fbpx Skip to content

Lifestylefoto's
laten maken

Wij zorgen voor het perfecte plaatje van jouw producten.

Heb jij zelf de tools niet in huis om jouw product op de juiste manier vast te leggen of gewoon toe aan nieuwe foto’s voor je producten? Wij zorgen voor foto’s die impact maken op (potentiële) klanten.

Gratis moodboard

Liever eerst even weten hoe we jouw product zouden fotograferen? Vraag een gratis moodboard aan! Zo heb je direct een goed beeld van onze ideeën.

Pakketten

Hieronder vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

BASIC

299
2 uur fotografie
15 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Hoge resolutie
Digitale aanlevering

LITE

549
4 uur fotografie
25 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Hoge resolutie
Digitale aanlevering

PRO

949
6 uur fotografie
35 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Hoge resolutie
Digitale aanlevering
Concept plan

PRO+

1249
8 uur fotografie
50 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
Hoge resolutie
Digitale aanlevering
Concept plan

Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Ons werk

Lifestyle foto's

Wat zijn lifestylefoto’s? Foto’s van producten, indien gewenst met een model, vastgelegd in verschillende settingen. Lifestylefoto’s zijn geschikt voor zowel gebruik op web als druk. Wil jij graag mooie lifestylefoto’s laten maken? Onze bedrijfsfotograaf zorgt voor het perfecte plaatje! Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij voor jouw bedrijf mooie lifestylefoto’s laten maken? Interessante foto’s die te maken hebben met het dagelijks leven of in een gecreëerde setting? Bijvoorbeeld leuke en realistische foto’s van je product op een specifieke locatie? Of producten met een effen achtergrond en verschillende props!? Geen uitdaging is voor ons te groot! Wil jij graag unieke lifestylefoto’s laten maken? Wij helpen je graag. Met lifestylefoto’s kun je jouw product op de kaart zetten en een goed beeld weergeven van welke producten of diensten jij aanbiedt. Lifestylefoto’s versterken je bedrijf en het zorgt ervoor dat jouw bedrijf betrouwbaar overkomt.

Wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk een perfect plaatje ontvangt door de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de foto tot leven komt. Daarnaast wordt een mooie eenheid gecreëerd omdat iedere lifestylefoto dezelfde sfeer uitstraalt. Wij leveren de foto’s digitaal aan in HR.

De voordelen van lifestylefoto’s laten maken voor jouw bedrijf:

  • Het visuele beeld van jouw product is professioneel en consistent.
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen.
  • Met lifestylefoto’s geef je een duidelijk beeld weer van je producten.

Onze professionele bedrijfsfotograaf maakt mooie en realistische lifestylefoto’s voor jouw bedrijf! Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfotografie? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Lifestylefoto’s laten maken door VYZUAL? Wij zijn werk­zaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Zo blij met onze foto's! Eindelijk de uitstraling waar ik naar op zoek was en het fleurt de webshop helemaal op.
K. Goseling
Elicious

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.