fbpx

Social media uitbesteden

Heb je zelf geen tijd, kennis of iemand in huis om de social media van jouw bedrijf bij te houden? Dan zorgen wij er graag voor dat jouw bedrijf of merk zichtbaar blijft en organisch gaat groeien terwijl jij je kan blijven focussen op waar jij het beste in bent.

Geldt dit ook voor jou?

Komen jij en/of je werknemers er niet aan toe om frequent berichten te plaatsen op de social media kanalen van je bedrijf? En lukt het al helemaal niet om Instagram Reels en TikTok video’s te maken, terwijl je weet dat deze voor zoveel meer bereik gaan zorgen? Investeer dan in het uitbesteden van social media.
Klaar voor meer bereik en organisch groeien op social media?

LITE

474
per 4 weken
Social media strategie
(Re)stylen van account (eenmalig voor de start)
Maandelijkse contentkalender
Hashtagonderzoek
Incl. content fotografie
2 berichten incl. pakkende teksten per week
1 Instagram reels/TikTok
Inplannen van posts
2 social media kanalen

PRO

784
per 4 weken
Social media strategie
(Re)stylen van account (eenmalig voor de start)
Maandelijkse contentkalender
Hashtagonderzoek
Incl. content fotografie
3 berichten incl. pakkende teksten per week
2 Instagram reels/TikTok
Inplannen van posts
2 social media kanalen
Plaatsing op Insta stories/Facebook verhalen
Plaatsing in highlights
Interactie met (potentiële) volgers

EXPERT

999
per 4 weken
Social media strategie
(Re)stylen van account (eenmalig voor de start)
Maandelijkse contentkalender
Hashtagonderzoek
Incl. content fotografie
4 berichten incl. pakkende teksten per week
2 Instagram reels/TikTok
Inplannen van posts
3 social media kanalen
Plaatsing op Insta stories/Facebook verhalen
Plaatsing in highlights
Interactie met (potentiële) volgers
Webcare

Een greep uit onze klanten

Waarom VYZUAL?

Zie ons als een extra afdeling van jouw bedrijf. Een hands-on bureau die van aanpakken weet en sterk is in het uitvoeren van haar taken. Een fijn team met ambitieuze en creatieve mensen die zich volledig inzetten in het belang van jouw bedrijf.

Wat zijn de volgende stappen?

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Strategie + ontwerp

4

Oplevering

Wat mogen wij voor jou doen?

Social media beheer

Voor we starten met het beheren van jouw social media kanalen schrijven we een strategie met daarin een contentkalender en doen we een hashtagonderzoek. We onderzoeken o.a. je concurrenten en je doelgroep om er zeker van te zijn dat we de juiste content op de juiste kanalen plaatsen. Instagram, TikTok, Facebook, Pinterest en/of LinkedIn? Het is allemaal mogelijk!

We komen één keer in de maand (of vaker als dat nodig is) langs voor contentfotografie zodat we de juiste beelden hebben voor de posts of video’s die we willen gaan plaatsen. Wij plaatsen de berichten en video’s voor jou dus je daar heb je geen omkijken meer naar. Wil je ook graag interactie met je (potentiële) volgers? Dan zorgen wij ervoor dat we jouw hashtags checken, FB-likes uitnodigen, potentiële volgers liken en volgen o.b.v. hashtags en liken en reageren op tags door volgers. Wil je ook dat er snel gereageerd wordt op berichten? Dan nemen we ook de webcare voor je uit handen.

Social media uitbesteden

Waarom je social media uitbesteden?

Wat gebeurt er als je je Social Media zou uitbesteden? Heel simpel…jij kan je blijven focussen op hetgeen waar jij goed in bent en wij nemen het tijdrovende gedeelte ‘social media’ uit handen. Zo blijft je bedrijf online zichtbaar op social media en zorgen wij voor berichten met pakkende teksten en creatieve posts. Wij nemen de grootste taken over, maar je hebt natuurlijk zelf ook nog toegang om reacties te plaatsen, te liken of zelf iets te posten.

Als je over social media begint bij bedrijven, krijg je al snel dezelfde reacties. “Ik heb geen idee waar ik over zou moeten posten,’ of ‘Dat kost me te veel tijd’ of een andere manier om te vertellen dat social media geen prioriteit heeft. Het is ook niet zo’n gekke reactie, want dit onderdeel van goede marketing vereist wat discipline. Wij helpen je graag op weg! Je kunt jouw social media uitbesteden aan VYZUAL.

