fbpx

Een website laten maken; wat kost het?

Tegenwoordig kun je heel makkelijk zelf een website bouwen. Wat mensen echter niet weten is dat er heel wat kennis nodig is om een website technisch goed in elkaar te zetten. En dan hebben we het nog niet eens over de vindbaarheid! Het zou ontzettend zonde zijn als jouw website

Tegenwoordig kun je heel makkelijk zelf een website bouwen. Wat mensen echter niet weten is dat er heel wat kennis nodig is om een website technisch goed in elkaar te zetten. En dan hebben we het nog niet eens over de vindbaarheid! Het zou ontzettend zonde zijn als jouw website er – na heel wat uren – oké uitziet, maar totaal niet gevonden wordt door jouw klanten. Wij nemen deze taak graag van je over en ontwerpen een website die goed bij jouw bedrijf past. We verzorgen de hosting, maken het AVG-proof en zorgen ervoor dat je altijd goed vindbaar bent. Maar wat kost een website laten maken precies?

Wat kost een website laten maken?

Het laten maken van een website bestaat uit meerdere onderdelen. Zo heb je een ontwerp nodig wat bij jouw bedrijf en doelgroep past, moeten er foto’s gemaakt worden, zijn er teksten nodig en is het natuurlijk belangrijk dat de site goed werkt. Jouw potentiële klanten gaan jouw bedrijf eerst verkennen door de website te bekijken, dus het is belangrijk dat ze dit zonder problemen kunnen doen. Hoe professioneler jouw website eruitziet, des te meer vertrouwen zij krijgen in jouw bedrijf. Jouw website moet gaan zorgen voor omzet en daar gaan wij je bij helpen!

Website laten maken prijs en pakketten

Als je je website laat maken door VYZUAL kun je uit meerdere pakketten kiezen. Zo kun je kiezen uit het Business Start, het Business Lite of Business Pro pakket. Het verschil zit ‘m in de toegevoegde functies, maar elke site die wij afleveren is compleet en zit technisch goed in elkaar. Deze past altijd goed bij jouw bedrijf en zorgt ervoor dat je gezien wordt door jouw beoogde doelgroep. Wil je graag nog wat extra opties toevoegen of heb je een ander idee in je hoofd? Vraag dan gelijk een offerte op maat aan, dan maken we ook een aangepaste prijs die bij jouw wensen past!

Naast de kosten voor de website zelf, zal je ook kosten maken voor de hosting van je website. Daarbij zijn de kosten nog uit te breiden met bijvoorbeeld AVG en service en onderhoud. Hieronder een overzicht van de kosten.

Website ± € 1000,-
Hosting ± € 75,- (jaarlijkse kosten)
AVG ± € 100,- (jaarlijkse kosten)
Service en onderhoud ± € 300,- (jaarlijkse kosten)

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een offerte, krijg je van ons eerst een vragenlijst opgestuurd. Hierin geef je alle opties aan die je graag in jouw nieuwe website wil laten verwerken, op basis daarvan kunnen wij een totaalbeeld schetsen van de werkzaamheden. Wil je bijvoorbeeld ook mooie sfeerbeelden voor op je website of zou je graag een introductievideo willen laten maken? Je kunt je ideeën altijd aan ons voorleggen en wie weet komen we samen tot een mooie creatie!

Na jouw akkoord gaan wij aan de slag en leveren de eerste versie aan. Jij kunt deze uitvoerig bekijken en je feedback geven. Word je website vernieuwd? Dan zetten we jouw oude site offline, maken er een back-up van als je dat wilt en we zorgen ervoor dat de verhuizing in gang gezet wordt. Wat we van jou verwachten? Dat je lekker achteroverleunt en je geen zorgen maakt! Voor je het weet staat jouw nieuwe website live en kun je zelf aan de slag om die getekende offertes binnen te halen. Jouw succes is ons succes!

Wil je meer info over het laten maken van een website, tips voor het laten bouwen van een website of wil je direct een offerte opvragen? Neem direct contact met ons op en geef ons een mooie uitdaging!

Ilona

Vond je deze blog interessant?

Onze digital marketeer schrijft maandelijks interessante blogs vol met waardevolle informatie en tips over branding, webdevelopment en online marketing!

Nieuwste blogs