fbpx

Over ons

Al sinds ik een klein meisje was droomde ik van mijn eigen bedrijf, een eigen manege wel te verstaan. Het is uiteindelijk geen eigen manege geworden maar wel een eigen bedrijf. Ondernemen was altijd al het uiteindelijke doel. Met mijn opleiding ondernemer detailhandel heb ik veel ervaring in de “handel” opgedaan en tijdens mijn opleiding commerciële economie was ik vooral fan van het vak marketing en online marketing. Mijn passie is ondernemen, dat vind ik echt het leukste om te doen.

In 2015 startte ik (Ilona) daarom met mijn bedrijf MediaChick. Na 5 jaar was het bedrijf enorm gegroeid en was ik niet meer de enige “chick” binnen het bedrijf. Time for a change! In 2020 is MediaChick getransformeerd naar VYZUAL. Hetzelfde bedrijf met een uitgebreider aanbod en een groter team. Stuk voor stuk creatievelingen die een passie hebben voor branding, webdevelopment en online marketing. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen in hun marketing behoeften.

Bij VYZUAL verzorgen we de totale marketing voor bedrijven van A tot Z. We ontwerpen websites en webshop, beheren social media kanalen, draaien GoogleAds campagnes, schrijven sterke SEO-teksten en toffe blogs, ontwerpen flyers, visitekaartjes, you name it! Je kunt ons zien als een externe marketing afdeling, die het gevoel geeft intern aanwezig te zijn.

Ilona

Ilona de Haan

Eigenaar

Bekijk vacature

Social media manager

Ilona

Femke van den Berg

Digital marketeer

Ilona

Leonie Langemaire

Webdeveloper

Ilona

Iris Bootz

Social media marketeer

Ilona

Marinke Stevens

Social media marketeer

Ilona

Celina Lesmeister

Grafisch vormgever

Ilona

Denyza Tulum

Fotograaf

Ilona

Amber Pothoven

Videograaf