fbpx

Een link aanpassen op Facebook

Een link aanpassen op Facebook met Link Ownership In mijn vorige blog las je al hoe je een link kan delen en dat sinds een tijdje een link aanpassen op Facebook niet meer mogelijk is. Toch heeft Facebook nu een tool om dit wél te kunnen aanpassen! Nadat ik hier

Een link aanpassen op Facebook met Link Ownership

In mijn vorige blog las je al hoe je een link kan delen en dat sinds een tijdje een link aanpassen op Facebook niet meer mogelijk is. Toch heeft Facebook nu een tool om dit wél te kunnen aanpassen! Nadat ik hier achter kwam heb ik even een dansje gemaakt!

Vooral websites met nieuwsberichten zoals tijdschriften en online nieuwsbedrijven hebben de optie nodig om de link te kunnen bewerken. D.m.v. een stukje code op je website kan je verifiëren dat je de eigenaar bent van de website, dat werkt net zo als de Facebook-pixel.

Het kan zo zijn de de optie bij jou al wel is verschenen, en dat ziet er zo uit:

link aanpassen op Facebook

Je vindt de optie via je pagina onder Publicatietools. Als je dan op Link Ownership klikt zie je een code verschijnen die je in de header van je website kan plaatsen en via verify test je of de code werkt.

Zie je de functie niet? Dan kan het zijn dat deze ook nooit gaat verschijnen omdat je niet voldoet aan de eisen voor de tool. Je zou natuurlijk wel via je Facebook account een probleem kunnen rapporteren met de vraag of opmerking dat je de tool mist en deze graag zou willen gebruiken. Maar ik heb geen idee of dit werkt. Een probleem rapporteren doe je via je privé account rechtsboven op het vraagteken klikken en dan onderaan op probleem rapporteren.

Wil je meer tips over Social Media, SEO, bloggen en veel meer onderwerpen ontvangen? Op de blog van VYZUAL staan ontzettend veel bruikbare tips voor iedere ondernemer! Hier komen maandelijks artikelen bij en onze bestaande artikelen worden geupdate, zodat jij altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en de belangrijkste actuele tips!

Onze diensten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder vind je al onze diensten.

Bedrijfsnaam laten ontwerpen 
Logo laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen
Grafische vormgeving
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsvideo’s
Website laten maken
Webshop laten maken
SEO teksten laten schrijven
Blog laten schrijven
Social Media uitbesteden
Social Media campagne uitbesteden

Ilona

Vond je deze blog interessant?

Onze digital marketeer schrijft maandelijks interessante blogs vol met waardevolle informatie en tips over branding, webdevelopment en online marketing!

Nieuwste blogs