fbpx Skip to content

Team

Wij staan voor persoonlijk contact en korte lijnen, zetten net even dat ene stapje extra, denken graag met je mee en geven je graag advies over je ideeën. Een team van zes ambitieuze en creatieve dames die jouw merk of bedrijf gaan voorzien van krachtig grafische vormgeving, maatwerk website/webshop en pakkende content.

Onze toppers

ILONA

Eigenaar

SHARON

Copywriter

Sam

Content creator

Leonie

Grafisch vormgever/webdesigner

IRIS

Social media marketeer

Naomi

Social media marketeer

Amber

Videograaf

ESRA

Stagiaire grafisch vormgeving

Over ons

In 2015 ben ik, Ilona de Haan, gestart met MediaChick. Na 5 jaar was het bedrijf enorm gegroeid en was ik niet meer de enige chick binnen het bedrijf. Time for a change! In 2020 is MediaChick getransformeerd naar VYZUAL. Hetzelfde bedrijf met hetzelfde aanbod, máár met een groter team. Stuk voor stuk creatieve meiden die een passie hebben voor branding en marketing. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met zowel online als offline branding en marketing!

Bij VYZUAL verzorgen we de totale branding én marketing voor bedrijven van A tot Z. We ontwerpen websites en webshop, beheren social media kanalen, schrijven sterke SEO-teksten en toffe blogs, ontwerpen flyers, visitekaartjes, you name it!