fbpx Skip to content

Social media uitbesteden

Wij maken en plannen social media posts voor jouw bedrijf!

Want heb je zelf geen tijd, kennis of gewoon geen zin om je eigen social media bij te houden? Social media uitbesteden zorgt ervoor dat je bedrijf of merk zichtbaar blijft en jij doet waar jij het beste in bent zodat je bedrijf of merkt blijft groeien.

Gratis scan + advies

Gratis advies nodig? We got u! Weten wat wij voor jou kunnen doen of weet je simpelweg niet welk pakket goed bij jou past? Vraag dan een gratis scan + advies aan. We laten je graag weten wat wij voor jou kunnen doen!

Pakketten

Hieronder vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

BASIC

199
per 4 weken
Strategie (incl. branding)
+ contentplanning
Inrichten van accounts
Stockfoto's/eigen foto's
2 posts per week
2 platformen
bijv. Insta en Facebook
Insta stories/Facebook verhalen

LITE

489
per 4 weken
Strategie (incl. branding)
+ contentplanning
Inrichten van accounts
Stockfoto's/eigen foto's
4 posts per week
2 platformen
bijv. Insta en Facebook
Insta stories/Facebook verhalen
Highlights
Interactie

PRO

699
per 4 weken
Strategie (incl. branding)
+ contentplanning
Inrichten van accounts
Stockfoto's/eigen foto's
5 posts per week
2 platformen
bijv. Insta en Facebook
Insta stories/Facebook verhalen
Highlights
Interactie
Webcare
Rapportage

PRO+

959
per 4 weken
Strategie (incl. branding)
+ contentplanning
Inrichten van accounts
Fotografie op locatie
5 posts per week
2 platformen
bijv. Insta en Facebook
Insta stories/Facebook verhalen
Highlights
Interactie
Webcare
Rapportage
Incl. € 100,- ad budget

Wij werken o.a. voor

Social media beheer

Waarom zou je Social Media uitbesteden? Heel simpel…zodat jij tijd hebt voor waar jij goed in bent. Als merk of bedrijf wil je online gevonden kunnen worden om zo je potentiële klanten te kunnen bereiken. Daar gaan wij voor zorgen!

Wanneer Social Media juist wordt ingezet:

  • Leidt dit tot gerichte bezoekers naar je website;
  • Meer interactie met je doelgroep;
  • Versterk je de naamsbekendheid;
  • Stijg je in de zoekresultaten in Google.

Wil jij dat VYZUAL voor jou content creëert en frequent berichten post? Door middel van social media uitbesteden blijf je online zichtbaar als hiervoor de tijd of expertise mist.

Je kunt bij ons ook GIFjes laten maken

Het beheer uitbesteden

Social media is er om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Door regelmatig te posten probeer je een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant.

Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met social media. Social media uitbesteden is dan een logische stap. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Social media uitbesteden betekent dat wij voor jou regelmatig berichten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat dit aansluit bij de tone of voice van het bedrijf. Dit is vooral handig wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn met social media, terwijl je dat wel heel graag wilt.

Actief berichten posten

Berichten op social media moeten dus interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen maar ook moeten ze aanzet geven tot handelen (bijvoorbeeld reageren of aanmelden). Achter social media zit dus nog een groot gedeelte aan marketing.

Wil je je social media uitbesteden aan VYZUAL? Dan schrijven we eerst een strategie. Daarin nemen we ook een stukje branding mee en creëren we een contentplanning.

Wat doen wij voor jou?

We richten de accounts netjes in en zorgen o.a. voor een goed profielfoto, omslagfoto, bio, geautomatiseerde antwoorden en zetten standaard instellingen goed.

We zullen gebruik maken van stockfoto’s of je eigen foto’s/beeldbank. Maar we kunnen natuurlijk ook de fotografie voor je verzorgen. We komen dan per 4 weken 2 uur langs om foto’s te maken die we vervolgens gebruiken voor de berichten.

De meestvoorkomende platformen waar we mee werken zijn Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar ook Pinterest en Twitter behoren tot de mogelijkheden. Wil je accounts als Snapchat of TikTok gebruiken?  Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

We maken natuurlijk ook graag gebruik van de Instagram stories en Facebook verhalen optie. Deze bevat geen algoritme! En worden goed bekeken. Wij vinden dit een must om te gebruiken!

Hashtags checken, FB-likes uitnodigen, potentiële volgers liken/volgen o.b.v. # en liken en reageren op tags? Dit alles behoort tot interactie en door interactie kunnen wij meer bereik en volgers genereren.

Wanneer er een privé bericht of reactie wordt geplaatst zorgen wij ervoor dat we reageren, indien nodig in overleg. Door je webcare aan ons uit te besteden wordt er snel gereageerd op vragen, dit is uiteraard weer goed voor je online imago.

Wil je graag in elke maand in een duidelijk overzicht zien wat de resultaten zijn? Wij kunnen elke maand een rapportage verzorgen met de resultaten.

Social media beheer is organisch en heeft tijd nodig om te groeien. Wil je deze groei een extra zetje geven dan kunnen we de posts boosten. Iedere week kiezen we een post uit om te boosten voor extra bereik.

Voor het uitbesteden van social media hebben wij verschillende social media pakketten samengesteld. Maar omdat ieder bedrijf anders is maken wij natuurlijk graag een offerte op maat.

Je kunt bij ons ook GIFjes laten maken!

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Restaurant Green Leaf logo
VYZUAL beheert al lange tijd onze social media! Wij zijn (nog steeds) erg tevreden.
Zi Shun Chan
Restaurant Green Leaf
Skynz logo
Door grote drukte in onze salon is er geen tijd om zelf social media bij te houden. VYZUAL is de ideale uitkomst om dit voor ons bij te houden zodat we zichtbaar blijven bij onze (potentiële) klanten.
Lizzy Bosch
Skynz

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.
Hieronder vind je enkele vragen, zo kunnen wij een passende offerte maken. Wil je dit liever telefonisich of via e-mail doen? Neem dan gerust contact met ons op!