fbpx Skip to content

VIDEOGRAAF INHUREN

VIDEO

Wil jij graag een professionele bedrijfsvideo laten maken? Bij VYZUAL kun je verschillende bedrijfsvideo’s laten maken. Een aftermovie die de juiste snaren weet te raken en bij iedereen in de smaak valt? Of toffe social media video’s die het aantal volgers een boost geeft? Mail of bel ons dan gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de bovenstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen.

WAT WIJ DOEN

Bedrijfsvideo
Promotiefilm
Social Media
Aftermovie
Productvideo
Interview
Wervingsvideo
Instructievideo
Testimonial video

MEER WETEN?

Jouw gave evenement steeds opnieuw herbeleven of een prachtig product optimaal in de kijker spelen? Dan is een bedrijfsvideo laten maken het antwoord. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

VIDEOGRAAF INHUREN

Een videograaf inhuren voor een bedrijfsvideo? Een bedrijfsvideo laten maken is de perfecte manier om je in de kijker te spelen bij nieuwe en bestaande klanten. Met een bedrijfsvideo kun je klanten informeren, amuseren, inspireren, loyaliteit opbouwen en effectief een imago communiceren. Je kunt makkelijk en professioneel je verhaal vertellen en een goed gevoel overbrengen. Bedrijfsvideo’s zijn relevanter dan ooit, nu iedereen online zichtbaar wil zijn. Daarom is een videograaf inhuren een goede keuze!

Een bedrijfsvideo laten maken begint met opnames bij jou op locatie. Van een bedrijfsvideo tot een promotievideo, een interview of een ander soort video. Alle beelden worden op aantrekkelijke wijze gemonteerd in full HD of 4K. Zo ontstaat er een pakkend verhaal waar jouw doelgroep naar blijft kijken. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw bedrijfsvideo tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo ben je direct herkenbaar voor alle kijkers. Mag het een zinnetje meer zijn? Dat kan! Wij kunnen op verzoek tekst integreren in jouw video. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een slogan. Jouw doelgroep verleiden met een pakkende voice-over? In maximaal 1000 woorden vertellen we jouw kijker alles over wat hij of zij moet weten. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te passen. De juiste muziek versterkt de sfeer die jij in de bedrijfsvideo wilt uitstralen. Wij maken uitsluiten gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen.

Met de juiste digitale aanlevering straalt jouw bedrijfsvideo op YouTube, social media en alle andere denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven. Daarna verwerken wij de feedback en is jouw gewenste video ready to launch!

De voordelen van een videograaf inhuren voor jouw bedrijf:

  • Met bedrijfsvideo’s laat je jouw bedrijfsidentiteit zien
  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen

Wat is er o.a. mogelijk?
Bedrijfsvideo laten maken
Promotiefilm laten maken
Aftermovie laten maken
Social media video’s laten maken
Productvideo laten maken
Interview laten maken
Wervingsvideo laten maken
Instructievideo laten maken
Testimonial video laten maken

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!