Wij zijn VYZUAL! Een branding agency voor online en offline branding. Wij maken mooie dingen op het gebied van webdesign, webdevelopment, grafische vormgeving, fotografie, video, social media en copywriting. Wegens groei zijn wij op zoek naar een allround medewerker!

Woon jij in de omgeving van Apeldoorn of Deventer? Ben je op zoek naar een leuke baan in een groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een leergierige allround medewerker. Jij bent iemand die beschikt over diverse vaardigheden in verschillende vakgebieden. Iemand die houdt van plannen, graag gestructureerd werkt, de telefoon oppakt, mailtjes beantwoord, zaken organiseert, blogs online plaatst, social media bijwerkt, inkoop- en verkoopfacturen kan verwerken en nog veel meer andere leuke taken. Als allround medewerker krijg je een afwisselende baan, waarin je zelf je taken mag plannen. Je hoeft geen ervaring in een specifiek vakgebied te hebben, want jij bent een alleskunner en iets dat voor jou onbekend is, leer je graag! Je komt 16 uur per week werken verdeeld over vier ochtenden. Kortom een superleuke en afwisselende allround functie op een gezellig kantoor!

Jij hebt hier overal wel een beetje kennis van of je wil het graag leren:
– E-mailen
– Bellen
– Whatsappen
– WordPress
– Social Media
– Photoshop
– Administratie
– Boekhouding

Functie-eisen
– Mbo- en/of Hbo-opleiding gevolgd en afgerond
– Iemand die mee wil groeien met het bedrijf
– Een meedenker en een groepswerker die tevens zelfstandig kan werken
– Iemand die begrijpt dat sommige saaie klusjes ook gewoon moeten gebeuren
– Sterk in Nederlands én Engels

Wat krijg je ervoor terug?
– Salaris, natuurlijk! Afhankelijk van leeftijd, opleiding, ervaring en prestaties
– Vrije dagen en vakantiegeld
– Een functie in een klein maar gezellig team waarin ruimte wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling
– Een leuke werkplek in het mooie Teuge!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Mail dan je CV en motivatie vóór 1 november naar info@vyzual.nl t.a.v. Ilona de Haan.