fbpx Skip to content

Webshop

Ben jij van plan om producten online te verkopen of doe je dit al en kan jouw webshop wat vernieuwing gebruiken? Je kunt een volledig nieuwe webshop laten maken door VYZUAL! Het is ontzettend belangrijk dat jouw webshop er professioneel, betrouwbaar en toegankelijk uitziet. Daarnaast is het wel zo handig als jij de webshop aan de achterkant gemakkelijk kunt beheren als deze eenmaal live is. 

Wij leveren een volledige webshop af waar jij makkelijk mee kunt werken, welke er visueel aantrekkelijk uitziet en ook nog eens goed werkt. Wij gebruiken hiervoor het gebruiksvriendelijke CMS-systeem WordPress in combinatie met het e-commerce platform WooCommerce. Zo kun je zelf je shop eenvoudig beheren zonder dat hier technische kennis voor nodig is.

Prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan!

E-COMMMERCE START

1299
CMS WordPress
AVG Proof
WooCommerce shop
Voorraadbeheer
Onbepert aantal producten
Onbeperkt aantal categorieën
Mobile responsive
Social Media icons
6 pagina's (bijv. contact, klantenservice, over ons)
Contactformulier
Betaalmodule (bijv. iDeal)
Verzendmethoden integratie
Automatische factuur, creditnota en pakbon
Custom e-mailteksten
Google Analytics
SEO (optioneel)

E-COMMERCE PRO

1999
CMS WordPress
AVG Proof
WooCommerce shop
Voorraadbeheer
Onbepert aantal producten
Onbeperkt aantal categorieën
Mobile responsive
Social Media icons
8 pagina's (bijv. contact, klantenservice, over ons)
Contactformulier
Betaalmodule (bijv. iDeal)
Verzendmethoden integratie
Automatische factuur, creditnota en pakbon
Custom e-mailteksten
Google Analytics
SEO (optioneel)
WhatsApp chat
Instagram feed
Nieuwsbrief integratie
Teksten klantenservice pagina's
Custom shop
Custom categoriepagina
Custom productpagina
Custom filter opties

DOOR ONS ONTWORPEN

Webshop laten maken

Verspil geen kostbare tijd

We zien vaak ondernemers die zelf een eigen webshop maken of dit proberen, maar er niet uitkomen en dus met een niet werkende shop blijven zitten. Het kost veel meer tijd dan ze gedacht hadden en geven halverwege op. Wanneer dit niet lukt gaat er veel tijd en geld verloren, die je ook had kunnen spenderen aan het verkopen van je producten. Ontzettend zonde van jouw moeite en waarschijnlijk moet een webbouwer helemaal opnieuw beginnen. Start daarom direct goed en neem contact met ons op! Wij maken jouw shop volledig naar jouw wens en beloven hierbij dat we geen standaard thema gebruiken. 70+ bedrijven gingen je al voor, dus waar wacht je nog op?!

De voordelen van een webshop laten maken door VYZUAL

Een webshop die door VYZUAL wordt gemaakt kan al binnen twee weken online staan! Wij werken met het CMS-systeem WordPress, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Hierdoor kan de shop geheel worden gepersonaliseerd en is iedere webshop die wij maken uniek. Een shop is altijd responsive en er zijn ook SEO-opties mogelijk. Wij gaan voor jou door tot het gewenste resultaat is behaald! Zo heb je dus altijd een webshop waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijf goed vertegenwoordigd. Wij maken de shop op een gestructureerde manier en houden duidelijke communicatie over het proces met jou. Wij helpen jou om je ideeën en dromen om te zetten tot een mooie shop.

Jouw bestaande WordPress webshop laten aanpassen

Ben je nu wel al gestart met als resultaat een slecht werkende webshop? Schaam je niet en klop bij ons aan voor hulp. Wellicht is de oplossing erg makkelijk en kun je er snel mee aan de slag. Heb je al een goedlopende webshop, maar vind je dat deze wat aanpassingen kan gebruiken? Je kunt natuurlijk ook je huidige WordPress webshop laten aanpassen bij ons. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe shop of naar aanpassingen in een bestaande WordPress webshop, maakt voor ons niet uit. Wij kunnen uiteraard beide voor je realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden over het aanpassen van jouw webshop.

Het verschil tussen een webshop en een website

Het bouwen van een webshop gaat nét even iets anders dan het bouwen van een website. Het voornaamste doel van een webshop is om producten en/of diensten online te verkopen. Een shop is dus een online winkel. Het voordeel van een shop is dat je bijna oneindig veel mensen uit jouw doelgroep kunt bereiken. Het voornaamste doel van een website is om als particulier of bedrijf, mensen te informeren over producten, diensten, en contactgegevens.

Waarom het CMS-systeem WordPress en WooCommerce?

Wanneer je door ons een webshop laat maken, wordt dit in WordPress gedaan i.c.m. WooCommerce (het e-commerce platform van WordPress). WordPress is een erg gebruiksvriendelijk programma. Wanneer je als eigenaar van de shop makkelijk en snel iets wilt aanpassen hoef je dit niet per se uit te besteden. Met WordPress CMS kun je kleine aanpassingen gewoon zelf doen! Je kunt bijvoorbeeld foto’s toevoegen of teksten aanpassen als je dit nodig vindt. Hier hoef je echt geen uitgebreide technische kennis voor te hebben. WordPress is bovendien ook nog eens erg SEO vriendelijk.

Wil jij toch liever een website? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt hier alles over het laten maken van een website.

Een webshop in combinatie met SEO

Wil je beter scoren in Google? Dan verzorgen wij graag jouw SEO (Search Engine Optimalization). Dit houdt in dat jouw webshop wordt geoptimaliseerd om zo goed mogelijk gevonden te worden in Google. Hierdoor komen meer bezoekers op jouw shop, wat zorgt voor verbetering van de naamsbekendheid van je bedrijf of merk en natuurlijk krijg je zo ook meer klanten. Wij verzorgen ook SEO-teksten voor bestaande webshops.

AVG-proof

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacywet, de AVG (Algemene Vordering Gegevensbescherming). Voor ondernemers brengt dit veel extra juridische verplichtingen en privacy gerichte taken met zich mee. Het “AVG-proof” maken van een webshop is niet voor iedereen even makkelijk en daarom kunnen wij jouw webshop AVG-proof opleveren. Zo weet jij zeker dat dit soort zaken goed geregeld zijn en dat je er niet meer naar hoeft om te kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!