fbpx Skip to content

Stage vacature: Commercieel Medewerker

Hé you! Ben jij een MBO student en volg jij een commerciële niveau 3 opleiding? Ja!? Ben jij toevallig ook nog op zoek naar een supertoffe en veelzijdige meewerkstage? Perfect! Dan zijn wij wellicht een match! VYZUAL is op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair.

Wie zijn wij?

Wij zijn VYZUAL, een Branding Agency in Teuge. Bij VYZUAL verzorgen we de totale branding én marketing voor bedrijven van A tot Z. We ontwerpen websites en webshop, beheren social media kanalen, zetten campagnes op, zijn gespecialiseerd in SEO, schrijven toffe blogs, ontwerpen flyers, visitekaartjes…you name it! Ons team bestaat uit creatieve meiden die een passie hebben voor branding en marketing. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met zowel online als offline branding en marketing!

Wie ben jij?

Jij bent een commercieel medewerker in spe. Je vindt het leuk om onderzoek te doen en telefonisch of schriftelijk contact te hebben met klanten. Je hebt een pro-actieve houding, je bent klantgericht, overtuigend, deskundig en leergierig. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Daarnaast ben je natuurlijk ook mega gezellig en een aanvulling op ons team. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

Jouw kerntaken en werkprocessen

 • Onderzoeken van de markt en en marktinformatie verzamelen;
 • Voorstellen voor commercieel beleid, marketingbeleid en/of marktbewerking aandragen;
 • Je acqureert (werft) klanten en/of opdrachten;
 • Onderhouden van klantcontact met onze klanten per mail en telefonisch;
 • Webcare op social media bijhouden voor onze klanten;
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Hoe ziet een stagedag bij VYZUAL eruit?

Jouw stage bij VYZUAL is meer dan leuk! Je start jouw dag samen met ons én een kop goede koffie, thee mag natuurlijk ook. De dag kan beginnen! Je gaat eerst aan de slag met webcare/klantcontact. Er zijn verschillende berichten en reacties binnen gekomen op de social media kanalen van onze klanten. Jij houdt het klantcontact nauwkeurig bij en zorgt ervoor dat iedereen een reactie ontvangt. Check! Je bent klaar voor de volgende taak. Werven naar nieuwe klanten en opdrachten! Dit doe je doormiddel van koude acquisitie. Daarna mag je wat administratieve taken uitvoeren zoals offertes maken. Als laatste ga je nog even lekker creatief aan de slag. De Instagram stories van onze klanten mogen geplaatst worden, gooi al je creativiteit erin! De dag is alweer ten einde! Snel hè?

Wat wij van jou verwachten

 • Dat je een commerciële MBO niveau 3 opleiding volgt;
 • Je beschikt over een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige werkhouding;
 • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wat bieden wij jou?

 • Een superleuke en leerzame meewerkstage in een gezellig team;
 • Ruimte voor ontwikkeling en om jouw ideeën en initiatieven te delen.

Zie jij een meewerkstage bij VYZUAL wel zitten? We like! Stuur dan jouw CV naar info@vyzual.nl t.a.v. Ilona de Haan.

Sharing is caring!

Onze diensten

Meer blogs

5 doeltreffende SEO-tips

5 doeltreffende SEO-tips

SEO Wat is SEO? SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Door het actief toepassen van SEO zal jouw website hoger ranken in

Blog lezen
wat is seo

Wat is SEO?

Wat is SEO? De term ‘SEO’ vliegt je om de oren in het medialandschap en het lijkt wel alsof je niet meer zonder kunt. Elke

Blog lezen