fbpx

ROAS van 23 voor Kitchen, Floor and More

In de wereld van online marketing is het verhaal van “Kitchen, Floor & More” er een van opvallend succes, mogelijk gemaakt door de krachtige strategieën van VYZUAL. Wanneer je de website bezoekt, treed je binnen in een rijk van uitgebreide keuzes voor keukenapparatuur, PVC vloeren, en op maat gemaakte werkbladen.

In de wereld van online marketing is het verhaal van “Kitchen, Floor & More” er een van opvallend succes, mogelijk gemaakt door de krachtige strategieën van VYZUAL. Wanneer je de website bezoekt, treed je binnen in een rijk van uitgebreide keuzes voor keukenapparatuur, PVC vloeren, en op maat gemaakte werkbladen. Gevestigd in Apeldoorn, biedt dit bedrijf een combinatie van persoonlijk advies, uitgebreide ervaring, en een toewijding aan kwaliteit en prijsbewustheid.

Nu komt VYZUAL in beeld. Onze taak was om de unieke waardepropositie van “Kitchen, Floor & More” te vertalen in een winstgevende online aanwezigheid. We begonnen met een gerichte Google Ads shopping campagne, zorgvuldig ontworpen om de juiste klanten aan te trekken met een interesse in kwaliteitskeukens en huisverbeteringsproducten.

Het resultaat tot nu toe? Een verbluffende Return on Ad Spend (ROAS) van 23. Dit betekent dat voor elke euro die “Kitchen, Floor & More” in de campagne investeerde, ze maar liefst 23 euro terugverdienden in verkoop. Een dergelijk succes is niet alleen een getuigenis van onze expertise in digitale marketing, maar illustreert ook de aantrekkingskracht en kwaliteit van de producten die “Kitchen, Floor & More” aanbiedt.

De samenwerking tussen “Kitchen, Floor & More” en VYZUAL is een perfect voorbeeld van hoe een goed geplande en uitgevoerde digitale strategie de deuren kan openen naar nieuwe markten en ongekende groeimogelijkheden. Met onze voortdurende inspanningen en aanpassingen, streven we ernaar om dit succesverhaal nog verder uit te bouwen, waarbij we de unieke kwaliteiten van “Kitchen, Floor & More” blijven benadrukken en hun klantenbestand laten groeien.

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Neem contact met ons op en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen.

Andere cases