fbpx

Social media
agency

In het digitale tijdperk is het belang van social media niet te onderschatten. Bijna iedereen is tegenwoordig wel actief op platforms als Facebook, Instagram of LinkedIn. Maar hoe zet je deze krachtige tools effectief in voor je bedrijf? Hier komt onze social media agency om de hoek kijken. Wij zijn gespecialiseerd in het strategisch positioneren van jouw bedrijf/merk op diverse social media platforms.
maandelijke views
0 +
maandelijkse likes
0 +
social media kanalen in beheer
0 +
bedrijven in beheer
0 +

Viral gaan op social media

Wil je dat jouw merk net zo viral gaat als de video’s van onze klanten? Laten we dan de gaan samenwerken. Wij leveren niet alleen content, maar ook de views. Samen creëren we een connectie met jouw doelgroep door video’s te ontwikkelen die precies de juiste snaar raken.

We transformeren de kern van jouw onderneming in korte, boeiende videoverhalen. Elke video wordt door ons geoptimaliseerd voor maximale zichtbaarheid, dankzij onze expertise in sociale mediaplatforms.

Wist je al dat TikTok niet langer alleen populair is onder jongeren? Ook merken gericht op een “oudere” doelgroep moeten tegenwoordig hun plek claimen op dit platform.

Wat doet een Social Media Agency precies?

Strategie-ontwikkeling op maat

Een social media agency neemt de tijd om jouw bedrijf, concurrenten en doelgroep grondig te analyseren. Op basis van deze inzichten ontwikkelen zij een op maat gemaakte strategie. Dit omvat alles van content creatie tot aan engagement tactieken die ervoor zorgen dat jouw merk opvalt in de drukke digitale wereld.

Contentcreatie en management

Het creëren van boeiende, relevante en waardevolle content is essentieel. Onze agency heeft een team van creatieve koppen die precies weten hoe ze jouw doelgroep kunnen aanspreken. Bovendien beheren zij de contentkalender, zodat jouw social media kanalen altijd actueel en interessant blijven.

Marinke

Welke uitdaging heb jij voor Marinke?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Voordelen van samenwerken met onze Social Media Agency

Tijdbesparing en expertise

Zelf social media beheren kan enorm tijdrovend zijn. Onze agency neemt deze taak van je over, waardoor jij je kunt focussen op andere aspecten van je bedrijf. Bovendien brengt onze social media agency een schat aan ervaring en expertise met zich mee die ze inzetten om jouw social media aanwezigheid te optimaliseren.

Meetbare resultaten

Een ander voordeel van het inschakelen van een social media agency is de mogelijkheid tot het meten van concrete resultaten. Wij gebruiken geavanceerde tools om de prestaties van je socials te monitoren en bij te sturen waar nodig. Dit zorgt voor een transparante en resultaatgerichte aanpak.

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, maar we begrijpen dat je vooraf wil weten wat het gaat kosten. Voor social media beheer moet je denken aan gemiddeld zo’n € 750,- per maand. Maar dit is natuurlijk gemiddeld genomen, dus vraag gerust een offerte aan. Dan kijken we samen wat er binnen jouw budget mogelijk is. D.m.v. een vragenlijst maken we inzichtelijk waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.

De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige accounts kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl anderen, enkele maanden nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te bereiken.

Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is social media beheer maandelijks opzegbaar.

Wij werken o.a. voor

klaar om viraal te gaan?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Heb je ook interesse in een van onze diensten van onze aangesloten zzp'ers?
Privacy