fbpx Skip to content

Logo

Wil jij een sterk logo passend bij de identiteit van je merk/bedrijf? En ben jij een startende ondernemer, een nieuw bedrijf aan het opstarten of gewoon toe aan een nieuw logo? Wij gaan graag voor je aan de slag.

Prijzen

WOORDMERK

299
Logo o.b.v. lettertype
2 à 3 voorstellen
Twee correctierondes
Diverse bestandsformats
Social Media profielfoto
Stylesheet

WOORDMERK + BEELDMERK

449
Logo o.b.v. lettertype
Inclusief beeldmerk
2 à 3 voorstellen
Twee correctierondes
Diverse bestandsformats
Social Media profielfoto
Stylesheet

DOOR ONS ONTWORPEN

Logo laten ontwerpen

De identiteit van een merk wordt grotendeels geuit door een logo. Je hebt vast wel eens video’s gezien waarbij mensen moeten raden om welk bedrijf het gaat, aan de hand van de logo’s waarbij de merknamen zijn weggehaald. Het is interessant om te zien welke logo’s herkend worden en welke niet. Jij wordt het liefst ook herkend aan je logo, nietwaar? Een volwaardig logo staat professioneel en zorgt direct voor een bepaald gevoel bij de klant. Je kunt je logo laten ontwerpen door Vyzual, waarbij wij volledig rekening houden met de identiteit van jouw bedrijf en/of merk.

Hoe belangrijk is het logo?

Een logo is belangrijker dan je denkt. Dit is een van de eerste indrukken die klanten krijgen van je bedrijf en geeft direct een idee van jouw bedrijf. Je ziet het logo van je bedrijf terug op je website, op facturen, bij promotie, op social media-accounts, bij sponsoring en wanneer je e-mails verstuurt. Men krijgt onbewust direct een bepaalde associatie met jouw bedrijf aan de hand van de kleuren, vorm en illustratie van jouw logo. Wij helpen je graag met het vorm geven aan jouw ideeën en kunnen je advies geven waar nodig. Bij het ontwerpen van een logo moet je een paar punten in gedachte houden, waar we je hier graag meer over vertellen.

Wat gaan we voor je doen?

Uiteraard willen we graag weten hoe jij het nieuwe logo van je bedrijf voor je ziet. Het is belangrijk dat deze goed aansluit bij jouw ideeën en de visie van je bedrijf. Daarnaast horen we graag meer over jouw bedrijf zelf, zodat wij een logo kunnen ontwerpen wat goed bij de merkidentiteit past. Je ontvangt een professioneel eigen logo wat door onze grafisch vormgever is ontwikkeld.

Huisstijl verder uitbreiden?

Is jouw logo al door VYZUAL ontworpen? Dan gebruiken we deze om de huisstijl verder uit te werken met dezelfde kleuren, lettertypes en elementen. Zo krijg je een eigen unieke en kenmerkende stijl die overal in de website of webshop terugkomt. Of het nou een formeel en strak logo is, of een speels en creatief logo, wij maken van jouw ideeën werkelijkheid. Je ontvangt van ons een brand book met jouw unieke huisstijl, zodat je dit door kunt trekken in allerlei toekomstige uitingen.

Weinig budget?

Naast dat wij logo’s op maat ontwerpen, hebben we een aantal logo’s die we voor € 99,- aanbieden. Dit zijn unieke logo’s door ons ontworpen voor onze opdrachtgevers. Maar omdat wij altijd 2 tot 3 ontwerpen aanleveren en er maar 1 logo wordt gekozen, hebben we een aantal logo’s die nog op de plank liggen. Dat een ander bedrijf niet gekozen heeft voor deze varianten, betekent niet dat ze niet meer gebruikt kunnen worden. Heb je geen budget voor een op maat gemaakt logo, maar wil je wel een uniek ontwerp? Wellicht hebben we nog wat moois voor je liggen wat je direct in gebruik kunt nemen! Op die manier kun je iets besparen op een logo laten ontwerpen, zonder dat het er ook zo uitziet.

Al nagedacht over een slogan?

Soms is het lastig om al jouw ideeën en alles waar jouw bedrijf voor staat samen te voegen tot één naam. Hiervoor is een slogan een ideale oplossing. Een goede slogan omvat het totaalplaatje van jouw bedrijf en kan een extra lading dekken waar jouw merknaam tekortschiet. Vind je het lastig om een sterke, pakkende slogan te bedenken? Wij denken graag met jou mee! Heb je al een slogan bedacht en wil je die laten verwerken in je logo? Laat dit dan aan ons weten, dan kunnen we er direct mee aan de slag.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!