fbpx Skip to content

Social media campagne

Wat is een social media campagne? Een social media campagne is een betaalde advertentie (gesponsord bericht) op social media. Social media campagnes worden vandaag de dag steeds populairder. Het is een effectief middel om het bereik te vergroten, leads te verzamelen en naamsbekendheid op te bouwen. Bij het opzetten van een campagne kun je kiezen uit verschillende doelen. Wij zetten bij VYZUAL dagelijks verschillende campagnes op, het is voor ons easy peasy! Maar wij begrijpen als geen ander dat een campagne opzetten niet voor iedereen zo makkelijk is. Een succesvolle social media campagne opzetten voor meer websitebezoekers, nieuwe leads en verkopen? VYZUAL tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau!

Omdat iedere campagne anders is hebben we hiervoor geen standaard pakketten of prijzen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

cases

Sweet Drive In
Pagina-vind-ik-leuks campagne
2721 pagina-vind-ik-leuks
voor € 0,15 per pagina like
Kidslabel
Betrokkenheid bij winactie
16.734 bereikte personen
632 acties op het bericht
StimaWELL
Retargetting campagne
13 abonnementen
€15,38 per resultaat

Social media campagne

Door de opkomst van social media campagnes worden de organische posts (onbetaalde posts) minder populair en zien wij het bereik daarvan terugdringen. Hoe komt dat? Campagnes krijgen voorrang op social media, daardoor worden de onbetaalde posts naar achteren geschoven en het bereik hiervan wordt steeds kleiner. 

Daarom worden campagnes ook steeds meer ingezet door bedrijven. Een social media campagne is niet gratis zoals een gewone post betaamt, maar de effectiviteit van een campagne (betaalde post) is véél groter. Je investeert, maar je verdient dit ook zeker terug! Uiteraard hoeven je posts niet alleen maar uit campagnes te bestaan, integendeel zelfs! 

Je kunt zelf bepalen hoe vaak je een campagne in wil zetten. Wij kunnen social media campagnes opzetten om website verkeer te vergroten, nieuwe leads verzamelen via formulieren of chat en wij kunnen websitebezoekers retargetten (websitebezoekers krijgen na hun bezoek aan jouw website een advertentie te zien).

Wil jij een social media campagne laten opzetten door VYZUAL? We got it! We bespreken samen de mogelijkheden en jouw wensen. Dit nemen we mee in het maken van een campagneplan. In het campagneplan staat hoe wij de campagne gaan vormgeven, welke tekst we willen inzetten, wat het budget is en wat het geschatte bereik is. Zo heb jij een duidelijk beeld van de social media campagne. Indien je akkoord gaat met het budget en het campagneplan zetten we de campagne op. Vaak beginnen we met een A/b test om te testen welk beeld en welke tekst het beste bereik heeft. De campagne (betaalde post) met het meeste bereik wordt dan doorgezet. Tussendoor optimaliseren wij de resultaten en houden wij jou daarvan natuurlijk ook op de hoogte.

Laat een social media campagne opzetten door VYZUAL! Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op.