fbpx Skip to content

Videograaf inhuren

Wij maken professionele bedrijfsvideo’s.

Heb je zelf niet de juiste tools in huis voor een professionele video? Wij maken graag voor jou een aftermovie, bedrijfsvideo, instructievideo’s, productvideo of een social media video.

Videograaf inhuren

Een aftermovie die de juiste snaren weet te raken en bija iedereen in de smaak valt? Of toffe social media video’s die het aantal volgers een boost geeft? Mail of bel ons dan gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de bovenstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen.

Een videograaf inhuren voor een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo laten maken is de perfecte manier om je in de kijker te spelen bij nieuwe en bestaande klanten. Met een bedrijfsvideo kun je klanten informeren, amuseren, inspireren, loyaliteit opbouwen en effectief een imago communiceren. Je kunt makkelijk en professioneel je verhaal vertellen en een goed gevoel overbrengen. Bedrijfsvideo’s zijn relevanter dan ooit, nu iedereen online zichtbaar wil zijn. Daarom is een videograaf inhuren een goede keuze!

Een bedrijfsvideo laten maken begint met opnames bij jou op locatie. Van een bedrijfsvideo tot een promotievideo, een interview of een ander soort video. Alle beelden worden op aantrekkelijke wijze gemonteerd in full HD of 4K. Zo ontstaat er een pakkend verhaal waar jouw doelgroep naar blijft kijken. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw bedrijfsvideo tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd omdat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo ben je direct herkenbaar voor alle kijkers. Mag het een zinnetje meer zijn? Dat kan! Wij kunnen op verzoek tekst integreren in jouw video. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een slogan. Jouw doelgroep verleiden met een pakkende voice-over? In maximaal 1000 woorden vertellen we jouw kijker alles over wat hij of zij moet weten. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te passen. De juiste muziek versterkt de sfeer die jij in de bedrijfsvideo wilt uitstralen. Wij maken uitsluiten gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen.

Met de juiste digitale aanlevering straalt jouw bedrijfsvideo op YouTube, social media en alle andere denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven. Daarna verwerken wij de feedback en is jouw gewenste video ready to launch!

De voordelen van een videograaf inhuren voor jouw bedrijf:

  • Met bedrijfsvideo’s laat je jouw bedrijfsidentiteit zien
  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen

Wat is er o.a. mogelijk?
Bedrijfsvideo laten maken
Promotiefilm laten maken
Aftermovie laten maken
Social media video’s laten maken
Productvideo laten maken
Interview laten maken
Wervingsvideo laten maken
Instructievideo laten maken
Testimonial video laten maken

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.