fbpx Skip to content

SEO

Heb je het gevoel dat jouw website verdwijnt tussen al het geweld op Google? Word de site niet meer goed gevonden en merk je dat het aantal klanten via de zoekmachine terugloopt? Dat is geen beste zaak en dus is het tijd voor actie!

In plaats van constant blijven adverteren, verdient je eigen medium wat extra aandacht. Aangezien Google haar regels steeds blijft veranderen, is de kans groot dat jouw website niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google. SEO-teksten laten schrijven is een goede investering in je bedrijf, omdat het de meest effectieve manier is om je bereik te vergroten. Wil je dus beter worden gevonden in Google dan kan je ervoor kiezen om VYZUAL je website te laten optimaliseren.

Prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan!

BASIC

89
per tekst
Tekst van ± 500 woorden

LITE

99
per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Afbeelding

PRO

119
per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Afbeelding
Plaatsing op website
SEO instellen

PRO+

129
per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Afbeelding
Plaatsing op website
SEO instellen
Social Media geoptimaliseerd

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Hoe werkt Google?

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Vroeger kon je teksten schrijven waarin je een bepaald zoekwoord zo vaak mogelijk in voor liet komen. Hiermee scoorde je dan al snel de nummer één positie in Google. Maar de zoekmachine is inmiddels wat slimmer geworden, waardoor een website aan een volledige eisenlijst moet voldoen. Heeft jouw site de beloofde informatie waar een gebruiker naar op zoek is? Ben je volledig in je informatievoorziening of moet iemand na het lezen van jouw teksten nog op zoek naar andere onderwerpen? En is jouw tekst goed leesbaar, begrijpelijk en duidelijk gestructureerd? Dit zijn allemaal dingen waar de websitepagina’s per stuk op getoetst worden. Voldoe je niet, dan sta je al snel lager in de zoekresultaten. Daarnaast verandert Google de strategie regelmatig, waardoor je ineens van de een op andere dag een paar posities kan zakken. Om deze reden is het verstandig om je website goed bij te houden en steeds wat nieuwe content toe te blijven voegen.

Hoe gaan we te werk?

VYZUAL heeft een aantal standaardpakketten voor het laten schrijven van SEO-teksten en het optimaliseren van jouw website. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. We willen natuurlijk het beste resultaat voor jouw bedrijf en denken graag met je mee wat voor jou het meest geschikte pakket is. Zo kunnen we naast het schrijven van teksten ook de SEO op je website volledig instellen, waardoor de kans dat je hoger scoort nog groter wordt. Wil jij hoger scoren in Google? Ga dan voor SEO-teksten laten schrijven door VYZUAL.

De voordelen van SEO-teksten laten schrijven door Vyzual:

1. Beter vindbaar zijn op het internet
Wanneer je professionele SEO-teksten op je website hebt staan word je beter gevonden door zoekmachines zoals Google. Daarnaast is een goede sterke tekst aantrekkelijker om te lezen voor jouw bezoeker. 

Hierdoor komen er niet alleen meer mensen op je website, bezoekers blijven namelijk ook langer op je website hangen en zullen sneller actie ondernemen. Hierdoor verkoop je dus ook meer met je website of webshop.
2. Meer bezoekers op je website
Doordat je website of goed vindbaar is komen er meer bezoekers op je website. Dit kan leiden tot meer verkoop en meer naamsbekendheid.
3. Een groter bereik
Bereik met jouw verhaal, product of dienst zo veel mogelijk mensen door SEO.
4. Het verschil tussen SEO-teksten laten schrijven en SEA
SEA (Search Engine Advertising) betekent in het Nederlands Zoekmachine Adverteren. SEA gaat dus om de gesponsorde resultaten in de zoekmachines. SEA werkt dus alleen als je ervoor blijft betalen. Dat is dan ook meteen het voordeel van Search Engine (SEO): SEO-teksten laten schrijven is een eenmalige investering waar je voor altijd profijt van hebt.

Relevant blijven voor zoekmachines?

Wanneer jouw website volledig naar Google’s wens ingericht is volgens alle seo-richtlijnen, zou je misschien denken dat je voorlopig even klaar bent. We moeten je een klein beetje teleurstellen, want je moet wel relevant blijven voor zoekmachines. Zo wordt het op prijs gesteld als je regelmatig nieuwe content toevoegt aan je website, bijvoorbeeld door middel van blogs! Wanneer je regelmatig blogs publiceert ziet Google jouw site steeds weer informatie toevoegen, waardoor je relevant blijft. Google beloont je met een hoge positie in de zoekmachine en dat is natuurlijk het doel. Het schrijven van blogs is aardig tijdrovend, maar geen zorgen! We nemen deze taak graag van je over en voorzien jouw website wekelijks of maandelijks van nieuwe, interessante en unieke content.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!