fbpx Skip to content

social media campagne opzetten

campagne

Wat is een social media campagne? Een social media campagne is een betaalde advertentie (gesponsord bericht) op social media. Social media campagnes worden vandaag de dag steeds populairder. Het is een effectief middel om het bereik te vergroten, leads te verzamelen en naamsbekendheid op te bouwen. Bij het opzetten van een campagne kun je kiezen uit verschillende doeleinden. Wij zetten bij VYZUAL dagelijks verschillende campagnes op, het is voor ons easy peasy! Maar wij begrijpen als geen ander dat een campagne opzetten niet voor iedereen zo makkelijk is. Een succesvolle social media campagne opzetten voor een groter bereik, meer leads en naamsbekendheid? VYZUAL tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau!

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES DOOR VYZUAL

Sweet Drive In
Pagina-vind-ik-leuks campagne
2721 pagina-vind-ik-leuks
voor € 0,15 per pagina like
Kidslabel
Betrokkenheid bij winactie
16.734 bereikte personen
632 acties op het bericht
StimaWELL
Retargetting campagne
13 abonnementen
€15,38 per resultaat

PRIJZEN

PAGINA LIKES

99eenmalig
Campagne plan
Excl. ad budget
1 campagne
Pagina-vind-ik-leuks
2 doelgroepen
4 advertenties
Resultatenrapport*

VERKEER

199eenmalig
Campagne plan
Excl. ad budget
1 campagne
Verkeer naar de website
2 doelgroepen
Dynamisch materiaal
Resultatenrapport*

RETARGETTING

299eenmalig
Campagne plan
Excl. ad budget
2 campagnes
Verkeer naar de website
2 doelgroepen
Dynamisch materiaal
Retargetting
1 doelgroep (websitebezoekers)
2 advertenties
Resultatenrapport*
*Meerkosten

MEER WETEN?

Wil jij graag een social media campagne opzetten? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je er geen tijd voor? Wij helpen je graag! Voor meer informatie over wat VYZUAL voor jou kan betekenen, mag je altijd contact met ons opnemen. Samen bespreken we de mogelijkheden en gaan we aan de slag om jouw doelgroep te bereiken!

HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Campagne plan

Na akkoord op de offerte schrijven wij een campagne plan

Feedback

Na het aanleveren van het campagne plan willen we graag feedback

Opleveren

Wij verwerken alle feedback en starten met de Social Media campagne

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE OPZETTEN

Door de opkomst van social media campagnes worden de organische posts (onbetaalde posts) minder populair en zien wij het bereik daarvan terugdringen. Hoe komt dat? Campagnes krijgen voorrang op social media, daardoor worden de onbetaalde posts naar achteren geschoven en het bereik hiervan wordt steeds kleiner. Daarom worden campagnes ook steeds meer ingezet door bedrijven. Een social media campagne is niet gratis zoals een gewone post betaamt, maar de effectiviteit van een campagne (betaalde post) is véél groter. Je investeert, maar je verdient dit ook zeker terug! Uiteraard hoeven je posts niet alleen maar uit campagnes te bestaan, integendeel zelfs! Je kunt zelf bepalen hoe vaak je een campagne in wil zetten. Wij kunnen social media campagnes opzetten om pagina likes te verkrijgen op Facebook en meer volgers op Instagram, verkeer naar website te genereren en wij kunnen websitebezoekers retargetten (websitebezoekers krijgen na hun bezoek aan jouw website een advertentie te zien).

Wil jij een social media campagne laten opzetten door VYZUAL? We got it! We bespreken samen de mogelijkheden en jouw wensen. Dit nemen we mee in het maken van een campagneplan. In het campagneplan staat hoe wij de campagne gaan vormgeven, welke tekst we willen inzetten, wat het budget is en wat het geschatte bereik is. Zo heb jij een duidelijk beeld van de social media campagne. Indien je akkoord gaat met het budget en het campagneplan zetten we de campagne op. Vaak beginnen we met een A/b test om te testen welk beeld en welke tekst het beste bereik heeft. De campagne (betaalde post) met het meeste bereik wordt dan doorgezet. Tussendoor optimaliseren wij de resultaten en houden wij jou daarvan natuurlijk ook op de hoogte.

Laat een social media campagne opzetten door VYZUAL! Wij bieden verschillende pakketten aan. Kun jij je niet vinden in onze pakketten? Wij kunnen ook een offerte op maat voor je opstellen.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!