fbpx Skip to content

Ons werk

Projecten waar we trots op zijn en met heel veel plezier en liefde aan hebben gewerkt.

De Ortho

De Ortho in Bussum wilde een eenduidige en krachtige stijl laten ontwerpen. Hiervoor hebben we een brandbook ontworpen met o.a. een brand statement, de tone of voice, kleurgebruik en logo gebruik. Maar we hebben ook iconen ontworpen en beeldrichtlijnen omschreven.

Verspreidings-concurrent

Wij mochten een nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen voor de Verspreidingsconcurrent. Het vorige design was wat verouderd en bepaalde functies in de website werken niet meer gebruikt. Daarnaast verzorgen wij maandelijks een blog voor de website.

Eming BV

Eming BV levert vakmensen in de techniek, metaal en bouw. Deze vakmensen spreken diverse talen, daarom is er een Welcome to the Eming club Guide ontworpen in het Engels zodat voor iedere werknemers bepaalde zaken direct duidelijk zijn.

Chocolava

Dit ziet er toch overheerlijk uit! Wij mochten een one page website maken voor Chocolava.nl een nieuwe merk van het bedrijf Frio Food. We hebben twee leuke widgets toegepast om de one page website wat dynamischer te maken.

DROS

Voor de campagne van Dros “Van schoonmaken naar languit op je badlaken” hebben we van alles uit de kast gehaald om vakantiekrachten te werven. We hebben o.a. micro-influencers via TikTok ingezet en hingen er posters op scholen in Apeldoorn.

MaMMaTENS

Voor onze klant MaMMaTENS hebben we twee prachtige vrouwen mogen fotograferen voor sfeerfoto’s van het TENS apparaat. Extra leuk is dat we ook hun website en social media beheren dus de foto’s ook daarvoor gebruikt kunnen worden.

Ebicus

Wat een mooie opdracht voor Ebicus. Hiervoor hebben we een nieuwe huisstijl ontworpen en uitgewerkt in een brand book. Zo heeft Ebicus houvast voor al het andere wat later nog ontworpen moet worden.

O-Design

O-Design heeft een nieuwe showroom in Apeldoorn en die hebben wij vastgelegd d.m.v. fotografie. Deze foto’s hebben we vervolgens gebruikt voor de door ons vernieuwde website. Daarnaast hebben we ook de seo-teksten geschreven.

Elicious

Nieuwe productfoto’s voor de webshop en social media voor Elicious. Voor deze shoot hebben we gebruik gemaakt van verschillende props en settingen, om er een strak, maar kleurrijk geheel van te maken. Helemaal passend bij het merk.

SchatEiland

Wat een leuke opdracht was dit! Wij mochten de website van SchatEiland Zeumeren vernieuwen. SchatEiland Zeumeren is een indoor avonturenpark en het avontuurlijke mocht ook doorvertaald moest worden in hun website.

Craft Works

Wij deden de totale branding voor Craft Works. Logo inclusief beeldmerk, briefpapier en visitekaartjes, maar ook de website en seo-teksten zijn door ons gemaakt. Een mooi fris ontwerp die jaren mee kan gaan!

Voortvarend Voorst

Wij kregen de vraag om voor een nieuwe politieke partij in Voorst de totale branding en marketing te verzorgen. Een partij die eind 2021 is opgericht en met de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 mee wilde doen. Met een winst van 2 zetels is dit project meer dan geslaagt!

Woodstock

In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock. Hier heerst een relaxte festivalsfeer, je kunt er heerlijk ontstressen en genieten van de natuur en elkaar. En wij hebben de website voor minicamping Woodstock gemaakt.

By Leonie

In haar gloednieuwe, sfeervolle salon in Wageningen biedt ‘By Leonie’ hoogwaardige behandelingen die zich richten op huidverbetering en huidverzorging. Leonie had al een duidelijk idee voor haar logo en vanuit daar hebben wij haar branding verder uitgebreid en toegepast op haar website.

CraftCrew

CraftCrew is een uitzendbureau in Amsterdam. Zij richten zich voornamelijk op verkeersregelaars. Wij hebben de totale branding van CraftCrew ontworpen. Maar ook de webteksten geschreven en enkele blogs verzorgd voor een betere organische vindbaarheid.

