fbpx

Logo laten maken

Ben jij van plan om een nieuw bedrijf/merk op te zetten of een rebranding te doen met je huidige onderneming? Wil jij een sterk logo passend bij de identiteit van je bedrijf/merk? Je kunt je logo laten maken door VYZUAL, waardoor je gegarandeerd bent van een uniek, passend en creatief logo. We gaan graag voor je aan de slag!
0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een logo laten maken in?

Celina

Welke uitdaging heb jij voor Celina?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Logo laten maken

De identiteit van een merk wordt grotendeels geuit door een logo. Je hebt vast wel eens video’s gezien waarbij mensen moeten raden om welk bedrijf het gaat, aan de hand van de logo’s waarbij de merknamen zijn weggehaald. Het is interessant om te zien welke logo’s herkend worden en welke niet. Jij wordt het liefst ook herkend aan je logo, nietwaar? Een volwaardig logo staat professioneel en zorgt direct voor een bepaald gevoel bij de klant. Je kunt je logo laten maken door Vyzual, waarbij wij volledig rekening houden met de identiteit van jouw bedrijf en/of merk.

Hoe belangrijk is het logo?

Een logo is belangrijker dan je denkt. Dit is een van de eerste indrukken die klanten krijgen van je bedrijf en geeft direct een idee van jouw bedrijf. Je ziet het logo van je bedrijf terug op je website, op facturen, bij promotie, op social media-accounts, bij sponsoring en wanneer je e-mails verstuurt. Men krijgt onbewust direct een bepaalde associatie met jouw bedrijf aan de hand van de kleuren, vorm en illustratie van jouw logo. Wij helpen je graag met het vorm geven aan jouw ideeën en kunnen je advies geven waar nodig. Bij het ontwerpen van een logo moet je een paar punten in gedachte houden, waar we je hier graag meer over vertellen.

Wat gaan we voor je doen?

Uiteraard willen we graag weten hoe jij het nieuwe logo van je bedrijf voor je ziet. Het is belangrijk dat deze goed aansluit bij jouw ideeën en de visie van je bedrijf. Daarnaast horen we graag meer over jouw bedrijf zelf, zodat wij een logo kunnen ontwerpen wat goed bij de merkidentiteit past. Je ontvangt een professioneel eigen logo wat door onze grafisch vormgever is ontwikkeld.

Huisstijl verder uitbreiden?

Is jouw logo al door VYZUAL gemaakt? Dan kun je ook een huisstijl laten ontwerpen. Dan werken we alles net een stap verder uit in een brandbook. Zo krijg je een eigen unieke en kenmerkende stijl die overal in de website of webshop terugkomt. Of het nou een formeel en strak logo is, of een speels en creatief logo, wij maken van jouw ideeën werkelijkheid. Je ontvangt van ons een brand book met jouw unieke huisstijl, zodat je dit door kunt trekken in allerlei toekomstige uitingen.

Weinig budget?

Naast dat wij logo’s op maat maken, hebben we een aantal logo’s die we voor € 139,- aanbieden. Dit zijn unieke logo’s door ons ontworpen voor onze opdrachtgevers. Maar omdat wij altijd 2 tot 3 ontwerpen aanleveren en er maar 1 logo wordt gekozen, hebben we een aantal logo’s die nog op de plank liggen. Dat een ander bedrijf niet gekozen heeft voor deze varianten, betekent niet dat ze niet meer gebruikt kunnen worden. Heb je geen budget voor een op maat gemaakt logo, maar wil je wel een uniek ontwerp? Wellicht hebben we nog wat moois voor je liggen wat je direct in gebruik kunt nemen! Op die manier kun je iets besparen op een logo laten maken, zonder dat het er ook zo uitziet. Vraag er gerust naar! 

Al nagedacht over een slogan?

Soms is het lastig om al jouw ideeën en alles waar jouw bedrijf voor staat samen te voegen tot één naam. Hiervoor is een slogan een ideale oplossing. Een goede slogan omvat het totaalplaatje van jouw bedrijf en kan een extra lading dekken waar jouw merknaam tekortschiet. Vind je het lastig om een sterke, pakkende slogan te bedenken? Wij denken graag met jou mee! Heb je al een slogan bedacht en wil je die laten verwerken in je logo? Laat dit dan aan ons weten, dan kunnen we er direct mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy