fbpx Skip to content

LOGO LATEN ONTWERPEN

LOGO

Ben jij een startende ondernemer, een nieuw bedrijf aan het opstarten of ben je gewoon toe aan een nieuw logo? Na het (laten) bedenken van een bedrijfsnaam, kan je je logo laten ontwerpen. Je logo is het gezicht en de visuele identiteit van jouw bedrijf en/of merk. Wij bieden diverse mogelijkheden. Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

ONTWORPEN DOOR VYZUAL

PRIJZEN

WOORDMERK

269
Logo o.b.v. lettertype
2 à 3 voorstellen
Twee correctierondes
Diverse bestandsformats
Social Media profielfoto
Stylesheet

WOORDMERK + BEELD

394
Logo o.b.v. lettertype
Inclusief beeldmerk
2 à 3 voorstellen
Twee correctierondes
Diverse bestandsformats
Social Media profielfoto
Stylesheet

Wij gaan door tot jij helemaal happy bent met het eindresultaat!

MEER WETEN?

Laat het gezicht van jouw bedrijf ontwerpen door een professional! Bij VYZUAL ben je dan aan het juiste adres! Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Ontwerp

Na akkoord op de offerte starten we met het ontwerp

Feedback

Na het aanleveren van ons ontwerp willen we graag feedback

Opleveren

Wij verwerken alle feedback en leveren het eindontwerp aan je op

LOGO LATEN ONTWERPEN

Je ziet het logo van je bedrijf terug op je website, op facturen, bij promotie, op social media accounts, bij sponsoring en wanneer je e-mails verstuurt. Wij helpen je graag met het vorm geven aan jouw ideeën!

Naast dat wij logo’s op maat ontwerpen, hebben we een aantal logo’s die we voor € 99,- aanbieden. Dit zijn unieke logo’s door ons ontworpen voor onze opdrachtgevers. Maar omdat wij altijd 2 tot 3 ontwerpen aanleveren en er maar 1 logo wordt gekozen, hebben we een aantal logo’s “over”. Heb je geen budget voor een op maat gemaakt logo, maar wil je wel een uniek ontwerp? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Een logo laten ontwerpen bij VYZUAL heeft een aantal unieke voordelen!

Dit zijn de voordelen van een logo laten ontwerpen:

  • Onze grafische vormgever heeft veel ervaring en gevoel voor stijl.
  • Je kunt al een professioneel eigen logo laten ontwerpen voor € 99,-
  • VYZUAL ontwerpt een logo op basis van wat past bij jou en/of jouw bedrijf.
  • Mocht je toch nog iets anders willen? Wij denken graag met je mee!

Waarom is een logo laten ontwerpen door een professional zo belangrijk? Allereerst omdat je dan een uniek en creatief logo ontvangt. Een logo geeft de eerste indruk van jouw bedrijf. Hierdoor is het belangrijk dat deze goed aansluiten bij jouw ideeën, en de visie van je bedrijf. Wij geven graag vorm aan jouw ideeën!

Is jouw logo al door VYZUAL ontworpen? Dan gebruiken we deze om de huisstijl verder uit te werken met dezelfde kleuren, lettertypes en elementen. Zo krijg je een eigen unieke en kenmerkende stijl die overal in de website of webshop terugkomt. Of het nou een formeel en strak logo is, of een speels en creatief logo, wij maken van jouw ideeën werkelijkheid.

Soms is het lastig om al jouw ideeën en alles waar jouw bedrijf voor staat, samen te voegen tot één naam. Hiervoor is een slogan een ideale oplossing. Een goede slogan omvat het totaalplaatje van jouw bedrijf. Vind je het lastig om een sterke, pakkende slogan te bedenken? Wij denken graag met jou mee! Heb je al een slogan bedacht en wil je die laten verwerken in je logo? Laat dit dan aan ons weten!

Meer lezen over waar een logo aan moet voldoen? Lees dan het blogbericht!

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!