fbpx Skip to content

PORTRETFOTO’S LATEN MAKEN

portretfoto's

Als het gaat om portretfotografie ben je bij VYZUAL aan het juiste adres! Wil jij graag professionele portretfoto’s laten maken voor bijvoorbeeld op je website, in een magazine of op je bedrijfspagina’s? Bij VYZUAL kun je een professionele bedrijfsfotograaf inhuren. Onze fotograaf zorgt voor het perfecte plaatje! Mail of bel ons dan gerust om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

BASIC

199
1 uur fotografie
1 persoon
2 foto's
1 kledingwissel
1 studio setup
Kleurenfoto
HR via we transfer

LITE

499
2,5 uur fotografie
5 personen
3 foto's p.p.
1 kledingwissel
1 studio setup
Kleurenfoto
Zwart wit foto's
HR via we transfer

PRO

999
5 uur fotografie
10 persoon
4 foto's p.p.
2 kledingwissels
1 studio setup
Kleurenfoto
Zwart wit foto's
HR via we transfer
Op usb
Op maat voor LinkedIn

PRO+

1299
7,5 uur fotografie
15 persoon
5 foto's p.p.
2 kledingwissels
1 studio setup
Kleurenfoto
Zwart wit foto's
HR via we transfer
Op usb
Op maat voor LinkedIn
Licentie

MEER WETEN?

Onze bedrijfsfotograaf helpt je graag bij het maken van professionele portretfoto’s voor jouw bedrijf! Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfotografie? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten we met fotograferen

Keuze

Je ontvangt van ons een contactsheet met alle foto’s 

Opleveren

Na de keuze bewerken wij de foto’s en leveren we ze aan

PORTRETFOTO’S LATEN MAKEN

Portretfotografie, wat is het nou eigenlijk en waarom zou je portretfoto’s laten maken? Portretfotografie is het fotograferen van mensen. Iedereen kan wel een foto van zichzelf maken, maar een professionele bedrijfsfotograaf weet met portretfotografie jouw zakelijke kant en persoonlijkheid vast te leggen. Op goede portretfoto’s is gelijk te zien wie jij bent. Verlegen, spontaan, uitbundig of serieus.

Er zijn veel verschillende redenen om een portretfoto te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer er zakelijke foto’s van werknemers nodig zijn op de website of voor een zakelijke profielfoto op LinkedIn, een portfolio of voor op de social media kanalen. Daarnaast is portretfotografie een goede manier om je passie te delen met anderen, waaronder bijvoorbeeld je websitebezoekers. Met portretfotografie ziet de klant welke specialisten jouw bedrijf in huis heeft, welk gezicht daarbij hoort en wat zij precies doen. 

Wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk een perfect plaatje ontvangt door de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de foto tot leven komt. Daarnaast wordt een mooie eenheid gecreëerd omdat iedere portretfoto dezelfde sfeer uitstraalt. Wij leveren de foto’s aan in HR via WeTransfer, maar het is ook mogelijk de foto’s op een usb mee te krijgen. Wij leveren de portretfoto’s in het juiste online formaat. Door middel van een licentie hoef je onze naam niet te noemen. Neem je geen licentie af, dan is het verplicht om VYZUAL als fotograaf te noemen bij de foto die geplaatst wordt.

De voordelen van portretfoto’s laten maken voor jouw bedrijf:

  • Met portretfotografie laat je de klant zien welke specialisten jouw bedrijf in huis heeft.
  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent.
  • Portretfoto’s stralen kwaliteit en profesionaliteit uit.

Portretfoto’s laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op