fbpx

Waarom een bedrijfsfotograaf inhuren?

Waarom een bedrijfsfotograaf inhuren? Show de identiteit van jouw bedrijf en profiteer van de voordelen van eigen content. Bedrijfsfotografie kent verschillende soorten fotografie. Van productfoto’s tot sfeerfoto’s, lifestyle foto’s, foto’s voor een social media beeldbank en zakelijke portretfoto’s. Iedere soort foto straalt een andere sfeer uit en heeft een ander

Waarom een bedrijfsfotograaf inhuren? Show de identiteit van jouw bedrijf en profiteer van de voordelen van eigen content. Bedrijfsfotografie kent verschillende soorten fotografie. Van productfoto’s tot sfeerfoto’s, lifestyle foto’s, foto’s voor een social media beeldbank en zakelijke portretfoto’s. Iedere soort foto straalt een andere sfeer uit en heeft een ander doel. Heb je bijvoorbeeld productfoto’s nodig? Dan wordt dit uiteraard anders in beeld gebracht dan sfeer- en lifestyle foto’s of portretfoto’s. Een professionele bedrijfsfotograaf heeft daar kijk op en weet precies wat er nodig is om goede en professionele bedrijfsfoto’s te schieten. Houden de kosten jou tegen om een bedrijfsfotograaf in te huren? Dat snappen wij, het is een investering, maar het verdient zichzelf ook dubbel en dwars terug. Je kunt bij ons een goede en professionele bedrijfsfotograaf inhuren, onze fotograaf zorgt voor het perfecte plaatje van jouw bedrijf. Show them what you got!

Waarom een bedrijfsfotograaf inhuren?

Beeld zegt meer dan duizend woorden, zeker als het gaat om mooie, professionele content van hoogwaardige kwaliteit. Daar wordt toch iedereen blij van? Inclusief jouw websitebezoekers, Instagramvolgers en potentiële klanten. Wij zien helaas dat er nog veel bedrijven zijn die gebruiken maken van stockfoto’s. Dat vinden wij zó jammer. Waarom? Omdat stockfoto’s het bereik van jouw bedrijf op social media behoorlijk naar beneden drukt, maar daar zijn veel mensen zich niet van bewust. Daarnaast zorgen stockfoto’s voor een hogere bounce rate op je website. Bounce rate is het percentage bezoekers dat je website verlaat zonder door te klikken naar andere pagina’s op je website. Dit wil je natuurlijk voorkomen, je wilt dat jouw webistebezoekers blij worden van jouw website en acties uitvoeren. Persoonlijke content waarop jij jouw bedrijf, competenties en medewerkers showt, dáár scoor je likes en leads mee. Met eigen en persoonlijke content onderscheid jij je van jouw concurrenten, wek je het vertrouwen van jouw potentiële klanten én genereer je meer websitebezoekers en leads. Win-win!

Zeg nou zelf? Een gezellige foto tijdens werktijd of een Vrijmibo met collega’s is aantrekkelijker op je vacaturepagina dan alleen suffe teksten. Gave foto’s van toffe opdrachten, de leukste werknemers, gezellige borrels, tips en inspiratie. Dát willen jouw volgers zien! Vergeet de foto’s ook niet te delen op je website en in je blogs. Zo komt het bedrijf persoonlijk en betrouwbaar over. Met eigen content groeit jouw bedrijf vele malen sneller dan wanneer je stockfoto’s gebruikt. Het is een investering, maar ook zeker een onderscheidende visuele strategie die je boodschap versterkt en zich uiteraard ook weer terug gaat verdienen. Waar wacht je nog op!?

Voordelen bedrijfsfotograaf inhuren

  • Met bedrijfsfoto’s laat je jouw bedrijfsidentiteit zien;
  • Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent;
  • Professionele content trekt potentiële klanten en wekt vertrouwen;
  • De bedrijfsfoto’s kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden.

Bij VYZUAL kun je een professionele bedrijfsfotograaf inhuren. Wij bieden diverse fotografie-pakketten aan, sluiten de pakketten niet aan op jouw wensen? Mail of bel ons dan gerust om de mogelijkheden te bespreken. Ben je benieuwd naar meer interessante en informatieve blogs? Neem dan een kijkje op onze blogpagina.

Ilona

Vond je deze blog interessant?

Onze digital marketeer schrijft maandelijks interessante blogs vol met waardevolle informatie en tips over branding, webdevelopment en online marketing!

Nieuwste blogs