fbpx Skip to content

WEBSITE LATEN MAKEN

WEBSITE

Een website laten maken zonder standaard thema maar helemaal naar jouw wens? Eenvoudig te beheren? Niet alleen mooi maar ook functioneel? Gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en goed vindbaar in Google? Die kunnen wij voor je maken!

Wij maken gebruik van het CMS WordPress en hier heb je geen technische kennis voor nodig. Zo kun je zelf een blog plaatsen, een tekst of afbeeldingen aanpassen, een nieuwe pagina maken en nog veel meer. Het beheren is dus eenvoudig!

Of wellicht heeft jouw huidige website een opfrisbeurt nodig? Ook dan kan je bij ons terecht! Wij maken jouw website helemaal naar jouw wens. 70+ bedrijven gingen je al voor.

(Een kleine selectie)

WEBSITES DOOR VYZUAL

PRIJZEN

BASIC

469
CMS WordPress
AVG Proof
Mobile responsive
Social Media icons
2 pagina's
SEO (optioneel)

LITE

549
CMS WordPress
AVG Proof
Mobile responsive
Social Media icons
6 pagina's
SEO (optioneel)
Contactformulier

PRO

649
CMS WordPress
AVG Proof
Mobile responsive
Social Media icons
6 pagina's
SEO (optioneel)
Contactformulier
Google Analytics
Instagram feed
WhatsApp chat

PRO+

699
CMS WordPress
AVG Proof
Mobile responsive
Social Media icons
8 pagina's
SEO (optioneel)
Contactformulier
Google Analytics
Instagram feed
WhatsApp chat
Nieuwsbrief integratie

Wij gaan door tot jij helemaal happy bent met het eindresultaat!

MEER WETEN?

Wil jij een website die je zelf makkelijk kan beheren? Een site die er niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel is? Mail dan gerust! Dan bespreken we samen wat er mogelijk is en kunnen we vrijblijvend een offerte voor je opstellen.

HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Ontwerp

Na akkoord op de offerte starten we met het ontwerp

Feedback

Na het aanleveren van ons ontwerp willen we graag feedback

Opleveren

Wij verwerken alle feedback en leveren het eindontwerp aan je op

WEBSITE LATEN MAKEN

Een goede website laat precies zien waar jouw bedrijf of merk voor staat, maar zorgt ook voor nieuwe (potentiële) klanten. Een site gemaakt door VYZUAL is altijd op basis van de huisstijl van het bedrijf, zodat het bij het bedrijf past en een professionele uitstraling heeft. Zo lijkt je site nooit op die van een ander.

Website laten maken bij VYZUAL, de voordelen

Het werken met het CMS-systeem WordPress biedt eindeloos veel mogelijkheden. Hierdoor kan de website geheel worden gepersonaliseerd en is iedere site die wij maken uniek. Een site is altijd responsive en er zijn ook SEO-opties mogelijk.

Een website laten maken door VYZUAL gebeurt met structuur en duidelijke communicatie. Een site laten maken is vaak een grote uitgave en daarom gaan wij door tot het gewenste resultaat is behaald! Wij helpen jou om je ideeën en dromen om te zetten tot een mooie site.

Jouw bestaande WordPress website laten aanpassen

Wil je je huidige WordPress site laten aanpassen? Dat kan natuurlijk ook! Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe website laten maken of naar aanpassingen in een bestaande WordPress site. Wij kunnen uiteraard beide voor je realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Een webshop laten maken

Wil jij liever een webshop laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Een goede webshop biedt de perfecte mogelijkheid om jouw producten/diensten te verkopen en zorgt voor nieuwe (potentiële) klanten. Klik hier voor het laten maken van een webshop.

Het verschil tussen een website laten maken en een webshop laten maken

Het voornaamste doel van een site is om mensen te informeren. In de meeste gevallen is dit het informeren over producten, diensten, en contactgegevens vanuit bedrijven. Het voornaamste doel van een webshop is om producten en/of diensten online te verkopen. Een site dient dus vaak als promotiemiddel en als gezicht van een particulier of bedrijf.

Waarom gebruiken wij het CMS-systeem WordPress?

Je kunt bij ons een WordPress CMS website laten maken. WordPress is zowel voor de webdesigner, de eigenaar als voor de gebruiker ontzettend gebruiksvriendelijk. Ook wanneer je als eigenaar van de site niet technisch bent ingesteld op het gebied van webdesign, is een WordPress CMS site erg toegankelijk. Je kunt hierdoor makkelijk je eigen site beheren. WordPress is ook nog eens erg SEO vriendelijk!

Een website laten maken in combinatie met SEO

Wil jij meer naamsbekendheid, meer sales en meer bezoekers? Kortom, wil jij meer mensen bereiken met jouw site door beter te scoren in Google? Je kunt dan een site laten maken die geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google. Wij verzorgen ook SEO teksten voor je nieuwe of bestaande site.

AVG PROOF

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacywet, de AVG (Algemene Vordering Gegevensbescherming). Voor ondernemers brengt dit veel extra juridische verplichtingen en privacy gerichte taken met zich mee. Het “AVG-proof” maken van een site is niet voor iedereen even makkelijk en daarom leveren wij onze site AVG proof op.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!