fbpx

Logo laten maken voor jouw bedrijf?

Je bent een eigen bedrijf gestart en je hebt een logo nodig óf je hebt er al eentje maar wil graag een nieuwe. Waarschijnlijk zijn verschillende ideeën al de revue gepasseerd maar kom je er niet helemaal uit. Wil je een professioneel en uniek logo laten maken voor jouw bedrijf

Je bent een eigen bedrijf gestart en je hebt een logo nodig óf je hebt er al eentje maar wil graag een nieuwe. Waarschijnlijk zijn verschillende ideeën al de revue gepasseerd maar kom je er niet helemaal uit. Wil je een professioneel en uniek logo laten maken voor jouw bedrijf of merk? Let’s VYZUAL your brand!

 

Geef je wensen aan ons door

Voordat we starten met het ontwerpen willen we graag weten of je zelf bepaalde wensen en ideeën hebt. Vertel ons meer over je bedrijf of merk! Het is belangrijk dat het logo dat wij ontwerpen goed aansluit bij jouw visie. Het moet perfect aansluiten bij jou en je bedrijf. Wees duidelijk en transparant, dan kunnen we samen tot een mooi ontwerp komen!

Een pakkende slogan

Een logo ontwerpen laten maken voor jouw bedrijf die alles omvat is lastig, vaak komt de boodschap dan niet helemaal over. Hiervoor is een slogan de ideale oplossing, het is een goede aanvulling om iets te verduidelijken. Heb je zelf al een slogan bedacht? Dan kunnen wij deze voor je verwerken in het logo! Vind je het lastig om een sterke, pakkende slogan te bedenken? No problemo! Wij denken graag met je mee.

Budgetproof logo

Heb je iets minder budget? Dan hebben we een aantal logo’s die we voor € 139,- aanbieden. We ontwerpen altijd twee tot drie logo’s maar er wordt altijd maar één gekozen waardoor er een aantal ontwerpen op de plank blijven liggen. Wellicht zit er een logo bij die perfect aansluit op jouw wensen. Op die manier kun je toch profiteren van een professioneel en uniek logo én iets besparen op een logo laten maken!

Ontwerpen huisstijl

Hebben wij jouw logo ontworpen en wil je ook jouw huisstijl verder uitbreiden? Dan gebruiken we jouw logo om de huisstijl uit te breiden met dezelfde kleuren, lettertypes en elementen. Je ontvangt een uitgebreid brand book waarin de huisstijl staat beschreven, door middel van het brand book kun je de huisstijl doortrekken in allerlei toekomstige uitingen. Het is belangrijk om een kenmerkende stijl overal consequent terug te laten komen. Denk aan je website of webshop, social media kanalen, promotiemiddelen, mails enzovoort.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ilona

Vond je deze blog interessant?

Onze digital marketeer schrijft maandelijks interessante blogs vol met waardevolle informatie en tips over branding, webdevelopment en online marketing!

Nieuwste blogs