fbpx Skip to content

SOCIAL MEDIA

Door het plaatsen van berichten op social media haal je direct klanten binnen. Helaas, zo werkt het niet. Was het maar waar! Social media is er om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Door regelmatig te posten probeer je een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant.

Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met social media. Social media uitbesteden is dan een logische stap. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

BEHEER EN CAMPAGNES DOOR VYZUAL

ZÜCA
Social Media beheer
New Classic Toys
Social Media beheer
Sweet Drive In
Pagina-vind-ik-leuks campagne
Restaurant Green Leaf
Social Media beheer

PRIJZEN

BASIC

189per 4 weken
Content plan
(eenmalig € 119,-)
2 posts per week
Facebook
Instagram

LITE

229per 4 weken
Content plan
(eenmalig € 119,-)
2 posts per week
Facebook
Instagram
Stories verhalen

PRO

439per 4 weken
Incl. content plan
4 posts per week
Facebook
Instagram
Stories/verhalen
Webcare

PRO+

479per 4 weken
Incl. content plan
4 posts per week
Facebook
Instagram
Stories/verhalen
Highlights
Webcare
Resultaten rapport

MEER WETEN?

Wil jij dat VYZUAL voor jou content creëert en frequent berichten met deze content post? VYZUAL kan doormiddel van social media helpen om met je bedrijf jouw doelgroep te bereiken! Voor meer informatie over wat VYZUAL voor jou kan betekenen, mag je altijd contact met ons opnemen!
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Content plan

Na akkoord op de offerte starten we met het schrijven van een content plan

Feedback

Na het aanleveren van het content plan willen we graag feedback

Opleveren

Wij verwerken alle feedback en starten met Social Media beheer

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Social media uitbesteden betekent dat wij voor jou regelmatig content plaatsen. Wij zorgen ervoor dat dit aansluit bij de tone of voice van het bedrijf. Dit is vooral handig wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn met social media, terwijl je dat wel heel graag wilt.

Berichten op social media moeten dus interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen maar ook moeten ze aanzet geven tot handelen (bijvoorbeeld reageren of aanmelden). Achter social media zit dus nog een groot gedeelte aan marketing.

Wil je je social media uitbesteden aan VYZUAL? Dan inventariseren we eerst wat er nodig is. Aan de hand daarvan schrijven wij een contentplan. Het contentplan bevat o.a. een planning, soorten posts die wij gaan posten en een vision board.

Voor het uitbesteden van uw social media hebben wij verschillende social media pakketten samengesteld. Maar omdat ieder bedrijf anders is maken wij natuurlijk graag een offerte op maat.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!