Niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina

Wil jij je niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina? Misschien ken je deze tip al maar voor degene die dit nog niet wist is deze tip erg bruikbaar en heel leuk!

Je kan namelijk je niet-vrienden uitnodigen voor je Facebookpagina! Echt? Ja echt!

Er bestaat een manier om je niet-vrienden uit te nodigen en dat doe je door middel van een like op een bericht uit te nodigen. Veel paginahouders zien dit over het hoofd en dat is zonde want dit kunnen best wel eens hele waardevolle likes zijn! En daarnaast helpt het je weer om snel nieuwe likes te verzamelen voor je pagina. Ook zullen dit mensen zijn die oprecht interesse in je hebben want ze hebben je al eerder een like gegeven.

Deze optie werkt zowel op je desktop als mobiel. Zorg er wel even voor dat je de laatste versie van de Facebook pagina app hebt geïnstalleerd op je telefoon, alleen dan werkt het ook op je telefoon.

stap 1: Ga naar een bericht toe en klik op de likers. Deze staan, zoals hieronder in de afbeelding te zien is net onder het bericht dat je hebt gedeeld.

stap 2: Er verschijnt een nieuw venster en daar zie je degene die een like hebben gegeven. Klik op uitnodigen en voila je niet-vriend is uitgenodigd! Hartstikke handig natuurlijk wanneer je juist ook nieuwe bezoekers op jouw facebookpagina wilt, jouw naamsbekendheid wilt vergroten en meer mensen uit jouw doelgroep wilt bereiken!

 

NOG EEN GOUDEN TIP: Een link aanpassen op Facebook, hoe doe je dit nou zo dat dit er perfect en professioneel uitziet mét foto erbij? Lees in dit duidelijke blog bericht hoe je dit doet! Vooral bij websites met nieuwsberichten is het belangrijk om een link te kunnen bewerken. Doormiddel van een stukje code op je website kan je verifiëren dat je de eigenaar bent van de website, dat werkt net zo als de Facebook-pixel.

Onze diensten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder vind je al onze diensten.

Bedrijfsnaam laten ontwerpen 
Logo laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen
Grafische vormgeving
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsvideo’s
Website laten maken
Webshop laten maken
SEO teksten laten schrijven
Blog laten schrijven
Social Media uitbesteden
Social Media campagne uitbesteden