fbpx

Social media marketing bureau

Ben je op zoek naar een social media marketing bureau die jouw social media kanalen kan beheren? We nemen het dagelijkse beheer uit handen, waardoor jij je kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf. Van strategische planning tot het creëren van boeiende content en het lanceren van resultaatgerichte campagnes, wij zijn jouw partner in online succes. Vraag een vrijblijvende offerte aan!
maandelijke views
0 +
maandelijkse likes
0 +
social media kanalen in beheer
0 +
bedrijven in beheer
0 +

Viral gaan op social media

Wil je dat jouw merk net zo viral gaat als de video’s van onze klanten? Laten we dan de gaan samenwerken. Wij leveren niet alleen content, maar ook de views. Samen creëren we een connectie met jouw doelgroep door video’s te ontwikkelen die precies de juiste snaar raken.

We transformeren de kern van jouw onderneming in korte, boeiende videoverhalen. Elke video wordt door ons geoptimaliseerd voor maximale zichtbaarheid, dankzij onze expertise in sociale mediaplatforms.

Wist je al dat TikTok niet langer alleen populair is onder jongeren? Ook merken gericht op een “oudere” doelgroep moeten tegenwoordig hun plek claimen op dit platform.

Wat doet een social media marketing bureau?

Komen jij en/of je werknemers er niet aan toe om frequent berichten te plaatsen op de social media kanalen van je bedrijf? En lukt het al helemaal niet om Instagram Reels en TikTok video’s te maken, terwijl je weet dat deze voor zoveel meer bereik gaan zorgen? Investeer dan in het uitbesteden van social media.
Marinke

Welke uitdaging heb jij voor Marinke?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, maar we begrijpen dat je vooraf wil weten wat het gaat kosten. Voor social media beheer moet je denken aan gemiddeld zo’n € 750,- per maand. Maar dit is natuurlijk gemiddeld genomen, dus vraag gerust een offerte aan. Dan kijken we samen wat er binnen jouw budget mogelijk is. D.m.v. een vragenlijst maken we inzichtelijk waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.

De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige accounts kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl anderen, enkele maanden nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te bereiken.

Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is social media beheer maandelijks opzegbaar.

Wij werken o.a. voor

klaar om viraal te gaan?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Social media beheer

Social media beheer is veel meer dan alleen het plaatsen van een bericht. Het is de digitale frontlinie van jouw bedrijf, waar interactie, betrokkenheid en merkidentiteit samenkomen. We creëren hoogwaardige content, maar we zorgen ook voor actieve community engagement. Onze social media experts staan ​​klaar om te reageren op vragen, opmerkingen en feedback van jouw volgers, waardoor een gevoel van verbondenheid en vertrouwen wordt opgebouwd.

We geloven in het belang van continue optimalisatie en evaluatie. Daarom monitoren we voortdurend de prestaties van jouw social media kanalen, analyseren we de gegevens en passen we onze strategieën aan waar nodig om ervoor te zorgen dat we de gewenste resultaten behalen!

Resultaatgerichte campagnes

We geloven in meetbare resultaten. Daarom ontwikkelen we social media campagnes die zijn gericht op het behalen van concrete doelstellingen, zoals het verhogen van de betrokkenheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop. Met behulp van geavanceerde analysetools monitoren we voortdurend de prestaties van onze campagnes en optimaliseren we deze waar nodig om maximale ROI te garanderen.

De voordelen van VYZUAL als social media marketing bureau
  • Deskundig advies: Bij VYZUAL krijg je toegang tot ons team van ervaren social media experts die klaar staan om jou te begeleiden en te adviseren op alle aspecten van social media marketing.
  • Strategie op maat: Een succesvolle social media marketingstrategie begint met een goed doordacht plan. Ieder bedrijf is uniek, daarom schrijven voor ieder bedrijf een strategie op maat, afgestemd op jouw specifieke doelen en branche. Door middel van grondig marktonderzoek en analyse identificeren we kansen en schrijven we een plan van aanpak en een content planning voor maximaal resultaat.
  • Creatieve contentcreatie: Van pakkende teksten tot visueel aantrekkelijke afbeeldingen en video’s, wij zorgen ervoor dat jouw content de aandacht trekt en engagement stimuleert.
  • Meetbare resultaten: Bij VYZUAL geloven we in meetbare resultaten. We gebruiken geavanceerde analysetools om de prestaties van jouw campagnes te volgen en te optimaliseren, zodat je altijd een maximale ROI behaalt.
  • Transparante communicatie: Wij hechten waarde aan transparante communicatie en een nauwe samenwerking met onze klanten. Bij VYZUAL houden we je op de hoogte van de voortgang en staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen.

Wil je meer weten over wat VYZUAL als online marketing bedrijf voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we jouw online aanwezigheid transformeren en je helpen om je doelen te bereiken! Wij zijn jouw externe marketing afdeling.

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Heb je ook interesse in een van onze diensten van onze aangesloten zzp'ers?
Privacy