fbpx

social media campagne opzetten

Wat is een social media campagne? Een social media campagne is een betaalde advertentie (gesponsord bericht) op social media. Social media campagnes worden vandaag de dag steeds populairder. Het is een effectief middel om het bereik te vergroten, leads te verzamelen en naamsbekendheid op te bouwen. Bij het opzetten van een campagne kun je kiezen uit verschillende doelen. Wij zetten bij VYZUAL dagelijks verschillende campagnes op, het is voor ons easy peasy! Maar wij begrijpen als geen ander dat een campagne opzetten niet voor iedereen zo makkelijk is. Een succesvolle social media campagne opzetten voor meer websitebezoekers, nieuwe leads en verkopen? VYZUAL tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau!

Omdat iedere campagne anders is hebben we hiervoor geen standaard pakketten of prijzen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

0 +
Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Bedrijven waar we nu online marketing voor uitvoeren

Wat houdt een huisstijl laten ontwerpen in?

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor Ilona?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

social media campage opzetten

Door de opkomst van social media campagnes worden de organische posts (onbetaalde posts) minder populair en zien wij het bereik daarvan terugdringen. Hoe komt dat? Campagnes krijgen voorrang op social media, daardoor worden de onbetaalde posts naar achteren geschoven en het bereik hiervan wordt steeds kleiner. 

Daarom worden campagnes ook steeds meer ingezet door bedrijven. Een social media campagne is niet gratis zoals een gewone post betaamt, maar de effectiviteit van een campagne (betaalde post) is véél groter. Je investeert, maar je verdient dit ook zeker terug! Uiteraard hoeven je posts niet alleen maar uit campagnes te bestaan, integendeel zelfs! 

Je kunt zelf bepalen hoe vaak je een campagne in wil zetten. Wij kunnen social media campagnes opzetten om website verkeer te vergroten, nieuwe leads verzamelen via formulieren of chat en wij kunnen websitebezoekers retargetten (websitebezoekers krijgen na hun bezoek aan jouw website een advertentie te zien).

Wil jij een social media campagne laten opzetten door VYZUAL? We got it! We bespreken samen de mogelijkheden en jouw wensen. Dit nemen we mee in het maken van een campagneplan. In het campagneplan staat hoe wij de campagne gaan vormgeven, welke tekst we willen inzetten, wat het budget is en wat het geschatte bereik is. Zo heb jij een duidelijk beeld van de social media campagne. Indien je akkoord gaat met het budget en het campagneplan zetten we de campagne op. Vaak beginnen we met een A/b test om te testen welk beeld en welke tekst het beste bereik heeft. De campagne (betaalde post) met het meeste bereik wordt dan doorgezet. Tussendoor optimaliseren wij de resultaten en houden wij jou daarvan natuurlijk ook op de hoogte.

Laat een social media campagne opzetten door VYZUAL! Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Privacy