fbpx Skip to content

Stage vacature: Medewerker marketing en communicatie

Ben jij creatief, communicatief vaardig en commercieel sterk? Perfect! Volg jij een MBO niveau 4 opleiding in marketing en/of communicatie en ben jij op zoek naar een toffe stageplek? WE ARE LOOKING FOR YOU! šŸ˜‰

Wie zijn wij?

Wij zijn VYZUAL, een Branding Agency in Teuge. Bij VYZUAL verzorgen we de totale branding Ć©n marketing voor bedrijven van A tot Z. We ontwerpen websites en webshop, beheren social media kanalen, zetten campagnes op, zijn gespecialiseerd in SEO, schrijven toffe blogs, ontwerpen flyers, visitekaartjesā€¦you name it! Ons team bestaat uit creatieve meiden die een passie hebben voor branding en marketing. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met zowel online als offline branding en marketing!

Wie ben jij?

Als medewerker marketing en communicatie assisteer je bij het opstellen van operationele plannen binnen het marketing- en communicatiebeleid. Je assisteert bij het onderzoeken van de markt en zet daarbij zelf onderzoeken op die je ook uitvoert. Daarnaast ondersteun je de marketing afdeling bij de online en offline marketing- en communicatieactiviteiten. Denk hierbij aan het ontwikkelen en beheren van pr-materiaal, de online belevenis van bedrijven en het redigeren van aangeleverde teksten. Je hebt een pro-actieve houding, je kan je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken, je beschikt over improvisatievermogen, je bent overtuigend, deskundig en leergierig. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Ben je ook nog gezellig? Lees dan zeker verder!

Jouw kerntaken en werkprocessen

 • Onderzoeken van de markt, marktinformatie verzamelen en operationele plannen opstellen;
 • Je acqureert (werft) klanten en/of opdrachten;
 • Onderhouden het klantcontact met onze klanten per mail en telefonisch;
 • Onderhouden van de webcare op social media voor onze klanten;
 • Online en offline marketing- en communicatieactiviteiten verzorgen;
 • Marketing- en communicatievraagstukken en oplossingen in kaart brengen;
 • Onderhouden en updaten van websites;
 • Redigeren van aangeleverde teksten;

Hoe ziet een stagedag bij VYZUAL eruit?

Jij start jouw dag samen met ons Ʃn een kop heerlijke koffie. Drink je liever thee? Dat mag natuurlijk ook. Je gaat eerst aan de slag met webcare/klantcontact. Jij houdt het klantcontact op social media en in de mail nauwkeurig bij en zorgt ervoor dat iedereen een reactie ontvangt. Check! Je bent klaar voor de volgende opdracht. Je gaat samen met onze online marketeer aan de slag met online en offline marketing- en communicatieactiviteiten. Er mogen social media posts ingepland worden en jouw ideeƫn zijn welkom! Daarna worden er blogs en SEO teksten geschreven, deze teksten mag jij gaan redigeren. Als laatste ga je nog even lekker creatief aan de slag. De Instagram stories van onze klanten mogen geplaatst worden. Laat jouw creativiteit de vrije loop! Het is 17:00 uur en tijd om af te sluiten. Happy weekend!

Wat wij van jou verwachten

 • Dat je een MBO niveau 4 opleiding in marketing en/of communicatie volgt;
 • Je beschikt over een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige werkhouding;
 • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wat bieden wij jou?

 • Een superleuke en leerzame meewerkstage in een gezellig team;
 • Ruimte voor ontwikkeling en om jouw ideeĆ«n en initiatieven te delen.

Zie jij een meewerkstage bij VYZUAL wel zitten? Stuur dan jouw CV naar info@vyzual.nl t.a.v. Ilona de Haan. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Sharing is caring!

Onze diensten

Meer blogs