fbpx Skip to content

Ons werk

Projecten waar we trots op zijn en met heel veel plezier en liefde aan hebben gewerkt.

Optie1groep

Optie1Groep uit Emmeloord weet alles van telefoons, telefoonabonnementen, reparaties aan telefoons en tablets, zakelijk oplossingen en beveiliging. Wij weten alles van websites en grafische vormgeving, daarom mochten wij hun website ontwerpen en diverse grafische ontwerpen verzorgen.

Dobbenberg

In 2020 mochten wij de nieuwe branding voor Dobbenberg verzorgen. Wij hebben toen een nieuw logo en een nieuwe website ontworpen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke week berichten op hun social media worden geplaatst, zo blijven ze actief op Facebook en Instagram.

Qilowatt Solutions

QilowattSolutions is gestart in 2021 en het logo, de visitekaartjes en de website zijn door VYZUAL ontworpen. In het eerste gesprek wilde de eigenaren graag iets met blauw, rood en groen. De uiteindelijke branding is iets anders uitgepakt maar desalniettemin sterk en passend bij het bedrijf.

Delicious Donuts

Delicious Donuts is een van onze eerste klanten, het logo is in al die jaren meegegaan maar de branding hebben we in 2021 een nieuwe touch gegeven. Elisa: “Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen.”

JF Clothing

Ontwerp een brand book waardoor wij een houvast hebben voor zowel design als communicatie. Na een gesprek met Jeffrey (eigenaar van het label) hadden wij onze taak inzichtelijk. Een brand statement ontwerpen met duidelijke usp’s en tone of voice. 

Mr. Murk

Wat een gave opdracht was dit! Wij mochten namelijk de gehele branding voor Mr. Murk verzorgen, logo, menukaart, bierviltjes, cadeaubonnen, flyers, gifjes, koffiebekers, uitnodigingen, visitekaartjes etc. en natuurlijk ook de website. Wat een succes is het geworden!

DigitalOrder

Ontwerp een website die aansluit bij de branche van het merk. Een mooi design die vertrouwen uitstraalt maar zonder te veel poespas. Deze opdracht voor DigitalOrder was ons op het lijf geschreven. We hebben uiteindelijk een one page webdesign opgeleverd waarna ze deze zelf hebben omgezet tot website.

DE TROUWZAAK

Can you feel the love? Voor al je trouwzaken kan je tercht bij De Trouwzaak. Wij hebben voor De Trouwzaak hun bedrijfsnaam mogen bedenken en hun website, visitekaartjes en logo ontworpen.

Mijn Blokje

Kindercentrum mijn blokje had al een logo en met dat logo wilden zij een “poppetje” laten ontwerpen. Een poppetje in allerlei verschillende thema’s. Daarnaast hebben wij een nieuwe website gemakt en diverse kaarten, folders en flyers ontworpen.