fbpx

Voordelen van de Power Editor

Het eerste wat ik je graag wil zeggen is stop met de knop BERICHT PROMOTEN vanuit je tijdlijn. Dit is eigenlijk grof gezegd geldklopperij van Facebook en dit gaat niet bijdragen aan een goede advertentie. Gebruik daarom de Power Editor, waarom? Dat leg ik je hieronder in een paar voordelen

Het eerste wat ik je graag wil zeggen is stop met de knop BERICHT PROMOTEN vanuit je tijdlijn. Dit is eigenlijk grof gezegd geldklopperij van Facebook en dit gaat niet bijdragen aan een goede advertentie. Gebruik daarom de Power Editor, waarom? Dat leg ik je hieronder in een paar voordelen uit.

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook is een manier om met weinig budget een groot publiek te bereiken. Wij als gebruikers laten allerlei gegevens achter aan Facebook waardoor Facebook ons leert kennen. Met die gegevens kunnen zij de adverteerder helpen om de juiste doelgroep te bereiken. Om te adverteren op Facebook kan je gebruik maken van Facebook Ads maar ik geef toch echt voorkeur aan Facebook Power Editor.

1 Dupliceren

Het meest handige is dat je advertenties met 1 klik kan dupliceren, wanneer je dus meer advertenties wil maken om te testen is dit zo gedaan, dat scheelt tijd!

2 Overzichtelijk

Het tweede voordeel is dat alles heel overzichtelijk is, zo kan je zien welke campagne actief is, afgelopen is etc. en dat dan heel handig onder elkaar.

3 Offline bewerken

In de Power Editor kan je advertenties offline bewerken en klaarzetten, daarna kan je ze in een keer uploaden naar Facebook

4 Nieuwste updates

De gebruikers van de Power Editor ontvangen als eerste de nieuwste updates wanneer Facebook een nieuwe functie aan de advertentie mogelijkheden toevoegt. Ps, wanneer je je instellingen op Engels zet krijg je ze nog eerder!

5 Het is gratis!

Ja echt waar! Facebook Power Editor is helemaal gratis! Wat wel belangrijk is om te weten is dat het alleen kan vanuit Google Chrome.

Klik hier om de Power Editor te openen.

Onze diensten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder vind je al onze diensten.

Bedrijfsnaam laten ontwerpen 
Logo laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen
Grafische vormgeving
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsvideo’s
Website laten maken
Webshop laten maken
SEO teksten laten schrijven
Blog laten schrijven
Social Media uitbesteden
Social Media campagne uitbesteden

Ilona

Vond je deze blog interessant?

Onze digital marketeer schrijft maandelijks interessante blogs vol met waardevolle informatie en tips over branding, webdevelopment en online marketing!

Nieuwste blogs