fbpx Skip to content

WordPress service en onderhoud

Wij zorgen voor een veilige website, doen updates en maken back-ups.

Het kan ook voorkomen dat je aanpassingen aan je website wil verrichten. Maar als ondernemer ben je druk genoeg en zit je niet te wachten op onderhoud van je website. Daarom nemen wij graag het technische beheer van je website uit handen.

Pakketten

UPDATES ONLY

99
per jaar
CMS updates
Plugin updates
Thema updates

BASIC

279
per jaar
Veilige website
Snelheidsoptimalisatie
CMS updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse back-up*

LITE

379
per jaar
Veilige website
Snelheidsoptimalisatie
CMS updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse back-up*
Edits
Custom edits (1 uur p.mnd.)

PRO

479
per jaar
Veilige website
Snelheidsoptimalisatie
CMS updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse back-up*
Edits
Custom edits (2 uur p.mnd.)
Helpdesk

PRO+

499
per jaar
Veilige website
Snelheidsoptimalisatie
CMS updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse back-up*
Edits
Custom + Woo edits (2 uur p.mnd.)
Helpdesk
WooCommerce updates
Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Wij werken o.a. voor

WordPress service en onderhoud

Wanneer je hosting bij ons afneemt kunnen we ook een veilige website garanderen. En we passen enkele zake toe zodat je een snelle website hebt en houdt. Plug-ins en het thema worden geüpdate en regelmatig wordt er gecontroleerd op de nieuwste versie van WordPress. Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om je WordPress website regelmatig te updaten. Het is namelijk voor hackers en spammers vaak heel eenvoudig om je site plat te leggen.

We zorgen voor een dagelijkse of wekelijkse back-up zodat je nooit je website of webshop kwijtraakt.

Vanaf pakket lite passen we bestaande teksten en afbeeldingen op bestaande pagina’s kosteloos aan.

Wijzigingen op aanvraag, bijvoorbeeld een nieuwe pagina, wijzigen van het menu, nieuwe blog categorie of plaatsen van een pop-up vallen onder custom edits. Het installeren van (complexe plug-ins of toevoegen van categorieën of producten voor webshops niet. Voor webshops zorgen ook dat WooCommerce updates en php versies worden ge-update.

Je hebt bij VYZUAL de keuze uit verschillende soorten abonnementen. Je gaat een servicecontract aan voor de periode van één jaar. Naar keuze wordt een servicecontract voor een langere periode afgesloten, na een jaar is het contract natuurlijk te verlengen. Met een servicecontract ben je verzekerd van een actuele website en een consistente vormgeving.

De voordelen van WordPress service en onderhoud bij VYZUAL
  • Veilige en snelle website
  • Bespaar tijd en energie
  • Ga voor zekerheid en veiligheid voor je website
  • Bij vragen over je website of webshop kan je altijd bellen, mailen of appen
  • Ga spammers en hackers tegen door goed technisch onderhoud
  • Plug-ins worden regelmatig op een veilige manier geüpdatet

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.