeld, iconen en het gebruik daarvan staan hierin vastgelegd. Met het brand book heb je een houvast voor al het andere wat later voor jouw bedrijf nog ontworpen moet worden. Zoals bijvoorbeeld social media posts, flyers, visitekaartjes, een website etc. Voor we starten met het brand book moet er een bedrijfsnaam en een logo voor het bedrijf vastgesteld en ontworpen zijn.

Je huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf en je website. Hierdoor is het dus heel belangrijk dat deze goed aansluiten bij jouw ideeën en bij jouw bedrijf. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen je graag bij het vormgeven van jouw ideeën.

Hebben wij jouw logo al ontworpen? Dan gebruiken we jouw bestaande logo om de huisstijl verder uit te werken en vast te leggen in een brand book. Zo krijg je een eigen stijl die je overal in terug kan laten komen. Denk hierbij aan social media posts, flyers, visitekaartjes etc. Laat je je website of webshop ook bij ons maken? Dan gebruiken we het brand book ook voor de website of webshop als leidraad. Zo komen overal jouw gekozen kleuren, typografie, logo, beeld en iconen consistent terug. Dit zorgt voor een duidelijk, rustig en professioneel beeld en dat is nou precies wat jij met jouw bedrijf ook wil uitstralen!

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!