fbpx Skip to content

LIFESTYLE FOTO’S LATEN MAKEN

lifestyle foto's

Wat zijn lifestylefoto’s? Foto’s van producten of diensten. Indien gewenst kunnen lifestylefoto’s ook gemaakt worden met een model. De foto’s kunnen gemaakt worden op verschillende locaties. Lifestylefoto’s zijn geschikt voor zowel gebruik op web als druk. Wil jij graag mooie lifestylefoto’s laten maken? Onze bedrijfsfotograaf zorgt voor het perfecte plaatje! Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

BASIC

499
2 uur fotografie op locatie
15 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
HR via we transfer

LITE

899
4 uur fotografie op locatie
25 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
HR via we transfer
Concept plan

PRO

1099
6 uur fotografie op locatie
35 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
HR via we transfer
Concept plan
Op usb

PRO+

1299
8 uur fotografie op locatie
50 foto's
Nabewerking
Kleurcorrectie
HR via we transfer
Concept plan
Op usb
Licentie

MEER WETEN?

Onze professionele bedrijfsfotograaf maakt mooie en realistische lifestylefoto’s voor jouw bedrijf! Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfotografie? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten we met fotograferen

Keuze

Je ontvangt van ons een contactsheet met alle foto’s 

Opleveren

Na de keuze bewerken wij de foto’s en leveren we ze aan

LIFESTYLE FOTO’S LATEN MAKEN

Wil jij voor jouw bedrijf mooie lifestylefoto’s laten maken? Interessante foto’s die te maken hebben met het dagelijks leven maar tegelijkertijd ook je producten of diensten verkoopt? Bijvoorbeeld leuke en realistische foto’s van een kapsalon waar het model geknipt wordt? Of twee vriendinnen die gezellig aan het winkelen zijn in jouw kledingwinkel? Vrolijke kinderen die aan het knutselen zijn op hun kinderfeestje, die jij met jouw website aanbiedt!? Geen uitdaging is voor ons te groot! Wil jij graag unieke lifestylefoto’s laten maken? Wij helpen je graag. Met lifestylefoto’s kun je jouw bedrijf op de kaart zetten en een goed beeld weergeven van welke producten of diensten jij aanbiedt. Lifestylefoto’s versterken je bedrijf en het zorgt ervoor dat jouw bedrijf betrouwbaar overkomt.

Wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk een perfect plaatje ontvangt door de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de foto tot leven komt. Daarnaast wordt een mooie eenheid gecreëerd omdat iedere lifestylefoto dezelfde sfeer uitstraalt. Wij leveren de foto’s aan in HR via WeTransfer, maar het is ook mogelijk de foto’s op een usb mee te krijgen. Wij leveren de lifestylefoto’s in het juiste online formaat voor je webshop. Door middel van een licentie hoef je onze naam niet te noemen. Neem je geen licentie af, dan is het verplicht om VYZUAL als fotograaf te noemen bij de foto die geplaatst wordt.

De voordelen van lifestylefoto’s laten maken voor jouw bedrijf:

  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent.
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen.
  • Met lifestylefoto’s geef je een duidelijk beeld weer van je producten en diensten.

Lifestylefoto’s laten maken door VYZUAL? Wij zijn werk­zaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!