fbpx

Webshop laten maken

Wij maken goedwerkende webshops zodat jij kan gaan verkopen! Dus ben jij klaar om te verkopen? Of heeft je huidige webshop een upgrade nodig? Kies dan voor een custom made webshop door VYZUAL.

Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Social media kanalen in beheer
0 +

Wat houdt een webshop laten maken in?

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor Ilona?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Webshop laten maken

Ben jij van plan om producten online te verkopen of doe je dit al en kan jouw webshop wat vernieuwing gebruiken? Je kunt een volledig nieuwe webshop laten maken door Vyzual! Het is ontzettend belangrijk dat jouw webshop er professioneel, betrouwbaar en toegankelijk uitziet. Daarnaast is het wel zo handig als jij de webshop aan de achterkant gemakkelijk kunt beheren als deze eenmaal live is. Vyzual levert een volledige webshop af waar jij makkelijk mee kunt werken, welke er visueel aantrekkelijk uitziet en ook nog eens goed werkt. Wij gebruiken hiervoor het gebruiksvriendelijke CMS-systeem WordPress in combinatie met het e-commerce platform WooCommerce. Zo kun je zelf je shop eenvoudig beheren zonder dat hier technische kennis voor nodig is.

Verspil geen kostbare tijd

We zien vaak ondernemers die zelf een eigen webshop maken of dit proberen, maar er niet uitkomen en dus met een niet werkende shop blijven zitten. Het kost veel meer tijd dan ze gedacht hadden en geven halverwege op. Wanneer dit niet lukt gaat er veel tijd en geld verloren, die je ook had kunnen spenderen aan het verkopen van je producten. Ontzettend zonde van jouw moeite en waarschijnlijk moet een webbouwer helemaal opnieuw beginnen. Start daarom direct goed en neem contact met ons op! Wij maken jouw shop volledig naar jouw wens en beloven hierbij dat we geen standaard thema gebruiken. 70+ bedrijven gingen je al voor, dus waar wacht je nog op?!

De voordelen van een webshop laten maken door VYZUAL

Een webshop die door VYZUAL wordt gemaakt kan al binnen twee weken online staan! Wij werken met het CMS-systeem WordPress, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Hierdoor kan de shop geheel worden gepersonaliseerd en is iedere webshop die wij maken uniek. Een shop is altijd responsive en er zijn ook SEO-opties mogelijk. Wij gaan voor jou door tot het gewenste resultaat is behaald! Zo heb je dus altijd een webshop waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijf goed vertegenwoordigd. Wij maken de shop op een gestructureerde manier en houden duidelijke communicatie over het proces met jou. Wij helpen jou om je ideeën en dromen om te zetten tot een mooie shop.

Jouw bestaande WordPress webshop laten aanpassen

Ben je nu wel al gestart met als resultaat een slecht werkende webshop? Schaam je niet en klop bij ons aan voor hulp. Wellicht is de oplossing erg makkelijk en kun je er snel mee aan de slag. Heb je al een goedlopende webshop, maar vind je dat deze wat aanpassingen kan gebruiken? Je kunt natuurlijk ook je huidige WordPress webshop laten aanpassen bij ons. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe shop of naar aanpassingen in een bestaande WordPress webshop, maakt voor ons niet uit. Wij kunnen uiteraard beide voor je realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden over het aanpassen van jouw webshop.

Het verschil tussen een webshop en een website

Het bouwen van een webshop gaat nét even iets anders dan het bouwen van een website. Het voornaamste doel van een webshop is om producten en/of diensten online te verkopen. Een shop is dus een online winkel. Het voordeel van een shop is dat je bijna oneindig veel mensen uit jouw doelgroep kunt bereiken. Het voornaamste doel van een website is om als particulier of bedrijf, mensen te informeren over producten, diensten, en contactgegevens.

Waarom het CMS-systeem WordPress en WooCommerce?

Wanneer je door ons een webshop laat maken, wordt dit in WordPress gedaan i.c.m. WooCommerce (het e-commerce platform van WordPress). WordPress is een erg gebruiksvriendelijk programma. Wanneer je als eigenaar van de shop makkelijk en snel iets wilt aanpassen hoef je dit niet per se uit te besteden. Met WordPress CMS kun je kleine aanpassingen gewoon zelf doen! Je kunt bijvoorbeeld foto’s toevoegen of teksten aanpassen als je dit nodig vindt. Hier hoef je echt geen uitgebreide technische kennis voor te hebben. WordPress is bovendien ook nog eens erg SEO vriendelijk.

Wil jij toch liever een website? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt hier alles over het laten maken van een website.

 

Een webshop in combinatie met SEO

Wil je beter scoren in Google? Dan verzorgen wij graag jouw SEO (Search Engine Optimalization). Dit houdt in dat jouw webshop wordt geoptimaliseerd om zo goed mogelijk gevonden te worden in Google. Hierdoor komen meer bezoekers op jouw shop, wat zorgt voor verbetering van de naamsbekendheid van je bedrijf of merk en natuurlijk krijg je zo ook meer klanten. Wij verzorgen ook SEO-teksten voor bestaande webshops.

AVG-proof

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacywet, de AVG (Algemene Vordering Gegevensbescherming). Voor ondernemers brengt dit veel extra juridische verplichtingen en privacy gerichte taken met zich mee. Het “AVG-proof” maken van een webshop is niet voor iedereen even makkelijk en daarom kunnen wij jouw webshop AVG-proof opleveren. Zo weet jij zeker dat dit soort zaken goed geregeld zijn en dat je er niet meer naar hoeft om te kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Heb je ook interesse in een van onze diensten van onze aangesloten zzp'ers?
Privacy