fbpx

WEBSITE LATEN MAKEN

Wij ontwerpen niet alleen een mooi webdesign maar zorgen ook voor een converterende website. Veel bedrijven richten zich alleen op het design, zodat je website er mooi uitziet. Een mooie website is natuurlijk heel fijn, maar je website moet gaan zorgen voor omzet!

Bedrijven geholpen met hun marketing
0 +
Mooie dingen mogen ontwerpen
0 +
Websites en webshops gebouwd
0 +
Social media kanalen in beheer
0 +

Wat houdt een website laten maken in?

Ilona

Welke uitdaging heb jij voor Ilona?

Vraag gerust een offerte aan om te kijken of de kosten binnen jouw budget passen.

Ons werk

Wout Bosman
Wout Bosman
Ceramicasa
Lees verder
We hebben onlangs samengewerkt met VYZUAL voor een uitgebreide rebranding van Ceramicasa. We zijn simpelweg overweldigd door het buitengewone resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze niet alleen meester zijn in hun vak, maar ook toegewijd zijn aan het begrijpen en versterken van de identiteit van hun klanten. Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was de ontwikkeling van onze nieuwe website. VYZUAL heeft met veel aandacht voor detail en creativiteit een online platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op onze merkwaarden en doelstellingen.
Elisa Sterrenberg
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Lees verder
Ruim 7 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts. Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Ivanka Olsman
Ivanka Olsman
Sfeerop3
Lees verder
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!
Lilian Krijt
Lilian Krijt
Upsa!
Lees verder
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Louis van Koevorden
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
Lees verder
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Wij geloven in maatwerk, we zullen daarom voorafgaande de offerte d.m.v. een vragenlijst inzichtelijk krijgen waar de behoefte ligt. Zodra de behoefte inzichtelijk is maken we een gedetailleerde offerte.
Naast dat wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en transparante communicatie gedurende het hele proces, hebben wij voor iedere klant een unieke aanpak, want geen enkel bedrijf of merk is hetzelfde. Ons team van jonge creatieve vrouwen heeft een unieke aanpak die wordt gecombineerd met creatieve strategieën met data-gedreven technieken om meetbare resultaten te leveren.
De vraag begrijpen wij, maar blijft altijd lastig om in te schatten. De tijd om resultaten te zien zal altijd variëren afhankelijk van de specifieke strategie en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere, zoals SEO, enkele maanden nodig heeft om hun volledige potentieel te bereiken. Hoe dan ook zetten we ons volledig in om doelstellingen te behalen en resultaten te behalen.
Wij zorgen regelmatig voor updates en rapporten. We analyseren, monitoren en optimaliseren wekelijks en houden je gewoon heel simpel via WhatsApp op de hoogte als er belangrijke onderwerpen zijn die we moeten bespreken.

Wij geloven niet in maandenlange contracten waar je aan vastzit. We vragen je alleen om de eerste 3 maanden aan onze te verbinden zodat we kunnen laten zien wat we kunnen. Daarna is alles maandelijks opzegbaar (m.u.v. hosting en avg dit is jaarlijks).

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Vraag gerust een offerte aan en we laten graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

WEBSITE LATEN MAKEN

De website van jouw bedrijf functioneert als modern visitekaartje. Als mensen meer over jou of jouw bedrijf te weten willen komen, zullen ze eerst hun grote vriend Google raadplegen. Ze worden zo naar jouw website geleid, waar ze uitvoerig onderzoek doen naar jouw diensten en kundigheid. Zelf een goed functionerende website maken die er professioneel uitziet en ook nog eens goed gevonden kan worden in Google is best een kunst. Je kunt dit daarom het beste eenmalig uitbesteden, zodat je zelf niet uren hoeft te zwoegen om uit te vogelen hoe alles werkt.

Je website laten ontwerpen door ons betekent dat wij ervoor zorgen dat deze wél makkelijk door jouzelf te beheren is. Zo hoef je ons niet steeds om advies te vragen (Maar dat mag natuurlijk wel!) als je zelf iets wilt aanpassen of content wilt toevoegen.

Wat leveren wij?