Dros

In de zoektocht naar vakantiekrachten werd ons de vraag gesteld een campagne te ontwerpen om zo jongeren aan te trekken bij Dros te komen werken. Dit is bereikt d.m.v. banners, een social media campange en flyer met een qr-code die op de vacaturepagina uitkwam.

FitChange

Dit was een webshop in schoenen of we die konden ombouwen naar een website waar je e-books kan downloaden. Natuurlijk kunnen wij dat! Naast dat wij ook de e-books hebben vormgegeven, hebben we de iconen voor FitChange ontworpen. Ook hebben wij de geautomatiseerde e-mails ingericht die je ontvangt na het downloaden van het e-book.

Sweet Ballon Store

Deze opdracht was echt een feestje. Voor Sweet Balloon Store hebben we met veel plezier het logo, de website en een flyer ontworpen. Bij Sweet Balloon Store kan je terecht voor ballondecoratie en partystyling voor elke gelegenheid.

de Heus

De Heus Makelaardij wilde haar branding grondig aanpakken. En dat is gelukt van logo tot etalage en van makelaarsbord tot auto, alles is vervangen met hun nieuwe huisstijl.

Daniels

Voor Daniels Tandheelkunde mochten wij een website maken en diverse grafische zaken verzorgen. Een stijlvolle uitstraling met mooie fotografie voor een stijlvolle en zeer professionele kliniek in tandheelkunde. En dat is terug te zien in hun uitingen.

Optie1groep

Optie1Groep uit Emmeloord weet alles van telefoons, telefoonabonnementen, reparaties aan telefoons en tablets, zakelijk oplossingen en beveiliging. Wij weten alles van websites en grafische vormgeving, daarom mochten wij hun website ontwerpen en diverse grafische ontwerpen verzorgen.

Dobbenberg

In 2020 mochten wij de nieuwe branding voor Dobbenberg verzorgen. Wij hebben toen een nieuw logo en een nieuwe website ontworpen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke week berichten op hun social media worden geplaatst, zo blijven ze actief op Facebook en Instagram.

Qilowatt Solutions

QilowattSolutions is gestart in 2021 en het logo, de visitekaartjes en de website zijn door VYZUAL ontworpen. In het eerste gesprek wilde de eigenaren graag iets met blauw, rood en groen. De uiteindelijke branding is iets anders uitgepakt maar desalniettemin sterk en passend bij het bedrijf.

Delicious Donuts

Delicious Donuts is een van onze eerste klanten, het logo is in al die jaren meegegaan maar de branding hebben we in 2021 een nieuwe touch gegeven. Elisa: “Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen.”

JF Clothing

Ontwerp een brand book waardoor wij een houvast hebben voor zowel design als communicatie. Na een gesprek met Jeffrey (eigenaar van het label) hadden wij onze taak inzichtelijk. Een brand statement ontwerpen met duidelijke usp’s en tone of voice. 

Mr. Murk

Wat een gave opdracht was dit! Wij mochten namelijk de gehele branding voor Mr. Murk verzorgen, logo, menukaart, bierviltjes, cadeaubonnen, flyers, gifjes, koffiebekers, uitnodigingen, visitekaartjes etc. en natuurlijk ook de website. Wat een succes is het geworden!

DigitalOrder

Ontwerp een website die aansluit bij de branche van het merk. Een mooi design die vertrouwen uitstraalt maar zonder te veel poespas. Deze opdracht voor DigitalOrder was ons op het lijf geschreven. We hebben uiteindelijk een one page webdesign opgeleverd waarna ze deze zelf hebben omgezet tot website.

DE TROUWZAAK

Can you feel the love? Voor al je trouwzaken kan je tercht bij De Trouwzaak. Wij hebben voor De Trouwzaak hun bedrijfsnaam mogen bedenken en hun website, visitekaartjes en logo ontworpen.

Mijn Blokje

Kindercentrum mijn blokje had al een logo en met dat logo wilden zij een “poppetje” laten ontwerpen. Een poppetje in allerlei verschillende thema’s. Daarnaast hebben wij een nieuwe website gemakt en diverse kaarten, folders en flyers ontworpen.