fbpx

instructievideo laten maken

Maak een instructie duidelijker door een video. Verkoop jij een product of dienst met instructie en kan deze wel wat ondersteuning gebruiken? Laat dan een instructievideo maken.

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een instructievideo laten maken in?

Amber

Welke uitdaging heb jij voor Amber

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

instructievideo laten maken

Wanneer je jouw doelgroep kennis wilt geven van een dienst of product, kun je het beste een instructievideo laten maken. Je herkent het vast wel dat lange lappen tekst met veel informatie niet goed blijven hangen en je snel afgeleid bent. Dit is dus niet echt een effectieve manier van kennis overdragen. Wanneer je dit in videovorm vertelt, wordt dit niet alleen sneller opgenomen dan tekst, maar de kans dat de kijker blijft kijken is veel groter. Dat betekent maximale kennisvergaring in minimale hoeveelheid tijd. Laat ons je helpen om interne processen zo effectief mogelijk te laten verlopen door jouw instructievideo te maken.

Waarom een instructievideo?

Met een instructievideo voorzie jij jouw doelgroep op een toegankelijke manier van informatie en kennis. Hoe de instructiefilm er uit ziet is erg afhankelijk van wat voor informatie je wilt verschaffen en aan wie dit gericht is. Elke instructievideo vraagt dus om een plan op maat. Een instructievideo om nieuwe werknemers in te werken ziet er heel anders uit dan een instructievideo over veiligheid in het vliegtuig, het gebruik van een bepaald product of uitleg over hoe je een TV moet aansluiten. Waarom zou je investeren in het laten maken van een instructievideo? Het is gebruiksvriendelijk, duidelijk, overal en voor iedereen inzetbaar.

Kosten instructievideo

De instructievideo’s van Vyzual leveren duidelijke communicatie op maat voor jouw bedrijf tegen scherpe tarieven. Wij werken met een pakketprijs, waarbij we rekening houden met alle benodigdheden voor een instructievideo. Denk hierbij aan het filmen op locatie, montagetijd, nabewerking, achtergrondmuziek en eventueel zelfs een voice-over, mocht je dit graag willen. We stellen graag een pakket voor jou samen die volledig aan jouw wensen voldoet, dus mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Een professionele uitstraling

Wij willen dat jouw instructievideo er zo professioneel mogelijk uitziet. Deze moet voldoen aan meerdere eisen, namelijk dat het effectief de informatie overbrengt, maar ook visueel aantrekkelijk is. De kijker mag absoluut niet afgeleid raken door de video zelf, maar moet er volledig in meegenomen worden. Een instructievideo laten maken door Vyzual betekent een moeiteloze samenwerking, met als resultaat een video die jouw bedrijf ademt. Wij filmen op locatie en zorgen voor de juiste nabewerking, zodat het een vloeiende film wordt. We snappen dat jouw bedrijf een bepaalde identiteit heeft en dit ook wil uitstralen naar de kijker, dus spelen wij hier zoveel mogelijk op in. De kijker zal jouw bedrijf direct herkennen in de video, vormgeving en muziek die speciaal geselecteerd wordt voor jou.

De voordelen van een instructievideo laten maken voor jouw bedrijf:

  • Efficiënte informatie- en kennisoverdracht.
  • Met professionele instructievideo’s trek je potentiële klanten en wek je vertrouwen.
  • Biedt mogelijkheden tot interactiviteit met de kijkers van je instructievideo’s.
  • Een visueel aantrekkelijke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Welke video’s maken wij nog meer?

Naast instructievideo’s maken wij nog veel meer video’s voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan een bedrijfsfilmpromotiefilm, video’s voor jouw sociale mediaeen aftermovie na een gaaf evenementproductvideo’sinterviews met het team of je klantenwervingsvideo’s voor nieuwe collega’s of een testimonial. Staat jouw gewenste video er niet bij? Leg je idee aan ons voor en wellicht kunnen we dat ook nog voor je realiseren!

Wij zijn o.a. werkzaam in:
Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp. Maar we werken natuurlijk in de rest van Nederland.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy