fbpx Skip to content

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

seo

Wil je meer bezoekers op je website of webshop, maar wil je niet continu blijven adverteren? Is je website nog niet geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google? Je bedrijf wordt dan moeilijk gevonden door potentiële klanten. SEO-teksten laten schrijven is een goede investering in je bedrijf, omdat het de meest effectieve manier is om je bereik te vergroten. Wil je dus beter worden gevonden in Google dan kan je ervoor kiezen om VYZUAL je website te laten optimaliseren.

SEO TEKSTEN DOOR VYZUAL

PRIJZEN

BASIC

99per tekst
Tekst van ± 500 woorden

LITE

119per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Plaatsing op website

PRO

139per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Plaatsing op website
SEO instellen
Social Media geoptimaliseerd

PRO+

169per tekst
Tekst van ± 500 woorden
Plaatsing op website
SEO instellen
Social Media geoptimaliseerd
Webpagina vormgeven

MEER WETEN?

Wil jij meer bezoekers op je website en goed vindbaar zijn op het internet? Dit kan jij bereiken wanneer je SEO-teksten laat schrijven voor je website. VYZUAL kan voor jou vrijblijvend een offerte opstellen. Wil je meer weten over SEO-teksten laten schrijven? Mail of bel ons dan gerust!
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Realiseren

Na akkoord op de offerte starten we met het schrijven van de teksten

Feedback

Na het aanleveren van de teksten willen we graag feedback

Opleveren

Wij verwerken alle feedback en leveren de definitieve teksten aan je op

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

VYZUAL heeft een aantal standaardpakketten voor het laten schrijven van SEO-teksten en het optimaliseren van jouw website. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. We willen natuurlijk het beste resultaat voor jouw bedrijf. Wij denken graag met je mee wat voor jou het meest geschikte pakket is. Wil jij hoger scoren in Google? Ga dan voor SEO-teksten laten schrijven door VYZUAL.

De voordelen van SEO-teksten laten schrijven door VYZUAL op een rijtje!

Beter vindbaar zijn op het internet

Wanneer je professionele SEO-teksten op je website hebt staan word je beter gevonden door zoekmachines zoals Google. Daarnaast is een goede sterke tekst aantrekkelijker om te lezen voor jouw bezoeker. Hierdoor komen er niet alleen meer mensen op je website, bezoekers blijven namelijk ook langer op je website hangen en zullen sneller actie ondernemen. Hierdoor verkoop je dus ook meer met je website of webshop.

Meer bezoekers op je website

Doordat je website of goed vindbaar is komen er meer bezoekers op je website. Dit kan leiden tot meer verkoop en meer naamsbekendheid.

Een groter bereik

Bereik met jouw verhaal, product of dienst zo veel mogelijk mensen door SEO.

Het verschil tussen SEO-teksten laten schrijven en SEA

SEA (Search Engine Advertising) betekent in het Nederlands Zoekmachine Adverteren. SEA gaat dus om de gesponsorde resultaten in de zoekmachines. SEA werkt dus alleen als je ervoor blijft betalen. Dat is dan ook meteen het voordeel van Search Engine (SEO): SEO-teksten laten schrijven is een eenmalige investering waar je voor altijd profijt van hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!