fbpx Skip to content

Het team

Wij zijn VYZUAL, een Branding Agency in Teuge. Bij VYZUAL verzorgen we de totale branding én marketing voor bedrijven van A tot Z. We ontwerpen websites en webshop, beheren social media kanalen, zetten campagnes op, zijn gespecialiseerd in SEO, schrijven toffe blogs, ontwerpen flyers, visitekaartjes, you name it!

ONZE TOPPERS

ILONA

De eigenaar van VYZUAL. Haar passie is het bouwen van websites en webshops en dat heeft ze inmiddels al zo'n 75 x gedaan.

SHARON

Onze kanjer op het gebied van Social Media en copywriting. Door haar inlevingsvermogen kan zij voor diverse branches content creëren.

KIM

Deze creatieveling snapt wat onze klanten willen en weet dit heel goed te vertalen in haar grafische ontwerpen als logo's en flyers.

RACHEL

In juli 2018 afgestudeerd aan de Fotovakschool en houdt van een uitdaging, deze vindt ze in de product- en bedrijfsfotografie.

AMBER

Na een aantal jaar achter de schermen te hebben gewerkt in de TV-wereld, focust ze zich nu op video's voor het bedrijfsleven.

OVER ONS

In 2015 ben ik, Ilona de Haan, gestart met MediaChick. Na 5 jaar is het bedrijf enorm gegroeid en was ik niet meer de enige chick binnen het bedrijf. Time for a change! In 2020 is MediaChick getransformeerd naar VYZUAL. Hetzelfde bedrijf met hetzelfde aanbod, máár met een groter team. Stuk voor stuk creatieve meiden die een passie hebben voor branding en marketing. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met zowel online als offline branding en marketing!