fbpx Skip to content

Social media uitbesteden

Wij verzorgen de social media posts voor jouw bedrijf!

Want heb je zelf geen tijd, kennis of niemand in huis om jullie social media bij te houden? Social media uitbesteden zorgt ervoor dat je bedrijf of merk zichtbaar blijft, terwijl jij je kan blijven focussen op waar jij het beste in bent.

Pakketten

START

219
per 4 weken
Strategie + contentkalender
Hashtagonderzoek
(Re)stylen van account (eenmalig voor de start)
2 berichten incl. pakkende teksten per week
Inplannen van posts
2 social media kanalen
Plaatsing op Insta stories/Facebook verhalen

LITE

379
per 4 weken
Strategie + contentkalender
Hashtagonderzoek
Incl. content fotografie
(Re)stylen van account (eenmalig voor de start)
2 berichten incl. pakkende teksten per week
1 Instagram reels/TikTok
Inplannen van posts
2 social media kanalen
Plaatsing op Insta stories/Facebook verhalen

PRO

689
per 4 weken
Strategie + contentkalender
Hashtagonderzoek
Incl. content fotografie
(Re)stylen van account (eenmalig voor de start)
3 berichten incl. pakkende teksten per week
2 Instagram reels/TikTok
Inplannen van posts
2 social media kanalen
Plaatsing op Insta stories/Facebook verhalen
Plaatsing in highlights
Interactie met (potentiële) volgers

EXPERT

939
per 4 weken
Strategie + contentkalender
Hashtagonderzoek
Incl. content fotografie
(Re)stylen van account (eenmalig voor de start)
4 berichten incl. pakkende teksten per week
2 Instagram reels/TikTok
Inplannen van posts
3 social media kanalen
Plaatsing op Insta stories/Facebook verhalen
Plaatsing in highlights
Interactie met (potentiële) volgers
Webcare
Statistieken rapport
Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Wij werken o.a. voor

Social media uitbesteden

Als je over social media begint bij bedrijven, krijg je al snel dezelfde reacties. “Ik heb geen idee waar ik over zou moeten posten,’ of ‘Dat kost me te veel tijd’ of een andere manier om te vertellen dat social media geen prioriteit heeft. Het is ook niet zo’n gekke reactie, want dit onderdeel van goede marketing vereist wat discipline. Wij helpen je graag op weg! Je kunt jouw social media uitbesteden aan VYZUAL.

Wat gebeurt er als je je Social Media zou uitbesteden? Heel simpel…jij kan je blijven focussen op hetgeen waar jij goed in bent en wij nemen het tijdrovende gedeelte ‘social media’ uit handen. Zo blijft je bedrijf online zichtbaar op social media en zorgen wij voor berichten met pakkende teksten en creatieve posts. Wij nemen de grootste taken over, maar je hebt natuurlijk zelf ook nog toegang om reacties te plaatsen, te liken of zelf iets te posten.

Jij wilt je social media uitbesteden, hoe gaan we te werk? We beginnen eerst met een strategie, waarin we jouw bedrijf, je concurrenten en de ideale social media volger leren kennen. Zo kunnen we alles wat we gaan plaatsen aansluiten op het bedrijf. Daar hoort ook een stukje branding bij die helemaal bij jouw huisstijl past. We maken samen met jou een contentkalender, zodat je precies weet wat er geplaatst wordt en op welk tijdstip.

Door het uitbesteden van social media:
• Bespaar je tijd;
• Is er meer interactie met je doelgroep;
• Zorgen wij voor creatieve content;
• Blijft er continuïteit in social media-kanalen.
Vooral het laatste punt is een hekelpunt voor veel bedrijven, omdat social media toch vaak vergeten wordt tussen alle andere taken. Wil jij dat VYZUAL voor jou content creëert en berichten plaatst? Door middel van social media uitbesteden blijf je online zichtbaar als je zelf hiervoor de tijd of expertise mist.

