fbpx Skip to content

Website

De website van jouw bedrijf functioneert als modern visitekaartje. Als mensen meer over jou of jouw bedrijf te weten willen komen, zullen ze eerst hun grote vriend Google raadplegen. Ze worden zo naar jouw website geleid, waar ze uitvoerig onderzoek doen naar jouw diensten en kundigheid. Zelf een goed functionerende website maken die er professioneel uitziet en ook nog eens goed gevonden kan worden in Google is best een kunst. Je kunt dit daarom het beste eenmalig uitbesteden, zodat je zelf niet uren hoeft te zwoegen om uit te vogelen hoe alles werkt. 

Je website laten ontwerpen door ons betekent dat wij ervoor zorgen dat deze wél makkelijk door jouzelf te beheren is. Zo hoef je ons niet steeds om advies te vragen (Maar dat mag natuurlijk wel!) als je zelf iets wilt aanpassen of content wilt toevoegen.

Prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan!

WORDPRESS ONLY

199
CMS WordPress
Standaard thema
Responsive design
Eenvoudig zelf aan te passen

BUSINESS START

749
CMS WordPress
AVG Proof
Design op maat
Responsive design
Social integratie
± 3 hoofdpagina's
± 5 subpagina's
Contactformulier

BUSINESS PRO

999
CMS WordPress
AVG Proof
Design op maat
Responsive design
Social integratie
± 6 hoofdpagina's
± 10 subpagina's
Contactformulier
Google analytics
WhatsApp chat
Instagram feed
Nieuwsbrief integratie
SEO geoptimaliseerd

DOOR ONS ONTWORPEN

Website laten maken

Wat leveren wij?

Uiteraard leveren wij een originele, professionele website welke het karakter van jouw bedrijf volledig laat zien. We werken niet met standaard thema’s, maar maken een website op maat en volledig naar jouw wensen. Je kunt na oplevering deze gemakkelijk beheren via het CMS WordPress, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Dit betekent dat je zelf je wekelijkse blogs kunt plaatsen of foto’s en teksten kan aanpassen zonder onze hulp. Heb je al een volledige website, maar kan deze een update van het design gebruiken? Dan kunnen we je site even door de wasstraat gooien en hier een moderne en gewenste twist aan geven. Zo past de site weer volledig bij jouw bedrijf en voldoet deze aan al jouw wensen. 80+ bedrijven gingen je al voor.

Waarom is een website zo belangrijk?

Een goede website laat precies zien waar jouw bedrijf of merk voor staat, maar zorgt ook voor nieuwe (potentiële) klanten. Een site gemaakt door VYZUAL is altijd op basis van de huisstijl van het bedrijf, zodat het bij het bedrijf past en een professionele uitstraling heeft. Zo lijkt je site nooit op die van een ander.

De voordelen van je website laten maken door Vyzual
  • Het werken met het CMS-systeem WordPress biedt eindeloos veel mogelijkheden. Hierdoor kan de website geheel worden gepersonaliseerd en is iedere site die wij maken uniek.
  • Jouw site is altijd responsive door onze eigen server.
  • Is volledig SEO-geoptimaliseerd.
  • Duidelijke communicatie en gestructureerd proces
Jouw bestaande WordPress website laten aanpassen

Wil je je huidige WordPress site laten aanpassen? Dat kan natuurlijk ook! Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe website laten ontwerpen of naar aanpassingen in een bestaande WordPress site, wij kunnen uiteraard beide voor je realiseren.

Een webshop laten maken

Een website en een webshop zijn echt aparte producten. Het voornaamste doel van een site is om mensen te informeren. In de meeste gevallen is dit het informeren over producten, diensten, en contactgegevens vanuit bedrijven. Het voornaamste doel van een webshop is om producten en/of diensten online te verkopen. 

Een website dient dus vaak als promotiemiddel en als gezicht van een particulier of bedrijf. Wil jij liever een webshop laten maken in plaats van een website? Dat kan natuurlijk ook! Een goede webshop biedt de perfecte mogelijkheid om jouw producten/diensten te verkopen en zorgt voor nieuwe (potentiële) klanten. Klik hier voor het laten maken van een webshop.
Waarom gebruiken wij het CMS-systeem WordPress?

Wij werken graag met WordPress en dat komt door verschillende redenen. WordPress is niet alleen voor ons als webdesigner erg toegankelijk en veelzijdig, maar ook voor jou als eigenaar is dit erg gebruiksvriendelijk. Het is zeer SEO vriendelijk, wat betekent dat jouw website ook nog eens goed gevonden wordt via zoekmachines als Google. Tot slot biedt het een overzichtelijke website, waar de gebruiker ook profijt van heeft

Een website laten ontwerpen die SEO-proof is

Wil jij meer naamsbekendheid, meer sales en meer bezoekers? Kortom, wil jij meer mensen bereiken met jouw site door beter te scoren in Google? Je kunt dan een site laten maken die geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google. Wij verzorgen ook SEO-teksten voor je nieuwe of bestaande site. Kies dan voor SEO teksten laten schrijven.

AVG PROOF

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacywet, de AVG (Algemene Vordering Gegevensbescherming). Voor ondernemers brengt dit veel extra juridische verplichtingen en privacy gerichte taken met zich mee. Het “AVG-proof” maken van een site is niet voor iedereen even makkelijk en daarom leveren wij jouw nieuwe website AVG proof op. Zo weet je zeker dat alles aan de wettelijke eisen voldoet en hoef je hier niet meer naar om te kijken.

Wij zijn o.a. werkzaam in:

Een website laten ontwerpen? Wij zijn werkenzaam in o.a. Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp. Maar we werken natuurlijk in de rest van Nederland.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!