fbpx Skip to content

Hoe nodig je niet-vrienden uit voor je Facebookpagina?

Niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina

Wil jij je niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina? Misschien ken je deze tip al maar voor degene die dit nog niet wist is deze tip erg bruikbaar en heel leuk!

Je kan namelijk je niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina! Echt? Ja echt!

Er bestaat een manier om je niet-vrienden uit te nodigen en dat doe je door middel van een like op een bericht uit te nodigen. Veel paginabeheerders zien dit over het hoofd en dat is zonde want dit kunnen best wel eens hele waardevolle pagina-likes zijn! En daarnaast helpt het je weer om nieuwe likes te verzamelen voor je pagina. Ook zullen dit mensen zijn die oprecht interesse in je hebben want ze hebben je al eerder een like gegeven.

Deze optie werkt zowel op je desktop als mobiel. Zorg er wel even voor dat je de laatste versie van de Facebook pagina app hebt geïnstalleerd op je telefoon, alleen dan werkt het ook op je telefoon.

stap 1: Ga naar een bericht toe en klik op de likers. Deze staan, zoals hieronder in de afbeelding te zien is net onder het bericht dat je hebt gedeeld.

stap 2: Er verschijnt een nieuw venster en daar zie je degene die een like hebben gegeven. Klik op uitnodigen en voila de persoon is uitgenodigd! Hartstikke handig natuurlijk wanneer je juist ook nieuwe bezoekers op jouw Facebook-pagina wilt, jouw naamsbekendheid wilt vergroten en meer mensen uit jouw doelgroep wilt bereiken!

Zodra de persoon is uitgenodigd ontvangt zij daar een melding van en kan ze deze accepteren.

Vergeet niet ook onze Facebook-pagina te liken of volg ons via Instagram!

Sharing is caring!

Onze diensten

Meer blogs