Het beheer uitbesteden

We gebruiken social media om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Als men niet weet van je bestaan, kunnen ze ook niet bij je terecht voor een aankoop of dienstverlening. Door regelmatig te posten probeer je een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant. Hoe vaker jij voorbijkomt, des te eerder pakken zij de telefoon om jou eens te spreken.

Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met social media. Social media uitbesteden is dan een logische stap, want bij ons staat deze taak hoog op het lijstje van prioriteiten. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Social media beheer uitbesteden betekent dat wij voor jou regelmatig berichten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat dit aansluit bij de tone of voice van het bedrijf. Dit is vooral handig wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn met social media, terwijl je dat wel heel graag wilt.

Actief berichten posten

Berichten op social media moeten dus interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen en aanzet geven tot handelen (bijvoorbeeld reageren of aanmelden). Achter social media zit dus nog een groot gedeelte aan marketing. Doordat wij heel goed begrijpen wat er voor nodig is om een goed bericht te maken, weet je zeker dat jouw social media-kanalen vol staan met content van hoge kwaliteit.

De meest voorkomende platformen waar we mee werken zijn Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar ook Pinterest en Twitter behoren tot de mogelijkheden, dus kies vooral het platform waar jij in gelooft. Wil je ook platformen als TikTok gebruiken? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wat doen wij voor jou?

1. We (re)stylen de accounts en zorgen o.a. voor een juiste profielfoto, omslagfoto, biografie, geautomatiseerde antwoorden en zetten standaard instellingen goed.
2. Door een hashtag onderzoek weten we precies welke hashtags goed bij jouw Instagram account passen en welke hashtags we dus sowieso moeten gebruiken. Zo wordt jouw bedrijf nóg beter gevonden door potentiële klanten.
3. Om jouw kanalen een mooie vormgeving te bieden komen we één keer per vier weken langs om foto’s te maken die we vervolgens gebruiken voor de berichten. Zo worden jouw kanalen persoonlijk en geven ze echt een inkijkje bij jouw bedrijf. Als je liever je eigen beeldbank gebruikt, dan vervalt de optie van fotografie.
4. Het maken en posten van Instagram Reels wordt extra beloond door het platform. Dit is dé manier om een groter bereik te krijgen. Daarom zullen we ook één of twee keer per week een reels plaatsen.
5. We maken natuurlijk ook graag gebruik van de Instagram stories en Facebook-verhalen optie. Deze bevat geen algoritme en worden goed bekeken. Dit is dus echt een must!
6. Social media beheer is organisch en heeft tijd nodig om te groeien. Wil je deze groei een extra zetje geven dan kunnen we de posts boosten. Iedere week kiezen we een post uit om te boosten voor extra bereik.
7. Wil je graag in elke maand in een duidelijk overzicht zien wat de resultaten zijn? Wij kunnen elke maand een rapportage verzorgen met de resultaten.

Interactie verzorgen

Interactie is belangrijk als je je aantal volgers wilt verhogen. Het gaat hier vooral om gezien worden en punten scoren bij je volgers. VYZUAL helpt je graag met het verzorgen van een grotere interactie met jouw volgers. Hashtags checken, FB-likes uitnodigen, potentiële volgers liken en volgen, en liken en reageren op tags behoren allemaal tot het verbeteren van de online interactie.

Wanneer er een privé bericht of reactie wordt geplaatst zorgen wij ervoor dat we reageren, indien nodig in overleg. Door je webcare aan ons uit te besteden wordt er snel gereageerd op vragen, dit is uiteraard weer goed voor je online imago.

Voor het uitbesteden van social media beheer hebben wij verschillende social media-pakketten samengesteld. Wil je liever een pakket op maat? Dat kan natuurlijk ook! Vraag vooral naar de mogelijkheden, want wie weet kunnen we nog veel meer voor jou en je bedrijf betekenen!

Je kunt bij ons ook GIFjes laten maken!

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.