fbpx Skip to content

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

promotiefilm

Een promotiefilmpje laten maken om aandacht te vragen voor een nieuw product, dienst of je bedrijf? Huur dan bij VYZUAL een professionele videograaf in! Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de onderstsaande pakketten niet aansluit op jouw wensen. Mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

BASIC

549
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1599
8 uur op locatie
12 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Ondertiteling
Grafische elementen
Tweede cameraman
Voice over max. 1000 woorden

MEER WETEN?

Wil je een nieuw product, dienst of uw bedrijf op de kaart zetten? Dan is een promotiefilm laten maken door VYZUAL een goede keuze Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

Een promotiefilm komt dicht in de buurt van een commercial en is dan ook een populaire vorm van videomarketing. Het is een goed idee wanneer je op een krachtige maar korte manier een product, dienst of actie wil promoten. Met een promotiefilm wil je de kijker aanzetten tot actie, maar wel op een positieve manier. De kijker moet een goed gevoel krijgen bij het bekijken van jouw promotiefilm. Een promotiefilm is inzetbaar voor diverse doeleinden en bedrijven, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle beelden voor de promotiefilm worden op aantrekkelijke wijze gemonteerd in full HD of 4K. Zo ontstaat er een pakkend verhaal die jouw doelgroep zeker niet weg zal drukken. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw video tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo of pakkende voice-over word je gelijk herkent door de kijker. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de promotiefilm. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen.

Met de juiste digitale aanlevering heb jij een effectieve promotiefilm die je kan delen op alle denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de promotiefilm helemaal is zoals gewenst!

De voordelen van een promotiefilm laten maken voor jouw bedrijf:

  • Promotiefilms vergroten de naamsbekendheid van je bedrijf.
  • Met een promotiefilm kun je gemakkelijk jouw verhaal, product, dienst of actie delen.
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen.

Promotiefilm laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!