Door het uitbesteden van social media:
• Bespaar je tijd;
• Is er meer interactie met je doelgroep;
• Zorgen wij voor creatieve content;
• Blijft er continuïteit in social media-kanalen.
Vooral het laatste punt is een hekelpunt voor veel bedrijven, omdat social media toch vaak vergeten wordt tussen alle andere taken. Wil jij dat VYZUAL voor jou content creëert en berichten plaatst? Door middel van social media uitbesteden blijf je online zichtbaar als je zelf hiervoor de tijd of expertise mist.

Het beheer uitbestden

We gebruiken social media om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Als men niet weet van je bestaan, kunnen ze ook niet bij je terecht voor een aankoop of dienstverlening. Door regelmatig te posten probeer je een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant. Hoe vaker jij voorbijkomt, des te eerder pakken zij de telefoon om jou eens te spreken.

Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met social media. Social media uitbesteden is dan een logische stap, want bij ons staat deze taak hoog op het lijstje van prioriteiten. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Social media beheer uitbesteden betekent dat wij voor jou regelmatig berichten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat dit aansluit bij de tone of voice van het bedrijf. Dit is vooral handig wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn met social media, terwijl je dat wel heel graag wilt.

Berichten op social media moeten dus interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen en aanzet geven tot handelen (bijvoorbeeld reageren of aanmelden). Achter social media zit dus nog een groot gedeelte aan marketing. Doordat wij heel goed begrijpen wat er voor nodig is om een goed bericht te maken, weet je zeker dat jouw social media-kanalen vol staan met content van hoge kwaliteit.

De meest voorkomende platformen waar we mee werken zijn Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn. Maar ook Pinterest behoort tot de mogelijkheden. We kijken uiteraard goed naar jouw bedrijf om te bepalen welke kanalen je nodig hebt.

Wat doen wij voor jou?

1. Door een concurrentie analyse, hashtag onderzoek weten we precies welke posts en hashtags goed bij jouw Instagram account passen en welke hashtags we dus sowieso moeten gebruiken. Zo wordt jouw bedrijf nóg beter gevonden door potentiële klanten.

2. We (re)stylen de accounts en zorgen o.a. voor een juiste profielfoto, omslagfoto, biografie, geautomatiseerde antwoorden en zetten standaard instellingen goed.

3. Om jouw kanalen een mooie vormgeving te bieden komen we één keer per vier weken langs om foto’s te maken die we vervolgens gebruiken voor de berichten. Zo worden jouw kanalen persoonlijk en geven ze echt een inkijkje bij jouw bedrijf. Als je liever je eigen beeldbank gebruikt, dan vervalt de optie van fotografie. Maar een combinatie is ook mogelijk.

4. Het maken en posten van Instagram Reels wordt extra beloond door het platform. Dit is dé manier om een groter bereik te krijgen. Daarom zullen we ook één of twee keer per week een reels plaatsen.

5. We maken natuurlijk ook graag gebruik van de Instagram stories en Facebook-verhalen optie. Deze bevat geen algoritme en worden goed bekeken. Dit is dus echt een must!

6. Social media beheer is organisch en heeft tijd nodig om te groeien. Wil je deze groei een extra zetje geven dan kunnen we ook een social media advertentie campagne voor je maken.

7. Wil je graag in elke maand in een duidelijk overzicht zien wat de resultaten zijn? Wij kunnen elke maand een rapportage verzorgen met de resultaten.

Interactie verzorgen

Interactie is belangrijk als je je aantal volgers wilt verhogen. Het gaat hier vooral om gezien worden en punten scoren bij je volgers. VYZUAL helpt je graag met het verzorgen van een grotere interactie met jouw volgers. Hashtags checken, FB-likes uitnodigen, potentiële volgers liken en volgen, en liken en reageren op tags behoren allemaal tot het verbeteren van de online interactie.

Wanneer er een privé bericht of reactie wordt geplaatst zorgen wij ervoor dat we reageren, indien nodig in overleg. Door je webcare aan ons uit te besteden wordt er snel gereageerd op vragen, dit is uiteraard weer goed voor je online imago.

Voor het uitbesteden van social media beheer hebben wij verschillende social media-pakketten samengesteld. Wil je liever een pakket op maat? Dat kan natuurlijk ook! Vraag vooral naar de mogelijkheden, want wie weet kunnen we nog veel meer voor jou en je bedrijf betekenen!

Je kunt bij ons ook GIFjes laten maken!

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Vul hieronder je gegevens in en wij mailen je enkele vragen om zo een offerte voor je te kunnen maken. Daarna hebben we nog telefonisch contact om je wensen en ideeën te bespreken.