fbpx

Portretfoto's laten maken

Een portretfoto van jezelf en/of je werknemers nodig? Laat jezelf of je werknemers op de juiste wijze en professioneel vastleggen. Dit staat niet alleen mooi maar geeft ook een goede eerste indruk van je bedrijf.

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een huisstijl laten ontwerpen in?

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor Ilona?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Portretfoto’s laten maken

Professionele foto’s zijn niet meer weg te denken uit ons digitale landschap. Of je nu ZZP’er bent, een eigen bedrijf runt of in loondienst bent, dit soort foto’s moeten eens in de zoveel tijd gemaakt worden om up to date te blijven. Jij vindt het toch ook fijn als je een idee krijgt van wie je voor je hebt? Een selfie als LinkedIn-foto is natuurlijk niet erg professioneel, dus je kunt het beste een nette portretfoto laten maken. Als het gaat om portretfotografie ben je bij VYZUAL aan het juiste adres! Onze vaste fotograaf kan foto’s maken voor bijvoorbeeld je website, in een magazine of op je bedrijfspagina’s.

Waarom een portretfoto?

Iedereen kan een foto van zichzelf maken of een foto van een ander maken in een bepaalde setting, maar portretfotografie is toch echt een vak apart. Een portretfotograaf snapt dat jij de beste kant van jezelf wilt laten zien – letterlijk! – en wil dit natuurlijk graag voor je vastleggen. Een professionele bedrijfsfotograaf weet met portretfotografie jouw zakelijke kant en persoonlijkheid vast te leggen, waardoor men snel een idee krijgt van hoe jij bent. Er zijn veel verschillende redenen om een portretfoto te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer er zakelijke foto’s van werknemers nodig zijn op de website of voor een zakelijke profielfoto op LinkedIn, een portfolio of voor op de social media-kanalen.

Wat gaan we voor je doen?

Onze bedrijfsfotograaf komt bij jou op een gewenste locatie langs om foto’s te maken. Als jij ervoor zorgt dat je er op je best en professioneelst uitziet, doen wij de rest! Wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk een perfect plaatje ontvangt, mede door middel van de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de foto tot leven komt. Daarnaast wordt een mooie eenheid gecreëerd omdat iedere portretfoto dezelfde sfeer uitstraalt. Wij leveren de foto’s aan in HR via WeTransfer, maar het is ook mogelijk de foto’s op een usb mee te krijgen. Wij leveren de portretfoto’s in het juiste online formaat, zodat deze perfect in proportie getoond worden voor elk gewenst medium. Je kunt zelf kiezen of je een licentie afneemt voor deze foto. Als je dit doet hoef je Vyzual niet te noemen als fotograaf, maar wanneer je dit niet doet is dit wel verplicht.

De voordelen van portretfoto’s laten maken voor jouw bedrijf:

– Met portretfotografie laat je de klant zien welke specialisten jouw bedrijf in huis heeft.
– Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent.
– Portretfoto’s stralen kwaliteit en professionaliteit uit.

Naast portretfotografie kunnen wij je nog van veel meer soorten foto’s voorzien. Denk hierbij aan social media fotografie, productfoto’s, sfeerfoto’s en lifestyle foto’s. Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy