fbpx Skip to content

WERVINGSVIDEO LATEN MAKEN

wervingsvideo

Met een goede, professionele en pakkende wervingsvideo vind jij de beste kandidaten voor jouw bedrijf. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je hier graag bij! Wij bieden ook offertes op maat wanneer één van de onderstaande pakketten niet aansluit op jouw wensen. Mail of bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

BASIC

549
2 uur op locatie
4 uur montage tijd
Filmische montage
HD 50 sec
Kleurcorrectie
Logo integratie
1 rechtenvrije muziek track
1 soort digitale aanlevering
2 feedbackrondes

LITE

899
4 uur op locatie
6 uur montage tijd
Filmische montage
HD 1,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
2 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
2 feedbackrondes
Tekst integratie

PRO

1199
8 uur op locatie
8 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
2 soorten digitale aanlevering
3 feedbackrondes
Tekst integratie
Grafische elementen

PRO+

1599
8 uur op locatie
14 uur montage tijd
Filmische montage
4K 2,5 minuut
Kleurcorrectie
Logo integratie
3 rechtenvrije muziek tracks
Digitale aanlevering naar wens
3 feedbackrondes
Tekst integratie
Grafische elementen
Ondertiteling
Voice over max. 1000 woorden

MEER WETEN?

Wil je voor jouw bedrijf graag een wervingsvideo laten maken? Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsvideo’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
HOW WE WORK

Offerte

Vul de offerteaanvraag in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Uitvoeren

We plannen een afspraak in en starten we met filmen

Feedback

We leveren de video aan en ontvangen graag feedback

Opleveren

We schaven na de feedback bij en leveren de video aan je op

WERVINGSVIDEO LATEN MAKEN

De zoektocht naar nieuw personeel is een kostbare en tijdrovende klus. Maar wij bij VYZUAL kunnen je daarbij helpen. Een wervingsvideo kan ervoor zorgen dat de juiste kandidaten reageren op de vacature waardoor je zelf meer tijd overhoudt. Een wervingsvideo laten maken kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan packshots van het bedrijf, werknemers die hun verhaal vertellen over het bedrijf, een kort en inhoudelijk verhaal over de functie, sfeerbeelden en beelden tijdens werktijd. En combinatie van alles geeft natuurlijk het perfecte beeld weer! Bij een wervingsvideo is het belangrijk dat de video opvalt, informeert, enthousiasmeert en motiveert. Op die manier bereik je het juiste publiek!

Kleurcorrectie zorgt ervoor dat jouw wervingsvideo tot leven komt. Daarnaast wordt er een mooie eenheid gecreëerd zodat ieder shot dezelfde sfeer uitstraalt. Door de toevoeging van jouw logo, titelbalkjes, eindscherm of pakkende voice-over word je gelijk herkent door de kijker. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om muziek toe te voegen. De juiste muziek versterkt de sfeer van de productvideo. Wij maken uitsluitend gebruik van rechtenvrije muziek zodat je de video met trots en zonder zorgen overal kunt delen. Met de juiste digitale aanlevering heb jij een effectieve wervingsvideo die je kan delen op alle denkbare kanalen. Wij willen ervoor zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom laten we je na het tonen van een eerste versie altijd feedback geven, wij verweken de feedback tot de video helemaal is zoals gewenst!

De voordelen van een wervingsvideo laten maken voor jouw bedrijf:

  • Een hogere CTR (doorklikratio) en betrokkenheid bij jouw vacature.
  • Het geeft een goede indruk van het bedrijf, het personeel en de vacature.
  • Je houdt zelf meer tijd over voor andere dingen.

Wervingsvideo laten maken door VYZUAL? Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Wenum Wiesel, Beemte, Lieren, Oosterhuizen, Brummen, Eerbeek, Empe, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Bathem, Emst, Epe, Oene, Vaassen, Lochem, Laren, Gorssel, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!