fbpx Skip to content

Logo laten maken

Wij ontwerpen voor jou een logo die niet alleen mooi is maar ook zorgt voor een positieve eerste indruk.

Kom je er namelijk zelf niet uit of is het toch lastiger dan gedacht? Wij ontwerpen een sterk logo die past bij jou en je merk of bedrijf.

Logo voor € 139,-

Omdat we in verschillende creatieve processen meer ontwerpen dan nodig, hebben we een aantal logo’s “over”. Heb je geen budget voor een nieuwe logo, maar wil je wél graag een uniek ontwerp? Let us know!

Prijzen

WOORDMERK

299
Logo o.b.v. lettertype
2 à 3 voorstellen
Twee correctierondes
Diverse bestandsformats
Social Media profielfoto
Stylesheet

WOORDMERK + BEELDMERK

449
Logo o.b.v. lettertype
Inclusief beeldmerk
2 à 3 voorstellen
Twee correctierondes
Diverse bestandsformats
Social Media profielfoto
Stylesheet

ONS WERK

Logo

Ben jij van plan om een nieuw bedrijf op te zetten of een rebranding te doen met je huidige onderneming? Wil jij een sterk logo passend bij de identiteit van je merk/bedrijf? Je kunt je logo laten maken door VYZUAL, waardoor je gegarandeerd bent van een uniek, passend en creatief logo. We gaan graag voor je aan de slag!

Logo laten maken

De identiteit van een merk wordt grotendeels geuit door een logo. Je hebt vast wel eens video’s gezien waarbij mensen moeten raden om welk bedrijf het gaat, aan de hand van de logo’s waarbij de merknamen zijn weggehaald. Het is interessant om te zien welke logo’s herkend worden en welke niet. Jij wordt het liefst ook herkend aan je logo, nietwaar? Een volwaardig logo staat professioneel en zorgt direct voor een bepaald gevoel bij de klant. Je kunt je logo laten maken door Vyzual, waarbij wij volledig rekening houden met de identiteit van jouw bedrijf en/of merk.

Hoe belangrijk is het logo?

Een logo is belangrijker dan je denkt. Dit is een van de eerste indrukken die klanten krijgen van je bedrijf en geeft direct een idee van jouw bedrijf. Je ziet het logo van je bedrijf terug op je website, op facturen, bij promotie, op social media-accounts, bij sponsoring en wanneer je e-mails verstuurt. Men krijgt onbewust direct een bepaalde associatie met jouw bedrijf aan de hand van de kleuren, vorm en illustratie van jouw logo. Wij helpen je graag met het vorm geven aan jouw ideeën en kunnen je advies geven waar nodig. Bij het ontwerpen van een logo moet je een paar punten in gedachte houden, waar we je hier graag meer over vertellen.

Wat gaan we voor je doen?

Uiteraard willen we graag weten hoe jij het nieuwe logo van je bedrijf voor je ziet. Het is belangrijk dat deze goed aansluit bij jouw ideeën en de visie van je bedrijf. Daarnaast horen we graag meer over jouw bedrijf zelf, zodat wij een logo kunnen ontwerpen wat goed bij de merkidentiteit past. Je ontvangt een professioneel eigen logo wat door onze grafisch vormgever is ontwikkeld.

Huisstijl verder uitbreiden?

Is jouw logo al door VYZUAL gemaakt? Dan gebruiken we deze om de huisstijl verder uit te werken met dezelfde kleuren, lettertypes en elementen. Zo krijg je een eigen unieke en kenmerkende stijl die overal in de website of webshop terugkomt. Of het nou een formeel en strak logo is, of een speels en creatief logo, wij maken van jouw ideeën werkelijkheid. Je ontvangt van ons een brand book met jouw unieke huisstijl, zodat je dit door kunt trekken in allerlei toekomstige uitingen.

Weinig budget?

Naast dat wij logo’s op maat maken, hebben we een aantal logo’s die we voor € 139,- aanbieden. Dit zijn unieke logo’s door ons ontworpen voor onze opdrachtgevers. Maar omdat wij altijd 2 tot 3 ontwerpen aanleveren en er maar 1 logo wordt gekozen, hebben we een aantal logo’s die nog op de plank liggen. Dat een ander bedrijf niet gekozen heeft voor deze varianten, betekent niet dat ze niet meer gebruikt kunnen worden. Heb je geen budget voor een op maat gemaakt logo, maar wil je wel een uniek ontwerp? Wellicht hebben we nog wat moois voor je liggen wat je direct in gebruik kunt nemen! Op die manier kun je iets besparen op een logo laten maken, zonder dat het er ook zo uitziet.

Al nagedacht over een slogan?

Soms is het lastig om al jouw ideeën en alles waar jouw bedrijf voor staat samen te voegen tot één naam. Hiervoor is een slogan een ideale oplossing. Een goede slogan omvat het totaalplaatje van jouw bedrijf en kan een extra lading dekken waar jouw merknaam tekortschiet. Vind je het lastig om een sterke, pakkende slogan te bedenken? Wij denken graag met jou mee! Heb je al een slogan bedacht en wil je die laten verwerken in je logo? Laat dit dan aan ons weten, dan kunnen we er direct mee aan de slag.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.