fbpx Skip to content

TESTIMONIAL VIDEO LATEN MAKEN

testimonial video

Klantreviews zijn goud waard! Testimonial video’s zijn ervaringen en/of uitspraken van klanten. Deze video’s werken supergoed bij het aanprijzen van jouw bedrijf. Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de onderstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen. Mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

BASIC

499
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 2 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes

PRO

1299
8 uur op locatie
12 uur montage tijd
Filmische montage
4K 5 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
Grafische elementen
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes

PRO+

1599
12 uur op locatie
16 uur montage tijd
Filmische montage
4K 10 minuten
Kleurcorrectie
Logo integratie
Tekst integratie
Grafische elementen
Ondertiteling
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Tweede cameraman

MEER WETEN?

Waarom zou je tevreden klanten niet onder de aandacht brengen in een toffe testimonial video? Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten we met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

TESTIMONIAL VIDEO LATEN MAKEN

Wanneer een verkoper een product aanprijst, komt dat niet altijd geloofwaardig over en denken we al snel dat het een verkooptruck is. Een oprechte opmerking of leuke ervaring van een klant daarentegen, doet het wel goed! Maar gewoon een klant met een mooi verhaal filmen is niet genoeg. Het verhaal van de klant moet persoonlijk zijn, een eigen ervaring en geen verkooppraatje. Het ideale aan testimonial filmpjes is dat je het kan delen op alle social media kanalen. Dit genereert overigens ook mond-tot-mond reclame en het zet de kijkers aan tot actie.  Het is belangrijk dat de testimonial video’s professioneel gefilmd en nabewerkt worden voor een betrouwbare en vakkundige uitstraling. Ook moet de identiteit van het bedrijf naar voren komen in de video, want daar draait het tenslotte om. Wij, bij VYZUAL, kunnen je daarbij helpen.

Naast het filmen zorgen wij ook voor de juiste nabewerking. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw testimonial video tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd zodat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo word je gelijk herkent door de kijker. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de productvideo. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen. Met de juiste digitale aanlevering heb jij een effectieve testimonial video die je kan delen op alle denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de video helemaal is zoals gewenst!

De voordelen van een testimonial video laten maken voor jouw bedrijf:

  • Met een testimonial video vergroot je het vertrouwen in jouw bedrijf, product of dienst.
  • Geeft informatie op een toegankelijke manier.
  • Je zet jouw bedrijf op een positieve manier op de kaart.

Testimonial video laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!