fbpx Skip to content

INSTRUCTIEVIDEO LATEN MAKEN

instructievideo

Mensen ervaren een instructievideo als een prettige en duidelijke manier van informatie- en kennisoverdracht. Visuele informatie wordt dan ook veel sneller opgenomen dan tekst, de kans dat de kijker blijft kijken is dus groter. Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de onderstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen. Mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

BASIC

599
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 50 seconden
Kleurcorrectie
Logo integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1499
8 uur op locatie
8 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes

PRO+

1859
8 uur op locatie
14 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Extra opties: Ondertiteling, grafische elementen, voice over, korte interviews werknemers, tweede camera, drone shots en speciale lenzen.

MEER WETEN?

Wil je voor jouw bedrijf graag een instructievideo of meerdere video’s laten maken? Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten we met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

INSTRUCTIEVIDEO LATEN MAKEN

Met een instructievideo voorzie jij jouw doelgroep op een toegankelijke manier van informatie en kennis. Hoe de instructiefilm er uit ziet is erg afhankelijk van het doel en de doelgroep. Daarom is het belangrijk dat dit eerst wordt vastgesteld. Een instructievideo om nieuwe werknemers in te werken ziet er heel anders uit dan een instructievideo over veiligheid in het vliegtuig, het gebruik van een bepaald product of uitleg over hoe je een TV moet aansluiten. Wat het nut is van een instructievideo laten maken? Het is gebruiksvriendelijk, duidelijk, overal en voor iedereen inzetbaar. Wil jij graag een instructievideo laten maken die leidt tot effectieve communicatie? Dan zit je bij VYZUALS goed!

Naast het filmen zorgen wij ook voor de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw wervingsvideo tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd zodat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo, titelbalkjes, eindscherm of pakkende voice-over word je gelijk herkent door de kijker. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de productvideo. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen. Met de juiste digitale aanlevering heb jij een effectieve wervingsvideo die je kan delen op alle denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de video helemaal is zoals gewenst!

De voordelen van een instructievideo laten maken voor jouw bedrijf:

  • Efficiënte informatie- en kennisoverdracht.
  • Met professionele instructievideo’s trek je potentiële klanten en wek je vertrouwen.
  • Biedt mogelijkheden tot interactiviteit met de kijkers van je instructievideo’s.

Instructievideo laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!