fbpx

Niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina?

Wil jij je niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina? Misschien ken je deze tip al maar voor degene die dit nog niet wist is deze tip superhandig! Er bestaat een manier om je niet-vrienden uit te nodigen en dat doe je door middel van je berichten. Veel paginabeheerders zien dit over

Wil jij je niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina? Misschien ken je deze tip al maar voor degene die dit nog niet wist is deze tip superhandig!

Er bestaat een manier om je niet-vrienden uit te nodigen en dat doe je door middel van je berichten. Veel paginabeheerders zien dit over het hoofd en dat is zonde want dit kunnen best wel eens hele waardevolle pagina-likes zijn! Daarnaast helpt het je weer om nieuwe likes te verzamelen voor je pagina. Ook zullen dit mensen zijn die oprecht interesse in jouw bedrijf of merk hebben want ze hebben je al eerder een like gegeven.

Deze optie werkt zowel op je desktop als mobiel. Zorg er wel voor dat je de laatste versie van de Facebook pagina app hebt geïnstalleerd op je telefoon, alleen dan werkt het ook op je telefoon.

Stap 1: Ga naar een bericht en klik op de likes. Deze staan, zoals hieronder in de afbeelding te zien is, net onder het bericht dat je hebt gedeeld.

stap 2: Er verschijnt een nieuw venster en daar zie je degene die een like hebben gegeven. Klik op uitnodigen en voilà, de persoon is uitgenodigd! Hartstikke handig natuurlijk wanneer je juist ook nieuwe bezoekers op jouw Facebook-pagina wil, je naamsbekendheid wil vergroten en meer mensen uit je doelgroep wil bereiken!

Zodra de persoon is uitgenodigd ontvangt de persoon in kwestie daar een melding van en kunnen zij deze accepteren.

Vergeet niet ook onze Facebook-pagina te liken of volg ons via Instagram!

Heb jij zelf weinig tijd, of misschien te weinig kennis om je social media kanalen te beheren? Laat je social media uitbesteden! Wij nemen graag alles voor je uit handen! Neem gerust eens contact met ons op.

Ilona

Vond je deze blog interessant?

Onze digital marketeer schrijft maandelijks interessante blogs vol met waardevolle informatie en tips over branding, webdevelopment en online marketing!

Nieuwste blogs