Uiteraard leveren wij een originele, professionele website welke het karakter van jouw bedrijf volledig laat zien. We werken niet met standaard thema’s, maar maken een website op maat en volledig naar jouw wensen. Je kunt na oplevering deze gemakkelijk beheren via het CMS WordPress, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Dit betekent dat je zelf je wekelijkse blogs kunt plaatsen of foto’s en teksten kan aanpassen zonder onze hulp. Heb je al een volledige website, maar kan deze een update van het design gebruiken? Dan kunnen we je site even door de wasstraat gooien en hier een moderne en gewenste twist aan geven. Zo past de site weer volledig bij jouw bedrijf en voldoet deze aan al jouw wensen. 80+ bedrijven gingen je al voor.

Waarom is een website zo belangrijk?

Een goede website laat precies zien waar jouw bedrijf of merk voor staat, maar zorgt ook voor nieuwe (potentiële) klanten. Een site gemaakt door VYZUAL is altijd op basis van de huisstijl van het bedrijf, zodat het bij het bedrijf past en een professionele uitstraling heeft. Zo lijkt je site nooit op die van een ander.

De voordelen van je website laten maken door Vyzual
  • Wij zorgen voor een converterende website, door vooraf een strategie te schrijven
  • Het werken met het CMS-systeem WordPress biedt eindeloos veel mogelijkheden. Hierdoor kan de website geheel worden gepersonaliseerd en is iedere site die wij maken uniek.
  • Jouw site is altijd responsive.
  • Kan volledig SEO-geoptimaliseerd opgeleverd worden.
  • Duidelijke communicatie en gestructureerd proces.
Jouw bestaande WordPress website laten aanpassen

Wil je je huidige WordPress site laten aanpassen? Dat kan natuurlijk ook! Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe website laten ontwerpen of naar aanpassingen in een bestaande WordPress site, wij kunnen uiteraard beide voor je realiseren.

Een webshop laten maken

Een website en een webshop zijn echt aparte producten. Het voornaamste doel van een site is om mensen te informeren. In de meeste gevallen is dit het informeren over producten, diensten, en contactgegevens vanuit bedrijven. Het voornaamste doel van een webshop is om producten en/of diensten online te verkopen.

Een website dient dus vaak als promotiemiddel en als gezicht van een particulier of bedrijf. Wil jij liever een webshop laten maken in plaats van een website? Dat kan natuurlijk ook! Een goede webshop biedt de perfecte mogelijkheid om jouw producten/diensten te verkopen en zorgt voor nieuwe (potentiële) klanten. Klik hier voor het laten maken van een webshop.

Waarom gebruiken wij het CMS-systeem WordPress?

Wij werken graag met WordPress en dat komt door verschillende redenen. WordPress is niet alleen voor ons als webdesigner erg toegankelijk en veelzijdig, maar ook voor jou als eigenaar is dit erg gebruiksvriendelijk. Het is zeer SEO vriendelijk, wat betekent dat jouw website ook nog eens goed gevonden wordt via zoekmachines als Google. Tot slot biedt het een overzichtelijke website, waar de gebruiker ook profijt van heeft

Een website laten ontwerpen die SEO-proof is

Wil jij meer naamsbekendheid, meer sales en meer bezoekers? Kortom, wil jij meer mensen bereiken met jouw site door beter te scoren in Google? Je kunt dan een site laten maken die geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google. Wij verzorgen ook SEO-teksten voor je nieuwe of bestaande site. Kies dan voor SEO teksten laten schrijven.

AVG PROOF

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacywet, de AVG (Algemene Vordering Gegevensbescherming). Voor ondernemers brengt dit veel extra juridische verplichtingen en privacy gerichte taken met zich mee. Het “AVG-proof” maken van een site is niet voor iedereen even makkelijk en daarom leveren wij jouw nieuwe website AVG proof op. Zo weet je zeker dat alles aan de wettelijke eisen voldoet en hoef je hier niet meer naar om te kijken.

Wij zijn o.a. werkzaam in:

Een website laten ontwerpen? Wij zijn werkenzaam in o.a. Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp. Maar we werken natuurlijk in de rest van Nederland.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvraag

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan waarvoor je een offerte wil ontvangen. Wij nemen dan nog even contact met je op om e.e.a. te bespreken alvorens we een offerte voor je maken. 

Waar wil je een offerte voor ontvangen?
Heb je ook interesse in een van onze diensten van onze aangesloten zzp'ers?
Privacy