fbpx Skip to content

HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN IN APELDOORN

SOCIAL MEDIA VIDEO LATEN MAKEN

Met social media video’s kun je een groot publiek bereiken. Door social media video’s in te zetten kun je een product, dienst, verhaal of bedrijf op een creatieve manier tonen. Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de onderstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen. Mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

BASIC

599
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 50 seconden
Kleurcorrectie
Logo integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1499
8 uur op locatie
8 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes

PRO+

1859
8 uur op locatie
14 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Extra opties: Ondertiteling, grafische elementen, voice over, korte interviews werknemers, tweede camera, drone shots en speciale lenzen.

MEER WETEN?

Wil je actiever zijn op social media en gebruik maken van foto’s én video’s? Dan kun je bij VYZYUAL een videograaf inhuren en unieke social media video’s laten maken van jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

SOCIAL MEDIA VIDEO LATEN MAKEN

Een social media video laten maken, het geeft je social media kanalen een enorme boost! Waarom? Bewegende beelden doen het goed, zeker als ze interessant en inspirerend zijn. Op alle social media kanalen kun je verschillende soorten video’s inzetten. Op Facebook, Instagram maar ook op Linkedin. Zakelijke video’s, vlogs, persoonlijke video’s of product video’s. Post een sneakpeak van een nieuwe collectie of product, een kijkje achter de schermen, testimonials van klanten en zo zijn er nog veel meer leuke ideeën. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Instagram is het wel belangrijk om te weten dat er uitsluitend video’s van maximaal 15 seconden geplaatst kunnen worden. Indien je video langer duurt, schakelt de video over naar IGTV.

VYZUAL zorgt ervoor dat jouw social media video’s de aandacht van de klant trekt én vasthoudt! De eerste seconden zijn hierbij het belangrijkst. Sfeer en de identiteit van het bedrijf staan op de eerste plek. De video moet iets doen met mensen. Inspireren, ontroeren, motiveren of informeren. Wij hebben de juiste kennis in huis om tips en tricks toe te passen, wij kunnen van jouw social media en social media video’s een succes maken!

Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw video tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo of pakkende voice-over word je gelijk herkent door de kijker. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van jouw social media video’s. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen. Met de juiste digitale aanlevering heb jij mooie en unieke social media video’s die je kan delen op alle denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de video’s helemaal zijn zoals gewenst!

De voordelen van social media video’s laten maken voor jouw bedrijf:

  • Social media video’s kun je inzetten op alle kanalen.
  • Het is een creatieve, effectieve en nieuwe manier om content te delen.
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen.

Social media video’s laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!