fbpx Skip to content

VIDEO-INTERVIEW LATEN MAKEN

video-interview

Er zijn verschillende soorten video-interviews mogelijk. Afhankelijk van jouw doel kan een video-interview relevant zijn voor jouw bedrijf. Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de onderstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen. Mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

BASIC

499
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 2 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes
Tekst integratie
Grafische elementen

PRO

1299
8 uur op locatie
12 uur montage tijd
Filmische montage
4K 5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes
Tekst integratie
Grafische elementen

PRO+

1599
8 uur op locatie
16 uur montage tijd
Filmische montage
4K 10 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Tekst integratie
Grafische elementen
Ondertiteling
Voice over max. 1000 woorden

MEER WETEN?

Wil je voor jouw bedrijf graag een video-interview laten maken? Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

VIDEO-INTERVIEW LATEN MAKEN

Met een video-interview trakteer je jouw doelgroep op inhoudelijke en relevante content. Deze content kan ingezet worden op diverse social media kanalen zoals Instagram en Facebook. Maar kan ook gedeeld worden op LinkedIn, een informatief en zakelijk platform. Wil je het op de website gebruiken? Dat kan ook! Tijdens een interview wordt er een inspirerend verhaal vertelt of een zakelijk verhaal over een bepaald vakgebied. Als je dit professioneel aanpakt wil je natuurlijk ook dat dit op professionele wijze gefilmd wordt. Bij VYZUAL kun je een video-interview laten maken.  Een video-interview kan op iedere gewenste locatie gefilmd worden. In het bedrijf zelf of op een externe locatie. Wil jij graag een video-interview laten maken? Met perfect beeld en geluid? Dat kan geregeld worden!

Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw video tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo of pakkende voice-over word je gelijk herkent door de kijker. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de productvideo. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen. Met de juiste digitale aanlevering heb jij een effectieve productvideo die je kan delen op alle denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verwerken de feedback tot de productvideo’s helemaal zijn zoals gewenst!

De voordelen van een video-interview laten maken voor jouw bedrijf:

  • Je kunt een video-interview delen op diverse kanalen.
  • Professioneel gemonteerd, zo ontstaat er dynamiek in jouw interview.
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen.

Video-interview laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!